fbpx
Csatlakozz Te is az
Év Önkéntes Programjához!
Elindult a jelentkezés :)

Önkéntesség a Medve Szabadtéri Matekversenyen

A Medve Szabadtéri Matekversenyeken 3-12. osztályos diákok és vállalkozó kedvű felnőttek mérik össze tudásukat 3 fős csapatokban.

Önkénteskedj velünk, és Te is ennek a fantasztikus, rendhagyó logikai kalandnak részévé válhatsz. Emellett bekerülsz egy szuper közösségbe, aminek lételeme a gondolkodás, a természet szeretete és egy jó ügy szolgálata.

Nem csak egy napra, hanem egy egész életre szóló élményt adsz több ezer lelkes diáknak, mi pedig mindent megteszünk, hogy a velünk töltött idő számodra is felejthetetlen maradjon!

Miért éri meg a Medve Mateknál önkénteskedni?

Az Önkéntességért díj szakmai zsűrije szerint a miénk volt a legjobb civil szervezeti önkéntes program 2018-ban.

2021-ben pedig az Önkéntesség Magyarországi Éve rendezvénysorozat egyik fő partnere és szervezője voltunk.

Fiatalos, motivált csapat

Aktív időtöltés a szabadban

Fantasztikus hangulat

Étel, ital,
buli

Egyedi versenypóló

Közösségi pedagógiai gyakorlat

Kiket várunk?

18 éven felüli, érettségivel rendelkező személyek, akik azonosulni tudnak a Medve Matek értékeivel, minden megkötés nélkül jelentkezhetnek. :)
Barátokat, családtagokat hozni ér! A jelentkezéskor meg lehet adni, hogy kivel szeretnél azonos feladatosztó helyszínen tevékenykedni, és a beosztást ez alapján készítjük!
Érettségivel még nem rendelkező, 16. életévüket betöltött középiskolások csak korlátozott számban jelentkezhetnek azzal a feltétellel, hogy iskolájukkal egyesületünk közösségi szolgálati szerződést köt.

Milyen feladatokat lehet ellátni önkéntesként?

medve_matek_onkentes_napja_v2.jpg

szabadtéri matekversenyek 2022. tavasz 18 városban!

Medve Szabadtéri Matekverseny
Országszerte 18 városban:

 

Eger > Miskolc > Nyíregyháza > Pécs > Veszprém > Békéscsaba > Szolnok > Kecskemét > Székesfehérvár > Budapest, Városliget > Tatabánya > Kaposvár > Zalaegerszeg > Sopron > Szombathely > Győr > Szeged > Debrecen > Budapest, Gellért-hegy

2022. április 11. - május 28.

Önkéntes Jelentkezési Rendszer

Önkéntes élmény
A jelentkezés menete
  1. Ha még nincs, hozz létre egy felhasználói fiókot itt a honlapon (az alul található gombok segítségével).
  2. Első bejelentkezés után a Személyes adatok fülre kerülsz, melynek kitöltése után máris jelentkezhetsz önkéntesnek.
  3. Az Új jelentkezés fülön a Medve Szabadtéri Matekverseny képre kattintva megjelenik a jelentkezési kérdőív, melyen bejelölheted, melyik versenyeken szeretnél velünk tartani. Speciális étrend igényt, állomástársakat és egyéb megjegyzést is itt rögzíthetsz.
  4. Az Eddigi jelentkezések fülön ellenőrizheted, hogy sikeres volt-e a jelentkezés. Amennyiben az e-mail visszajelzés opciót kiválasztod, a megadott címre is elküldjük a részleteket számodra.
  5. A jelentkezés bármikor módosítható, törölhető (de kérjük, hogy a rendezvények előtti tíz napban már ne töröld magad).
A rendezvényekkel kapcsolatos részletes infókat és a tájékoztatási időpontokat e-mailben küldjük a rendezvény előtt kb. 10 nappal. Bármilyen kérdés, kérés esetén e-mailben és telefonon is lehet hozzánk fordulni az címre küldött üzenetben, illetve a +36702494559-es számon.