fbpx

A szervezői csapat

A Medve Matek rendezvények főszervezői csapata

Dr. Balogh Tamás László

Balogh Tamás gazdaságmatematikus, matematikatanár, a Medve Matek mai működési alapjait ő tette le, és ő irányítja a főszervezői csapatot. 2000-ben még általános iskolás diákként szeretett bele a "Medvébe", 2004 óta pedig a szervezői csapat tagja. Korábban számos matekversenyen országos Top 10-ben végzett, egyetemistaként és PhD-hallgatóként több oktatói díjat is elnyert. De arra a legbüszkébb, hogy van két huncut kisfia. ;)

Gyimesi Bernadett

Gyimesi Bernadett a BCE gazdaságinformatika szakán szerezte diplomáját. 2005 óta vesz részt rendezvényeinken, 2012 óta tanárként ill. szervezőként. A Dürer Országos Matematika és Fizika versenyen országos 2. és 3. helyezése van, általános- és középiskolás évei alatt szinte minden (nem csak matek) versenyen elindult, amiről tudomást szerzett. A medvék mellett imádja a kutyákat és a nyulakat, jelenleg egy kölyök mudi és két törpenyúl "anyukája".

Dr. Kovács Péter

Kovács Péter a BME alkalmazott matematikusa, doktori tanulmányait az Amszterdami Egyetemen végezte. Mizo – ahogy mindenki nevezi – a budapesti Medve Szabadtéri Matekverseny megálmodója. 1999-ben kisdiákként táborozott velünk először, azóta sem telt el olyan év, amikor ne vett volna részt legalább egy "medvés" rendezvényen – erre még a tanulmányi és Tantrix-versenyeken elért számtalan dobogós helyezésénél is büszkébb.

Mikulán Attila

Mikulán Attila a BME-n végzett matematikus. 2001 óta "medvézik", eddig több mint 30 matektáborban és számos Medve versenyen megfordult. A Medve Matek portál egyik fejlesztője és adminisztrátora. Számos matekverseny-eredménye mellett egyéni Tantrix-világbajnok. 2008-ban a Hollandiában megrendezett Domino Napon a magyar csapat egyik építője volt.

A rendezvényszervezői csapat tagjai

Bogya Norbert

Bogya Norbi a Szegedi Tudományegyetemen szerzett diplomát alkalmazott matematikából. Középiskolai és egyetemi évei alatt is számos matekversenyen részt vett, többek közt csapatával aranyérmet nyert az Internet Mathematics Olympiad nevű matekversenyen, valamint felnőtt kategóriában nyert csapata a Medvén is. Jelenleg phd-zik, kutatási témája a véges geometria. Nagyon szeret tanítani, legalább 18 különböző kurzust tartott már magyar és angol nyelven. 

Czifrik-Keszthelyi Barbara

Czifrik-Keszthelyi Barbara a BGE-KVIK Karán szerzett közgazdász diplomát. 2022. január óta lelkes tagja a Medve Matek szervezői csapatának. Korábban ő szervezte a TIT-Kalmár László Országos Matematikaverseny döntőjét. Kisiskolás kora óta szereti a matematikát, bár a versenyzés soha nem vonzotta. Ellenben szívesen vesz részt különféle programok megszervezésében és lebonyolításában. Két csodálatos gyermek édesanyja.

Védnökeink

Szemerédi Endre

Abel-díjas matematikus. Eredményei világszerte ismertek, különös tekintettel az ún. regularitási lemmára. Kevesebben tudják róla, hogy nagy focirajongó, emellett szívügyének tekinti a matematikai tehetséggondozást. Közvetlenségével mindig mosolyra bírja hallgatóságát.

Domokos Gábor

A BME egyetemi tanára. A világhírű Gömböc szellemi atyja. Persze a Gömböcön túl is van élet - Domokos Gábor egyéb eredményeit is nemzetközi szinten jegyzik, arról nem is beszélve, hogy mennyire szereti az izgalmas fejtörőket, kiváló előadásaival pedig bármilyen közönséget "meghódít".

Lénárt István

Matematikatanár, az ELTE oktatója. A gömbi geometria oktatásának nemzetközi hírű kutatója, nevéhez fűzödik a Lénárt-gömb nevű világhírű oktatási segédeszköz megalkotása, valamint a Sík és gömb című, összehasonlító geometriai kísérleteket bemutató könyv. Számos Medve Matekos rendezvényen megfordult már, előadásait minden alkalommal óriási siker övezi mind diákok, mind szülők és pedagógusok részéről.

