fbpx

Miért Medve?

1999-ben Debrecenből indult a sztori, akkor keletkezett a M.E.D.V.E. mozaikszó, ami a "Matek", "Erdei", "Debreceni", "VEtélkedő" szavakból alakult ki. Azóta a Medve Matek már országos, de a név a régi. ;)

Küldetésünk

A logikus gondolkodás népszerűsítése + Iskolán kívüli közösségi élmények = Medve Matek rendezvények

Élményalapú matematika diákoknak

Hiszünk abban, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához! Rendezvényeinken egy új világba kalauzoljuk a résztvevőket, ahol megismerhetik a matek játékos oldalát.

Kooperatív gondolkodás

Ha csapatban dolgozunk, élvezetesebb az időtöltés – legyen szó iskolai, munkahelyi, vagy akár otthoni, családi feladatról. A közös gondolkodás előnyeit közvetítjük a diákoknak, melynek felnőtt életükben is hasznát veszik majd.

Közösségteremtés

Az azonos érdeklődésű fiatalok összekovácsolása a rengeteg közös élményen és barátságon túl hosszú távon is kiemelkedő eredményekkel kecsegtet. Valódi, kreatív közösségi platformot teremtünk minden érdeklődő számára.

"Aki egyszer átélte, rögtön kezdi a visszaszámlálást a következőig"

Egyedülálló rendezvények

Ötleteink nemzetközi összehasonlításban is egyedülállóak. A mozgás és a közös gondolkodás együttes élményén keresztül népszerűsítjük a matematikát, s ezt számos rangos díjjal jutalmazták.

Fókuszban a diákok

A 21. században a munka világában is egyre hangsúlyosabbá válik a problémamegoldás és a logikus gondolkodás képessége. Minden diákban el kell ezt ültetni, a Medve Mateknál ezért dolgozunk!

Többre kíváncsi? Böngéssze honlapunkat, lépjen velünk kapcsolatba!