fbpx

Medve Matek Őszi Élménytábor

Velence - 2023. október 20-23.

Velencei Gyermektábor

2023. okt. 20-23. (4 nap, 3 éj)

max. 140 diák + 20 szervező

5-12. évfolyam

napi 3x

garantált ajándék

54.000 Ft

600x400-tabori_velence-ikonokkal.png

AZ ŐSZI TÁBOR LEZAJLOTT, TÁBORI KERETEK KÖZT LEGKÖZELEBB 2024 NYARÁN VÁRUNK TITEKET! :)

Medve Matek Őszi Élménytábor

Velence - 2023. október 20-23.

   Velencei Ifjúsági Tábor

   2023. október 20-23.

   160 diák férőhely

   5-12. évfolyam

   Napi 3x

   garantált ajándék

   54.000 ft

Milyen programok várhatóak az őszi táborban?

Délelőttönként életkor szerint elkülönített 10-15 fős csoportokban matematikai foglalkozásokat tartunk, ahol egy-egy érdekes témakört dolgozunk fel.
foglalkozas.png
ismerkedesi_est.png
Délután és este játékos csapatvetélkedők, sportprogramok, társasjáték, meghívott híres szakemberek előadásai, valamint évről évre megújuló izgalmas programelemek vannak terítéken. 
ismerkedesi_est.png
Esténként is számos programlehetőséget biztosítunk, valamint lehetőség van társasjátékok és sporteszközök kipróbálására, így a diákok önállóan is elfoglalhatják magukat a szabadidőben.
szabadfoglalkozas.png
pluszmatek.png
Emellett a matematika iránt magasabb szinten érdeklődők számára minden nap újabb logikai rejtvényeket és gondolkodtató matematikafeladatokat tűzűnk ki korosztályonként, melyek megoldása és leadása fakultatív, de jutalom jár érte.
pluszmatek.png

A tábor elhelyezkedése

Szállás, étkezés

A tábor időtartama alatt a teljes táborhely kizárólag a Medve Matek Élménytábor számára van fenntartva.
Az elhelyezés kő- és rönkházakban történik, 4-8 ágyas, fűtött, tágas, jól felszerelt szobákban. Fürdőhelyiségek a házakon belül találhatók. A napi háromszori étkezés a tábor saját éttermében történik. Speciális étrend-igények nem jelentenek gondot, de ezt kérjük jelezni a jelentkezéskor.

Utazás

A lakóhelytől Velencére való eljutást és a visszautat is lehetőségeink szerint kísérettel tudjuk biztosítani, illetve egyéni (autós) utazásra is van lehetőség. Az utazás a kiinduló állomástól Velencéig vonattal történik. Ezen tábor esetében a kíséretet Budapestről, Szegedről, Kecskemétről, Debrecenből, Nyíregyházáról, Miskolcról, Győrből és Veszprém irányából (valamint az útbaeső településekről) tudjuk vállalni. A gyerekeknek a lakóhelyhez közeli vasútállomásokhoz való eljutásában kérjük a szülők segítségét.

A közös utazást igénybe vevők számára csoportos jegyeket foglalunk, melyet a nevezéskor feltüntetett kísérettel történő csoportos utazás díja magában foglal és táborba érkezéskor kérünk el készpénzben.

Kinek ajánljuk az őszi matektábort?

Mindenkinek, aki szeretne tanév közben is intenzívebben foglalkozni matematikával egy kiváló közösségben. A nyári táborokban megismert barátokkal újra lehet találkozni, de akkor sem kell csüggedni, ha valaki eleinte barátok nélkül indul útnak, a szokásos szuper hangulatot itt is garantáljuk. A tábor jó szívvel ajánlható azok számára is, akik még nem voltak hosszabb ideig távol szüleiktől.
oszi_tabor_negyzetes21.png

A tábor és környéke

A Medve Matek Élménytábor idején a táborhelyet kizárólag mi vesszük igénybe. A táborhely felszereltsége:
  • focipálya, pingpongasztal, kosárlabdapálya,
  • lehetőség röplabdázásra, tollaslabdára,
  • közös helyiségek,
  • kisbolt és büfé a tábor közelében.
A táborhely a Velencei-tó közelében fekszik, amely ősszel is hangulatos helyszín. Az üdülő a vasútállomástól, a Velencei-tótól pár percre található. A tábor nagy udvarral rendelkezik, ahol a szabadidő eltöltésére sokféle lehetőség van.

Akik már kipróbálták

Szuper élményekkel gazdagodott idén is a fiam. Ekkora helyre leírhatatlan, hogy mit kapott Önöktől! Boldog és felszabadult volt, mikor hazajött, azóta is csak a táborról beszél. KÖSZÖNÖM, hogy idén is megszervezték a tábort!

Szülői visszajelzés

Eszméletlenül jó volt a tábor, nagyra értékelendő, hogy a szervezők éjszakába menően dolgoznak azon, hogy meglegyen a tábori dalunk. A foglalkozások szuperek, a tanárok segítőkészek, kedvesek, a tábor bulis és szerintem nincs olyan ember aki nem élvezné.

Diák visszajelzés

Remek volt, köszönjük szepen! 5. osztályos kisfiam senkit nem ismert, de rengeteg élménnyel és tudással gazdagodva ért haza. Köszönet a szervezők profi, barátságos és kreatív hozzáállásáért!

Szülői visszajelzés

Jelentkezés és fizetés

Mikor és hogyan lehet jelentkezni a táborba?

A táborra az online Nevezési rendszeren keresztül lehet jelentkezni. A rendszer használata egyszerű, eléréséhez a honlapon történő regisztráció szükséges. A jelentkezési határidő október 8. 23:59. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a jelentkezést, mert a táborok legtöbbször határidő előtt megtelnek. Amint a tábor betelik, a jelentkezés csak várólistára lesz lehetséges, melyről a rendszer tájékoztat regisztráció előtt.

Mennyibe kerül?

A velencei tábor ára:
  • kedvezményes jelentkezés szeptember 15-ig: 48.000 Ft. Ez az ár mindenkinek jár, aki eddig a határidőig leadja a jelentkezést és az első részlet számláját határidőre befizeti.
  • a tábor ára szeptember 15. után: 54.000 Ft

Díjfizetés ütemezése

A tábor díját egy, kettő vagy három részletben lehet befizetni. Az első részlet mindig közvetlenül a jelentkezés után, az e-mailben érkező számla alapján fizetendő. A jelentkezés akkor válik érvényessé, amikor az első részlet beérkezett a bankszámlára. A további részletek a jelentkezés és a tábor közötti időtartam között egyenletesen vannak elosztva, melyekről külön számlákat fogunk küldeni. A befizetendő részletek állapota a személyes Nevezési rendszerben követhetők nyomon.
oszi_tabor_negyzetes1.png

Kérdések, információk

Ha további kérdése van a táborral kapcsolatban, látogasson el Kapcsolat oldalunkra, és keressen minket bizalommal bármely elérhetőségünkön! Emellett figyelmébe ajánljuk a Medve Matek Élménytáborok kiinduló oldalát is, ahol általános leírást adunk táborainkról.

Lemondás

Ha meghiúsul a részvétel, a jelentkezést haladéktalanul törölni szükséges a Nevezési rendszer Eddigi jelentkezéseim menüponjában. Szeptember 30-ig történő lemondás esetén a teljes befizetett összeg visszajár, október 1-15. között a befizetett összeg 50%-a, ezután sajnos nem tudunk visszatéríteni.