Kis Gábor

Kis Gábor végzettsége matematikus. Személyében a Medve Matekversenyek és Matektáborok szellemi atyját tisztelhetjük. Ő találta ki a Medve Szabadtéri Matekverseny sajátos és izgalmas szabályrendszerét, valamint a matektábori programok nagy részét. 1999-ben kezdte a szervezőmunkát, és 2011-ig ő volt a programok főszervezője. Tevékenységét a Bolyai Társulat Beke Manó Emlékéremmel jutalmazta.

A Matematika Összeköt Egyesület vezetősége

A MÖK Egyesület tagjai adják a Medve Matek rendezvények önkéntes szervezői bázisát.

Fehér Anna

elnök

Fehér Anna a BME energetikai mérnöki szakán végzett, jelenleg a Gépészeti Doktori Iskola hallgatója. 2013 óta vesz részt rendezvényeinken, 2015-től kezdve a szervezői csapat tagja. Korábban a szolnoki Verseghy Ferenc Gimnázium színeiben szép eredményeket ért el több matekversenyen is. Emellett sikeres teljesítménytúrázó, sok országos első helyezést ért már el.

Gyarmati Zalán

alelnök

Gyarmati Zalán a BME mérnökinformatikus MSc hallgatója. Középiskolában a jászberényi Lehel Vezér Gimnázium tanulójaként számos országos matematikaversenyen ért el előkelő helyezést. 2015-ben kezdett el táborozni, 2018-tól pedig már a szervezői csapatba is bekapcsolódott rendezvényeinken. Nagyon szeret zenélni, zenét hallgatni és koncertekre járni.

Lengyel Letícia

alelnök

Lengyel Letícia a Debreceni Egyetemen végzett matematika szakon. Középiskolás korában, a Nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium diákjaként számos matekversenyen megfordult. 2014-ben volt először Medve Matektáborban, 2017 óta pedig már a rendezvényeink szervezői csapatát erősíti. Szabadidejében a zenéléstől kezdve, a túrázáson át a társasjátékozásig nagyon sok mindent szeret csinálni.

Varga Péter Tamás

alelnök

Varga Péter Tamás a BME-n végzett okleveles mechatronikai mérnök. 2013-ban járt először Medve Matektáborban, 2017 óta a szervezői csapat tagja. Középiskolás éveit a hajdúszoboszlói Hőgyes Endre Gimnáziumban töltötte, amelynek színeiben szinte minden matematikaverseny országos döntőjében megfordult. Mindezt az egyetemen is folytatta, ahol egy OTDK 2. helyezést is sikerült elérnie. Kiskora óta kézilabdázik és imád zenélni.

A Matematika Összeköt Egyesület tagjai

Ajtai Boglárka

Ajtai Bogi az ELTE matek-kémia osztatlan tanárképzésének hallgatója, 2015 óta Medvés. Középiskolai évei alatt nagyon szeretett versenyezni, számos különböző matematika és kémia verseny országos döntőjében fordult meg, diákként Medve döntőn is szerepelt csapatával a legjobbak között. A miskolci Földes Ferenc Gimnázium Kiváló Diákja címet is megszerezte, jelenleg pedig az Eötvös József Collegium tagja.

Apáthy Száva

Apáthy Száva a BCE alkalmazott közgazdaságtan szakának hallgatója, korábban a nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnáziumban tanult. Számos matekversenyen megfordult, kétszer is járt Zrínyi döntőn. Általános és középiskolai évei alatt aktívan zongorázott, számos körzeti és megyei, illetve nemzetközi versenyen is szerzett első helyet. Az egyetem mellett már csak hobbiként játszik, illetve ismerkedik a gitárral is. Neve állandó forrása a kreativitásnak, hiszen bármilyen folyónévre hallgat.

Bercsényi Gábor

Bercsényi Gábor jelenleg a BME mechatronikai mérnök szakos hallgatója. 2015-ben volt először Medve Matektáborban. Rengeteg versenyen vett részt középiskolás évei alatt, többek között a Medve Matematikaversenyen is, számos országos helyezést zsebelt be a matematikából, fizikából és nyelvtanból.

Bodnár Máté

Bodnár Máté a Debreceni Egyetemen tanul alkalmazott matematikus szakon, emellett pedig a Finn és Skandináv nyelvek és Kultúrák specializációt végzi. 2015 óta jár Medvés rendezvényekre. Ötödikes kora óta a legtöbb matematikaversenyen részt vett, többször is első helyezést ért el a Hajdú-Bihar megyei matekversenyen. Ezek mellett a sakk világában mozog, mint aktív sakkoktató, versenybíró és versenyző.

