fbpx

Aktuális infók a Medve Matek rendezvényekről

Utolsó frissítés: 2021. szeptember 29.
Következő frissítés legkésőbb: 2021. október 5.

Alább az aktuális Medve Matek rendezvényekkel , programokkal kapcsolatos fontos, rendszeresen frissülő infók találhatók.

Medve Szabadtéri Matekversenyek - szeptember 25. - aktuális infók


A SZEPTEMBER 25-I VERSENY EREDMÉNYLISTÁJA ÉS A DÖNTŐBE JUTOTTAK IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL. GRATULÁLUNK MINDEN RÉSZTVEVŐNEK!!

A feladatsorok és megoldások a csapatokat nevező kapcsolattartók számára szintén a fentebbi linken érhető el, bejelentkezés után.

5000 versenyző mérette meg magát országszerte összesen több mint 70 helyszínen szeptember 25-én, a Medve Szabadtéri Matekversenyen!

Köszönjük a hatalmas lelkesedést, gratulálunk a résztvevőknek!

A részletes versenykiírás elérhető ide kattintva!

A versenyt bemutató aloldalunk pedig ide kattintva érhető el.


------------------
MEDVE MATEK GO - infók a tavasszal lezajlott eseményről:

Május 17. és június 15. között első alkalommal rendeztük meg a Medve Matekversenyek "okostelefonnal vándorlós" verzióját, a Medve Matek GO-t.

Az ország több mint 130 közparkjában és iskolájában létesített virtuális pályáinkon
mérették meg magukat a csapatok. A Medve Matek GO eredményei itt olvashatók!

Medve Matektáborok

2021 nyarán 5 turnus teltházas Medve Matektábort rendeztünk. Köszönjük a részvételt! A tábori archívumok és a képek ide kattintva érhetők el. 

Ha a helyzet engedi, október 22-27-ig Szolnokon ismét őszi matektábort tartunk. A kötelezettségmentes előjelentkezési időszak már tart!

LOGIRINTUS - logikai kaland otthonról

A Medve Matek szervezői csapata a járvány ideje alatt sem tétlenkedik: meghirdettük a Logirintus nevű online matematikai-logikai kalandot, melyen 2020 tavaszán és őszén, valamint 2021 tavaszán eddig több mint 21.000 résztvevő mérette meg magát az online térben. Rajtuk kívül lelkes pedagógusok segítségével iskolai matekórákon több mint 25.000 diákhoz jutott el a kezdeményezés.

A Logirintuson az 5-12. évfolyamos korosztály, valamint a felnőttek mellett újdonságként várjuk a kisebbeket, azaz a 3-4. évfolyamosokat is, akik családi csapatokban játszhatnak.

A Logirintus folytatódik, további nagyszabású online vetélkedőkön várunk minden érdeklődőt, folyamatosan megújuló kihívásokkal!

Az online logikai kalanddal kapcsolatos aktuális, frissülő infók megtalálhatók a Logirintus oldalon.

Szummárum - rendszeres feladatsorok, oktatási segédanyagok a Medve matektól!

A szervezői csapat végre elindította pedagógusoknak szóló, oktatási tartalmakat biztosító hírlevelét, a Szummárumot. A Szummárum havi rendszerességgel, ingyenesen, e-mailben érkezik a feliratkozó tanárok számára. A rendszeresen kiküldött tartalmak szakköri, tanórai munkára vagy otthoni "agytornához" kiváló lehetőséget biztosítanak.

Néhány publikus mintafeladatsor és a Szummárum feliratkozási lehetősége megtalálhatók a Mintafeladatsorok oldalunkon.

További tervek - merre tart a Medve Matek?

A Medve Matek szervezői folyamatosan igyekeznek új ötleteket, több esetben már régóta dédelgetett Medve Matekos álmokat előkészíteni a megvalósításra. A Logirintus, a Medve Matek GO és a Szummárum hírlevél mind a közelmúltban születtek, de itt nem állunk meg! Több online tartalommal jelentkezünk, új típusú rendezvényeken és eddig nem látott formátumú tudománynépszerűsítő tartalmakon is gondolkodunk.

Az alábbi videó a Medve Matek-érzést és küldetést mutatja be. :)