fbpx

Aktuális infók - Medve Matek & Logirintus

Utolsó frissítés: 2023. március 20.
Következő frissítés legkésőbb: 2023. március 28.

Alább az aktuális Medve Matek rendezvényekkel, programokkal kapcsolatos fontos, rendszeresen frissülő infók találhatók.

Kedvezményes Medve verseny nevezés a PénzFutam játékosainak!

Gondolkodtok a Medve versenyen való részvételen, de nem jutottatok még elhatározásra?

Próbáljátok ki március 31-ig az ingyenes, 45 perces PénzFutam pénzügyi játékot akár az iskola udvarán egy általatok választott időpontban, s ha elnyeri tetszéseteket, a Medve Szabadtéri Csapatversenyre kedvezményesen tudtok nevezni!

A PénzFutamhoz a medvematek.hu/penzfutam oldalon tudtok belépési adatokat igényelni, a kedvezményes nevezéshez szükséges infókat pedig a játék után kapott összesítő emailben küldjük majd.

Játékra és versenyre fel, irány a természet! :)

Városligeti verseny időpontváltozás!

A 2023. április 22-ére meghirdetett Budapest, Városligeti Medve Szabadtéri Csapatverseny időpontját egy nappal későbbre, április 23-ára kell áttennünk. Sajnos a Városligetben április 22-én egy másik nagyszabású rendezvény lesz, mely a liget nagy részét elfoglalja, és a területfoglalás kapcsán - bár hamarabb kérvényeztük - nekik ítéltek elsőbbséget.

Az érintett kapcsolattartókat a változásról emailben tájékoztattuk, az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

Találkozzunk április 23-án, vasárnap a Városligetben!

Részletek és jelentkezés: medvematek.hu/2023-varosliget

Indul a PénzFutam!

Elindult a PénzFutam, az ingyenes, pénzügyi tudatosságra nevelő játék, mely március 31-éig játszható az ország több mint 200 Medve Matek GO pályáján!

A játékindításhoz szükséges belépési adatok a https://medvematek.hu/penzfutam oldalon igényelhetők, akár egy egész osztálynak egyszerre.

További részletek és a játékfelület használati útmutatója szintén elérhető a fenti oldalon.

Induljon a futam, jó játékot kívánunk!

Március 24-ig kedvezményes a nevezés a tavaszi szabadtéri versenyekre

Április 12-én kezdődik a Medve Szabadtéri Csapatverseny-sorozat, melynek kedvezményes nevezésére március 24-éig van lehetőség itt, a medvematek.hu honlapon.

Még nem késő csapatokat toborozni a versenyszezonra!

15 versenyen és országszerte több mint 200 Medve Matek GO pályán van lehetőség versenyezni a tavasz folyamán.

Nincs még a közeletekben pálya? Keress minket és segítünk a kijelölésben, hogy akár az iskola udvarán játszhassanak a diákok!

PénzFutam - március 8-31. között ingyenes pénzügyi pályák

A Pénziránytű Alapítvány szervezésében megvalósuló PÉNZ7 Pénzügyi és vállalkozói témahét kísérőeseményeként pénzügyi tudatosságra nevelő pályák teljesíthetők az ország közel 200 Medve Matek GO pályáján március 8-31. között.

A játékindításhoz szükséges belépési adatok a https://medvematek.hu/penzfutam oldalon igényelhetők, akár egy egész osztálynak egyszerre.

A Pénziránytű Alapítvány értékes nyereményeket sorsol a PénzFutamban résztvevő diákok és felkészítő pedagógusaik számára egyaránt.

További részletek és a játékfelület használati útmutatója szintén elérhető a https://medvematek.hu/penzfutam oldalon.

Jó játékot kívánunk!

Elindult új nevezési rendszerünk a nyári táborokra és az önkéntességre

Elindítottuk új nevezési rendszerünket, melyen keresztül jelenleg a 2023. nyári Medve Matek élménytáborokra fogadunk jelentkezéseket, illetve az önkéntességi jelentkezéseket is itt lehet bonyolítani a tavaszi szabadtéri csapatversenyekre.

Azonban a tavaszi szabadtéri csapatversenyekre történő versenyzői csapatnevezések továbbra is a korábbi nevezési rendszerben végezhetők (és az eddig benevezett csapatok is ott láthatók), a verseny-nevezésekkel kapcsolatos átállást később, a szezon után tervezzük megvalósítani.

Ha a kezdeti időszakban esetleg technikai vagy egyéb problémák adódnak, ezekért elnézést kérünk, és kérjük, jelezzék ezeket nekünk az  e-mail címen.

Köszönjük!

Medve Matek Nyári Élménytáborok - early bird jelentkezés március 31-ig!

2023 nyarán ismét összesen 5 turnus Medve Matek Nyári Élménytábort szervezünk az ország három különböző tájegységében, ahol szeretettel várunk minden 5-12. osztályt végző, matematika iránt érdeklődő diákot!