Braun Titanilla

Braun Titi a Manchester-i Egyetemen tanul asztrofizika szakon. 2013 óta szinte minden évben megtalálható legalább egy Medve Matektáborban. A matematikaversenyek mellett fizikából és földrajzból is megmérettette magát, ezeken rendre az ország élvonalában volt, valamint nemzetközi csapatversenyeken is szép eredményeket ért el.

Csáji Viktor

Csáji Viktor jelenleg a BME mechatronikai mérnök szakos hallgatója, korábban a Nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium tanulója. 2016 óta vesz részt Medvés rendezvényeken. Középiskolában több matematikaversenyen is országos helyezést ért el. Emellett a European RoboCup Junior Championship versenyen 2. helyezést szerzett csapatával.

Csányi János Dániel

Csányi János az SZTE-n szerzett diplomát alkalmazott matematika és matematikatanár szakokon. Jelenleg matematikatanárként dolgozik az Apáczai Gimnáziumban Budapesten. Több matekversenyen is előkelő helyezést ért el, Arany Dániel 1., Szőkefalvi matekversenyen 2., Medvén csapatban 1. helyezett volt. 2004-ben volt először táborozni, azután némi kihagyással, szervezőként tért vissza. Szeret enni, aludni és focizni, a táborozók ezért csak a "halasi Messi"-ként emlegetik.

Deres Péter

Deres Péter az Óbudai Egyetemen tanul mérnökinformatikus szakon. 2020 óta tagja a Medvés közösségnek. Középiskolában a matematika tudását különböző versenyeken is kamatoztatta, emellett pedig a sportok is közel állnak hozzá, hiszen az országos diákolimpián második helyet sikerült szerezni csapatával röplabdában.

Dobóné Veres Renáta

Dóbóné Veres Reni egyetemi diplomával rendelkező matematikus, valamint főiskolai diplomával rendelkező hittantanár, jelenleg pedig a Szegedi Tudományegyetemen végzi a természetismeret-környezettan tanár mesterképzést. Az egyetem mellett matekot tanít egy általános iskolában Zsombón. 2004-ben volt először Medve Matektáborban, azóta is rendszeres táboroztató.

Do Hoang Anh

D. H. Anna jelenleg a BME mérnökinformatikus szakán tanul, 2013-ban kezdte el Medvés pályafutását, mint táborozó. Középiskolában több matematikaversenyen is részt vett, melyek közt egy Kalmár László - és egy Bátaszéki matematikaversenyen elért országos 4. helyezés is megtalálható, valamint a Bonifert Domonkos Nemzetközi Matematikaversenyen elért országos első helyezés.

Domán Dániel

Domán Dániel az ELTE Alkalmazott Matematikus mesterszakán szerzett diplomát, 2021 óta a Medve Matek tagja. Sok matekversenyen országos első helyezést ért el, többek között a Dürer, az Arany Dániel, a Varga tamás és a Bolyai versenyeken. Az Eötvös József Collegium tagja. Szabadidejében zenél és, ha lehetősége van, akkor síel.

Dósa Dávid Bendegúz

Dósa Bendi az Óbudai Egyetemen tanul villamosmérnök szakon. 2014 óta tagja a Medvés közösségnek. Középiskolában több matekversenyen is indult, melyeken szép helyezéseket ért el egyéniben és csapatban is. Tanulmányai mellett hangtechnikával foglalkozik, heti szinten jelenik meg hangosítóként különböző rendezvényeken.

Drótos Márton

Drótos Marci tanácsadóként dolgozik egy svéd cég magyar leányvállalatának informatikai területén, korábban az MTA SZTAKI kutató-fejlesztője volt 14 évig. A BME VIK-en szerezte meg a PhD-t, ahol 2007 óta tanít többnyire algoritmuselméletet és gráfelméletet. A Medvés rendezvények képi dokumentálását sok esetben neki köszönhetjük.

Dsupin Krisztián

Dsupin Krisztián a Debreceni Egyetemen végzett alkalmazott matematikusként. Jelenleg a Morgan Stanley-nél dolgozik. 2021-ben csatlakozott a Medvéhez. Középiskolai évei alatt regionális és országos szinten is megmérette magát különböző matematikaversenyeken. Krisztián feltett vágya, hogy még életében kijusson az űrbe.

