fbpx
Pont Rád van szükségünk!
Jelentkezz önkéntesnek szabadtéri versenyeinkre!

Önkéntesség a Medve Szabadtéri Csapatversenyen

A Medve Szabadtéri Csapatversenyeken 3-12. osztályos diákok és vállalkozó kedvű felnőttek mérik össze matematikai-logikai tudásukat 3 fős csapatokban.

Önkénteskedj velünk, és Te is ennek a fantasztikus, rendhagyó logikai kalandnak részévé válhatsz. Emellett bekerülsz egy szuper közösségbe, aminek lételeme a gondolkodás, a természet szeretete és egy jó ügy szolgálata.

Nem csak egy napra, hanem egy egész életre szóló élményt adsz több ezer lelkes diáknak, mi pedig mindent megteszünk, hogy a velünk töltött idő számodra is felejthetetlen maradjon!

18 éve veszek részt önkéntesként a Medve Matek rendezvényein. Mindig is nagyon jó érzés látni a sok lelkes gyerkőcőt. Úgy érzem, ilyenkor egy kicsit én is része vagyok a sikerüknek.

- Mária -

Ami a legjobb, a gyerekek jókedvét és a tüzet látni a szemükben, hiszen még a legkomorabb felnőtt arcára is mosolyt csal az őszinte gyermeki öröm!

- Noémi -

Mikor először mentem Medve versenyre, hatalmas élmény volt látni a sok-sok gyerkőcöt, és tudni, hogy élvezik, amit késztítettünk nekik!

- Kata -

Amikor rohannak hozzánk a kicsik, pontosan emlékszem, hogy én mit éreztem évekkel ezelőtt versenyzőként. Jó érzés visszaadni abból az élményből, amit én is kaptam anno.

- Kevin -

Pillanatképek az önkéntesi szerepekről

Miért éri meg a Medve Mateknál önkénteskedni?

Az Önkéntességért díj szakmai zsűrije szerint a miénk volt a legjobb civil szervezeti önkéntes program 2018-ban.

2021-ben pedig az Önkéntesség Magyarországi Éve rendezvénysorozat egyik fő partnere és szervezője voltunk.

Fiatalos, motivált csapat

Aktív időtöltés a szabadban

Fantasztikus hangulat

Étel, ital,
buli

Egyedi versenypóló

Közösségi pedagógiai gyakorlat

Kiket várunk?

18 éven felüli, érettségivel rendelkező személyek, akik azonosulni tudnak a Medve Matek értékeivel, minden megkötés nélkül jelentkezhetnek. :)
Barátokat, családtagokat hozni ér! A jelentkezéskor meg lehet adni, hogy kivel szeretnél azonos feladatosztó helyszínen tevékenykedni, és a beosztást ez alapján készítjük!
Érettségivel még nem rendelkező, 14. életévüket betöltött középiskolások csak korlátozott számban jelentkezhetnek azzal a feltétellel, hogy iskolájukkal egyesületünk közösségi szolgálati szerződést köt.

Milyen feladatokat lehet ellátni önkéntesként?

mm_onk_infograf_v02.png

Hol és mikor tudok részt venni ebben a kalandban?

Tavasszal számos helyszínen találkozhatunk a
Medve Szabadtéri Csapatversenyen!

 

Eger > Miskolc > Nyíregyháza > Pécs > Veszprém > Szolnok > Székesfehérvár > Budapest, Városliget > Tatabánya > Szombathely > Győr > Szeged > Debrecen > Budapest, Gellért-hegy

2024. tavaszi rendezvények

A pontos, aktuális helyszínek és időpontok Rendezvénynaptárunkban, valamint az önkéntes jelentkezési felületen belül is láthatók - KATT alább a Jelentkezem! gombra!

Jelentkezés önkéntesnek

Jelentkezz önkéntesnek szabadtéri csapatversenyeinkre!