Dátumok, helyszínek és egyéb részletes infók a táborok bemutató oldalán találhatók, a kedvezményes "early bird" jelentkezés pedig március 31-ig elérhető IDE KATTINTVA. Találkozzunk nyáron!

Tavaszi Medve Szabadtéri Csapatverseny 2023.

Továbbra is nyitva áll a nevezési rendszer, várjuk a lelkes csapatokat!

13 város - 14 helyszín - 15 nagyrendezvény + 160-nál is több saját helyszínes versenyzési lehetőség - tartsatok velünk 2023 tavaszán!

Részletek, helyszínek, időpontok és nevezés - KATT IDE

Önkéntesség a Medve Szabadtéri Csapatversenyeken - jelentkezz!

Várjuk a lelkes önkénteseket tavaszi nagyrendezvényeinkre! Szerezzünk együtt életre szóló élményeket a gyerekeknek Magyarország egyik legnépszerűbb önkéntes programján keresztül!

13 város - 14 helyszín - 15 nagyrendezvény - több ezer versenyző - 500 önkéntes

Részletek és önkéntes jelentkezés - KATT IDE

Logirintus - lezajlott a Logikai fejtörők hete

2022. december 5-11-ig a Logirintus - Logikai fejtörők hete online programunkon, ahol egy iskolai matekórán vagy szakkörön egy-egy izgalmas online logikai kalandpályát lehetett teljesíteni, több mint 42.000 diák mérette meg magát több mint 700 iskolából!

Az iskolák közötti ranglista, mely a résztvevő csapatok száma, valamint a pályákon nyújtott teljesítmény alapján került megállapításra, IDE KATTINTVA elérhető.

Köszönjük a hatalmas érdeklődést és a sok pozitív visszajelzést, gratulálunk minden résztvevőnek a szuper teljesítményhez!

Medve Matek GO Őszi Csapatverseny - eredmények, feladatsorok

Több mint 5400 versenyző mérette meg magát szeptember 26. és október 8. között az ország 150+ Medve Matek GO helyszíneinek egyikén!

Medve Matek GO Őszi Csapatverseny - eredmények - KATT IDE!


Gratulálunk az elért eredményekhez!

Elindult a nevezés a 2022/23-as szabadtéri csapatversenyekre!

Az őszi és tavaszi szabadtéri csapatversenyekre, valamint a tanévi összetett pontversenyre a nevezés elindult az ide kattintva elérhető Nevezési rendszerben! A legkedvezőbb előnevezési időszak szeptember 21-éig tart.

A 2022/23-as tanév Medve Matek részletes rendezvénynaptára és rendezvénykiírásai ide kattintva elérhetők.

Az új tanévben sok újítással készülünk! Megrendezésre kerül:

  • Medve Matek GO Őszi Csapatverseny
  • Tavaszi Medve Szabadtéri Csapatverseny
  • Medve Matek 2022/23-as Tanévi Összetett Pontverseny
  • Logirintus logikai kaland az iskolai matekórákon
  • Medve Matektáborok

Kellemes böngészést és csapattoborzást kívánunk!

Medve Matek tanári klub a facebookon

A facebookon létrehoztunk egy kifejezetten pedagógusoknak szóló csoportot, a Medve Matek Tanári Klubot, melynek célja a Medve Matek iránt érdeklődő tanárok számára egy szoros közösség fenntartása, és információ- illetve tapasztalatcsere.

A csoport elérhető IDE KATTINTVA, szeretettel várjuk a pedagógusokat!

Szummárum - rendszeres feladatsorok, oktatási segédanyagok a Medve matektól!

A szervezői csapat végre elindította pedagógusoknak szóló, oktatási tartalmakat biztosító hírlevelét, a Szummárumot. A Szummárum havi rendszerességgel, ingyenesen, e-mailben érkezik a feliratkozó tanárok számára. A rendszeresen kiküldött tartalmak szakköri, tanórai munkára vagy otthoni "agytornához" kiváló lehetőséget biztosítanak.

Néhány publikus mintafeladatsor és a Szummárum feliratkozási lehetősége megtalálhatók a Mintafeladatsorok oldalunkon.

További tervek - merre tart a Medve Matek?

A Medve Matek szervezői folyamatosan igyekeznek új ötleteket, több esetben már régóta dédelgetett Medve Matekos álmokat előkészíteni a megvalósításra. A Logirintus, a Medve Matek GO és a Szummárum hírlevél mind a közelmúltban születtek, de itt nem állunk meg! Több online tartalommal jelentkezünk, új típusú rendezvényeken és eddig nem látott formátumú tudománynépszerűsítő tartalmakon is gondolkodunk.

Az alábbi videó a Medve Matek-érzést és küldetést mutatja be. :)