Erdey-Grúz Mária

Erdey-Grúz Mária a Bécsi Egyetemen végzett gazdasági informatikai menedzser szakon. Jelenleg az SAP-nál dolgozik. 2004 óta vesz részt rendezvényeink szervezésében. A továbbtanulás és a pályaválasztás szakértője - a matektáborokban is! Egyetemi évei alatt megjárta Amerikát, Németországot, Ausztriát, és korábban Oroszországot is.

Fekete Kristóf

Fekete Kristóf másodéves gépészmérnök hallgató a BME-n, 2018-ban kezdett el medvézni. Középiskolában a Bolyai, illetve a Zrínyi matematikaversenyeken is szerzett megyei 1., illetve 2. helyezést, valamint a 2019-es Modell Európai parlamenten országos 16. helyezést ért el. Szabadidejében szeret gitározni, zongorázni és fotózni.

Földvári Viktória

Földvári Viki az ELTE-n szerzett matematikus PhD-t, jelenleg pedig a Rényi Alfréd Matematikai Kutatóintézet kutatója, emellett az ELTE-n tanít. Több tudományos cikke jelent már meg, köztársasági ösztöndíjas volt, valamint az ELTE TTK Kiváló Hallgatója címet is odaítélték neki. Rendkívül elkötelezett a matematika iránt, több matekverseny szervezői csapatát is erősíti.

Fonyó Dávid

Fonyó Dávid matematikus és programtervező informatikus alapdiplomával is rendelkezik, előbbiből mesterdiplomát, utóbbiból pedig PhD fokozatot szerzett, most pedig a tudását oktatóként adja tovább az ELTE diákjainak. Közép- és általános iskolás korában szerzett matek-, fizika- és kémia versenyeredményeit felsorolni is nehéz, emellett pedig még ifjúsági válogatott is volt egy bridzs EB-n.

Fóti Neszta

Fóti Neszta az ELTE PPK Pszichológia szakán tanul, 2014 óta rendszeres Medve Matek látogató. Több matek-, és magyarversenyen döntős, dobogós helyezést ért el. Minden lehetőséget megragad, hogy utazhasson, tanul svédül, illetve finnül. Hobbiként regényeket ír, illetve gyerekeket tanít.

Fülöp Anna

Fülöp Anna a BME vegyészmérnök szakos hallgatója, a Szent-Györgyi Albert Szakkollégium tagja. 2012 óta "medvézik" velünk, 2015-től kezdve már szervezőként. Gyermekkora óta zongorázik, a Pest Megyei Regionális Karéj Fesztivál többszöri dobogósa. Egyetemi évei alatt a TDK-n kiemelt első helyezést ért el, az OTDK-n első helyet, valamint köztársasági ösztöndíjban részesült.

Gál Dávid

Gál Dávid a Szegedi Tudományegyetem matek-fizika tanár szakos hallgatója. Középiskolai éveit Szolnokon, a Tiszaparti Gimnáziumban töltötte, ahol rendkívül sok versenyen részt vett. Szabadidejében szeret zongorázni, olvasni és "medvézni"; 2014 óta minden évszakban részt vett valamilyen MedveMatekos rendezvényen.

Galántha Szabolcs

Galántha Szabolcs a BME-VBK vegyészmérnöki szakán tanul. 2015 óta tagja a Medve Matek közösségnek. Az egyetemi évei előtt több matekversenyen is országos helyezért ért el, illetve fizika tantárgyból OKTV versenyen is továbbjutott. Szereti a matematikát, kémiát és a fizikát.

Geretovszky Anna

Geretovszky Anna a Szegedi Tudományegyetem matematikus szakán tanul, 2016 óta Medvés. Középiskolás évei alatt számtalan matematika- és fizikaversenyen megmérettette magát egyéniben és csapat szinten is, ezeken rendre az országos döntőbe jutott. Éveken át lelkesen csinálta KöMaL matematika és fizika feladatsorait is több szép helyezést elérve ezáltal.

Gujgiczer Anna

Gujgiczer Anna a BME VIK Informatikai Tudományok Doktori Iskola hallgatója, 2021 óta a szervezői csapat tagja. Középiskolában a matematika mellett kémiából és fizikából is versenyzett, több országos helyezést is megkaparintva. Szabadidejében szívesen fut, már háromszoros maratonteljesítő.

Gyarmati Máté

Gyarmati Máté az ELTE-n szerzett matematikus diplomát, majd tanulmányait informatikus doktori képzés keretein belül folytatta. Rengeteg kiváló versenyeredménnyel büszkélkedhet, többek között Közép Európai Matematika Olimpia és International Mathematic Competition ezüstéremmel, valamit OKTV első helyezéssel is.

Hadfi János

Hadfi János a Szegedi Tudományegyetem hallgatója. 2007 óta vesz részt rendezvényeinken, a szervezésbe 2012-ben kapcsolódott be. Korábban sok tanulmányi versenyen szép eredményeket ért el, döntős volt a matematika OKTV-n, de országos földrajzversenyen is szerzett egy 12. helyezést. Stand-up comedy előadásain a matektáborokban mindenkit megnevettet.

Hegedüs Zsófia

Hegedüs Zsófia a Szegedi Tudományegyetem Biológia Doktori Iskola hallgatója. 2007 óta látogatja a matektáborokat, 2014 óta szervezőként. Általános- és középiskolás korában számtalan területi matekversenyen dobogós helyezést ért el. Mindezek mellett Zsófi 6 éves kora óta népi énekel, és 9 éve néptáncol, valamint hegedűn is játszik. Szervezőcsapatunk egyik színes egyénisége.

Hetényi Domonkos

Hetényi Domonkos a BME mérnökinformatikus szakán tanul jelenleg, 2014-ban kezdte el Medvés pályafutását, mint táborozó. Az informatika mellett a matematika is rendkívül érdekli, több matematikaversenyen is elindult, ahol szép helyezéseket ért el. Szabadidejét szereti a barátaival különböző asztali szerepjátékokat játszva tölteni, imád bohóckodni.

Imre Balázs

Imre Balázs jelenleg az ELTE matematikus szakán tanul. 2017-ben találkozott először a Medve Matekkal. A matematika mellett az irodalom és a történelem is nagyon érdekli, több megyei és országos helyezést is elért ezekben. Négy alkalommal vett részt Demokráciajátékon a Parlamentben. Rendszeresen sportol, a futás és a foci a kedvencei. Szabadidejében szeret vitázni.

Istvándi Soma

Istvándi Soma a BME mechatronikai mérnöki szakán tanul, 2015 óta résztvevője a Medve Matek rendezvényeknek. Általános és középiskolás korában rendszeresen indult egyéniben és csapatban is matematikaversenyeken szép eredményekkel. Szabadidejében szeret Lego robotozni.

Julinek István

Julinek István a BME villamosmérnök szakán tanul. 2015-ben járt először Medve Matektáborban. Középiskolában számos matematika- és fizikaversenyen vett részt, ahol eredményesen szerepelt. Ezek mellett az ország legjobbjai közt rangsorolták a BME Energetikai tanulmányi versenyén, a Pénzügyesek televíziós közgazdasági vetélkedőn és a Challenge.on villamosmérnöki csapatversenyen. Imádja megszüntetni az emberek rossz kedvét egy öleléssel.

Kelemen Gréta

Kelemen Gréti a BGE pénzügy és számvitel szakos hallgatója és a Lámfalussy Sándor Szakkollégium tagja, ahol különböző esettanulmányi és szimulációs versenyeken vesz részt a többi kollégistával. 2015 óta rendezvényeink visszatérő résztvevője. A Dr. Mező Ferenc Szellemi Diákolimpián csapatával országos 2., 4. és 7. hellyel, nemzetközi fordulón pedig 2. hellyel is büszkélkedhet.

Korbai Gyöngyvirág

Korbai Gyöngyvirág a BME-n tanul mechatronikai mérnök szakon. 2014-ben járt először Medve Matektáborban. A matematika mellett az informatika és a dráma is érdekli, mindhárom tantárgyból előkelő helyezéseket szerzett az OKTV-n, valamint csapatával sikerült Medve döntőt is nyernie kismedve kategóriában. Imádja a sétákat, a sziklákat, az unikornisokat és a színházat.

Kovács Ádám

Kovács Ádám az SZTE fizika szakos hallgatója csillagász szakirányon. Keresve se találnánk olyan matematika, fizika vagy kémia versenyt, amelynek országos döntőjéből nincs előkelő helyezése Ádámnak. Középiskolája, a Németh László Gimnázium emlékdíjának kiemelt 1. fokozatával díjazta teljesítményeit. A tanulás mellett a sportra és zenére is jutott ideje, 9 évig vízilabdázott, valamint hobbiként gitározik.

Kozma Hanna

Kozma Hanna a BME mérnökinformatikus szakának másodéves hallgatója. Medve Matektáborba 2014 óta jár, mégis már 16 táborban vett részt, ezzel megelőzve néhány idősebb szervezőt is. Versenyeredményeiről szerényen nyilatkozik, lelkedesése és elhivatottsága azonban vitathatatlan, ugyanis 5.-es korától visszatérő versenyzője volt a Medve versenyeknek.

Kulcsár Kevin

Kulcsár Kevin a Debreceni Egyetem építészmérnöki szakán tanul, 2015 óta jár Medve Matektáborokba. Középiskolás korában számos matekverseny országos döntőjében megfordult, emellett a Medve versenyeken csapata többször is a legnagyobb távot megtevő csapat díját nyerte el. A néptáncban is remekel, többszörös országos arany minősítés birtokosa. A képzőművészet területén pedig bútor workshop alkotására lehet büszke, mely a debreceni MODEM kortárs múzeum állandó berendezése lett.

Lőrincz Zselyke Lili

Lőrincz Zselyke a BME vegyészmérnök szakán tanul, 2017 óta jár Medve Matektáborokba. Imádja a természettudományokat, matematika és kémia mellett a biológia, a földrajz és a fizika is érdekelte, számos versenyen vett részt ezekből a tantárgyakból. Ötödikes kora óta lelkes Medve versenyző. Imádja a plüssöket, a növényeket és az állatokat, főképp a cicákat és a dínókat.

Mihálka Éva Zsuzsanna

Mihálka Zsuzsi az ELTE-n végzett matematikusként, jelenleg pedig az ELTE TTK Hevesy György Kémia Doktori Iskolában szerzett abszolutóriumot, hamarosan megszerzi a doktori fokozatot. Középiskolai évei alatt az Abacus és a KöMaL feladatsorait is lelkesen csinálta, de számos matematika-, fizika- és kémia versenyen megmérettette magát és ért el szép helyezéseket.

Németh Ágoston

Németh Ágoston jelenleg a BME villamosmérnök szakos hallgatója. 2013 óta jár Medve Matektáborokban. Középiskolás évei alatt rendszeresen járt matematikaversenyekre, ahol szép eredményeket ért el. Emellett a BME Kütyüpályázatán csapatával első helyezést ért el az általuk tervezett vezeték nélküli kvízrendszerrel, mely azóta is a színesíti a Medve Matektáborokat.

Ottrok Gabriella

Ottrok Gabriella a BME VIK mérnökinformatikus szakos hallgatója, 2015 óta vesz részt a Medve Matek rendezvényeken. Már középiskolában is szerette az informatikát, így emelt szinten érettségizett belőle, ezen felül angol felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik. Szabadidejében szeret kreatív dolgokat készíteni, szívesen képzi magát minden területen.

Ötvös Bettina

Ötvös Betti a BME vegyészmérnöki szakának hallgatója. Középiskolai évei alatt felváltva járta a matematika és kémia versenyeket, bezsebelve országos 3., 4., 5. és még számtalan további előkelő helyezést. 2015 óta vesz részt rendezvényeinken, 2019 óta színesíti a szervezői csapatot, lelkesedése, jókedve abszolút ragályos! :) Táborokban érdekes kémiai kísérleteivel is találkozhatnak a gyerekek.

Pál Viktória

Pál Viki jelenleg az Koppenhágai Egyetemen tanul közgazdász szakon. 2016-ban járt először Medve Matektáborban. A matematika és tanítás iránti érdeklődését az egyesületünk mellett korábbi egyetemein kamatoztatta matematika, statisztika és mikroökonómia gyakorlatvezetőként.

Pántya Réka

Pántya Réka az ELTE programtervező informatikus képzésének hallgatója, középiskoláját a Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnáziumban végezte. Gimnáziumi évei alatt tevékenyen részt vett az iskola életében, 3 évig volt elnöke a Berze Természettudományos Önképzőkörnek, valamint megkapta a Berze Kiváló Diákja a "Közösségért" díjat. Szeret gitározni, röpizni és focizni. 

Pócza Csenge Franciska

Pócza Csenge a BME építészmérnöki szakán tanul, 2018 óta jár Medve Matektáborokba. Több matematika és fizikaversenyen ért el országosan is kiemelkedő helyezést. A Dürer Matematikaversenyen csapatával országos harmadik helyen végzett. Szabadidejében szeret sütni-főzni, valamint imád sportolni. Kedvence a falmászás, amiben egy országos junior bajnoki harmadik helyet is szerzett.

Raisz Olivér

Raisz Olivér a BME mérnökinformatikus szakán tanul. 2015 óta jár Medve Matektáborokba. A matematika és az informatika fogta meg leginkább, mindkét tantárgyból szép eredményeket ért el az OKTV-n. Emellett csapatával az NI Labview csapatversenyen 2. helyezést és különdíjat ért el. A Medve Matek Szumma Jump nevű androidos játékának egyik fejlesztője.

Reczetár Donát

Reczetár Donát az ELTE autonómrendszer-informatikus mesterszak hallgatója. Középiskolában rengeteg matematikaversenyen vett részt, melyeken előkelő országos helyezéseket is megszerezett. A matematika mellett az elsősegélynyújtással is kiemelten foglalkozik, többszörös országos bajnok csapatával. Emellett 15 éve zongorázik és több, mint 10 éve Magicezik hobbiszinten.

Réthey-Prikkel Krisztián

Réthey-Prikkel Krisztián a BGE PSZK Gazdálkodási és menedzsment és az ELTE IK Programtervező informatikus szakának hallgatója, 2016 óta vesz részt a Medve Matek rendezvényein. Középiskolában számos matematikaversenyen volt jelen, mint például a Zrínyi és a Bolyai versenyek.

Riedel Zsuzsanna

Riedel Zsuzsi az Exeter-i Egyetemen tanul közgazdaságtan és politikatudomány szakon, jelenleg a képzés keretein belül Hong Kongban tartózkodik. Középiskolában a matematika mellett a történelem, az informatika és a kémia is érdekelte. Évekig lelkesen csinálta a KöMaL feladatsorait. Az egyetemen az Irodalmi és a Magyar Klub elnöke, a Republikon Intézetnél és a Political Capitalnál végez gyakornoki munkát.

Róth András

Róth András az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán villamosmérnök szakának hallgatója, a Medve Matek rendezvényeken 2016 óta vesz részt. Középiskolában több matematikaversenyen is jelen volt, mint például a Zrínyi vagy az Arany Dániel, mindegyikben kiemelkedő eredménnyel. Nagy vágya, hogy megmutassa minél több embernek a matematika szépségét.

Rumi Zoárd

Rumi Zoárd jelenleg a BME mérnökinformatikus szakán tanul, a Simonyi Károly szakkollégium tagja. 2015-ben kezdte meg Medvés pályafutását, mint táborozó. Az matematika mellett az informatika iránt érdeklődik leginkább, melyet az OKTV országos döntőjébe jutásával is megmutatott. A BME Kütyüpályázatán csapatával első helyezést ért el az általuk tervezett vezeték nélküli kvízrendszerrel, mely azóta is a színesíti a Medve Matektáborokat.

Ruzsa Kata

Ruzsa Kata a BME mechatronikus hallgatója, korábban az SZTE Gyakorló Gimnázium tanulója volt. Számos matekversenyen vett részt, de sok EU-s, földrajzi és fizika versenyen is megmérette magát. A szervezői csapat egyik legsportosabb tagja, bármilyen sportról is legyen szó, biztosan szívesen csatlakozik, de a kedvence a futás és a kerékpározás.

Schiff Antal

Schiff Antal a moszkvai MIPT egyetem alkalmazott matematika szakának hallgatója, 2017 óta vesz részt medvés rendezvényeken. Középiskolás korában szinte minden matematikaversenyen megmérettette magát, szép eredményeket elérve. A matematika mellett rendkívül érdeklődik a nyelvek iránt, jelenleg 4 nyelven beszél, ebből három nyelven matematika versenyfelkészítést is vállal különböző országok diákjai számára. A tábori fotós és tortamester szerepét is gyakran magára ölti.

Szabadfalvi Dániel

Szabadfalvi Dániel diplomáját a BCE és ELTE által közösen szervezett biztosítási és pénzügyi matematika mesterszakának elvégzésével szerezte. Rendkívül ambíciózus, 2018 nyarán ösztöndíjat nyert a Magyar Nemzeti Banktól a Fudan (Shanghai, Kína) Egyetem nyári táborára. Háromszor vett részt a Modell Európai Parlamenten és kétszer Euroscolán, másodszor bizottsági elnökként és delegációvezetőként. Hobbija a judo és a szaxofon, melyen több mint 10 éve játszik.

Szakács Lili Kata

Szakács Lili Kata jelenleg az ELTE alkalmazott matematika Msc és a BME műszaki menedzser szakos hallgatója. Középiskolai tanulmányait a budapesti Fazekas Mihály Gimnáziumban végezte. Nagy számban indult és jutott döntőkbe tanulmányi versenyeken. Legjobb eredményei a Bolyai Intézet Polygon pályázatán 3. díj, a Singapore International Mathematics Challenge - Distinction Award, valamint 4 év veretlenség a matek Bolyai összes fordulójában. Mindezek mellett a tánc a mindene.

Szauter Ábel

Szauter Ábel az ELTE programtervező informatikus szakán tanul, 2015 óta jár Medve Matektáborokba. Középiskolás korában számtalan matematikaversenyen vett részt, ezek közül kiemelkedik a Kenguru Matematikaversenyen elért országos első hely. Imád főzni, nem véletlenül a tanári gárda ki nem mondott gasztronómiai felelőse, aki mindig meglepi valami finommal szervezőtársait.

Szauter Csanád

Szauter Csanád a PPKE ITK mérnökinformatika szakának hallgatója. 2015 óta rendszeresen jár Medve Matek rendezvényekre. Középiskolában részt vett számos matematikaverenyen, ahol több országos első helyezést is elért. Szabadidejében bármikor kirak egy Rubik kockát villámgyorsan, csak azt kéri, hogy keverjék meg neki.

Szűcs Ádám

Szűcs Ádám jelenleg az Aarhus-i Egyetemen tanul közgazdaságtant. 2015 óta jár Medve Matektáborokba. A matematika és a tanítás iránti érdeklődését az egyesületen kívül az egyetemen gyakorlatvezetőként kamatoztatja. Életében nagy szerepet játszik a sport. Számos eredményt ért el jégkorongban, többek között a magyar jégkorong U18-as válogatottjának csapatkapitánya és a 2019-es U18-as világbajnokság legjobb játékosa és gólkirálya.

Szűcs Klára

Szűcs Klára az ELTE matematika-magyar osztatlan tanári képzés hallgatója. A Medve Matek rendezvényein 2014 óta vesz részt, a kismedve kategóriában csapatával országos 1. helyezést is elértek. Középiskolában ezen felül több országos helyezést is magáénak tudhat. Elnyerte a Kovács István Alapítvány ösztöndíját és az Érd Kiváló Diákja díjat. Több évig modern táncolt és néptáncolt, szabadidejében szeret olvasni és színházba járni.

Tácsik Csenge

Tácsik Csenge a Szegedi Tudományegyetem programtervező informatikus szakán tanul, emellett 2014 óta jár "medvés" rendezvényekre. A matematika iránti szeretetét a Berzsenyi Dániel Gimnázium diákjaként számos matematikaversenyen is megmutatta, több megyei versenyen szerzett előkelő helyezést.

Takács Noémi

Takács Noémi jelenleg az ELTE matematikus szakán tanul, előtte a szombathelyi Nagy Lajos Gimnázium tanulója volt. Számos matematikaversenyen vett részt, a gimnázium mind a 4 évében megyei első volt a Zrínyi Ilona Matematikaversenyen, míg a Dürer matematika csapatversenyen négyszer volt csapatával regionális első helyezett, egyszer pedig országos harmadik helyezett.

Tamási Máté

Tamási Máté a BME mérnökinformatikus szakán tanul, 2015 óta jár a Medve Matek rendezvényeire. Több matematikaversenyen is részt vett, melyeken előkelő helyezéseket ért el. A matek mellett nyelvtan és helyesírási versenyeken is részt vett kimagasló eredményekkel.

Tóth Kristóf

Tóth Kristóf a BME mérnökinformatikus szakán tanul, a Simonyi Károly Szakkollégium tagja. 2015 óta jár Medve Matektáborokba. A matematika mellett az informatika érdekelte leginkább, a számtalan verseny közül, amin részt vett, a Nemes Tihamér Országos Informatikai Verseny emelhető ki, melyben az országos döntőbe jutott. Rendkívül sportos, kézilabdában és súlylökésben is eljutott a diákolimpia országos döntőjébe, emellett diszkoszvetéssel is foglalkozott.

Varnyú Dóra

Varnyú Dóra a BME mérnökinformatikus szakának tanulója. Kíváló matekos eredményei mellett informatikából brillírozik: országos 1. helyezése van a Kozma László Informatikai Csapatversenyről, a PENdroid Középiskolás Informatikai
Versenyről, a Neumann János Nemzetközi Tehetségkutató Programtermék Versenyről, a Visual Thinking LabVIEW Programozói Csapatversenyről, de számos informatikai versenyen ért el szép eredményeket.