fbpx

Medve Matek Összetett Pontverseny - 2022/23-as tanév

Egy futam ősszel,
egy futam tavasszal.

Szabadtéri matek-kalandok
országszerte 150+ helyszínen.
2022. szeptember 26. - október 2.
2023. április 12. - május 26.

Nevezési lehetőség az összetett pontversenyre

A 2022. őszi verseny lezajlott. Akik az őszi versenyt érvényesen teljesítették, és a 2023. tavaszi versenyekre ezután neveznek, ők is automatikusan részt vesznek az összetett pontversenyben.

Miből áll az összetett pontverseny?

Medve Matek GO Őszi Csapatverseny

Szeptember 26. és október 2. között egy szabadon választott időpontban  "önkiszolgáló módon" lehet versenyezni az ország 150+ szabadtéri Medve Matek GO pályáján. Nem kell tehát másokhoz alkalmazkodni, akár egy dupla matekórán, napköziben vagy hétvégén is lejátszható a 90 perces verseny. 

A verseny a Medve Matek GO okostelefonos rendszerben zajlik, GPS-alapú helymeghatározással és feladatkiosztással a gyerekek számára rendkívül egyszerűen alkalmazható felületen. A felülethez minden szükséges tudnivalót, információt megküldünk a verseny előtt.

Tavaszi Medve Szabadtéri Csapatverseny

Április 12. és május 26. között 14 városba látogatunk el személyesen, hogy ott egy felejthetetlen nagyszabású rendezvény keretén belül tapasztalhassa meg mindenki a felhőtlen szabadtéri matekozás élményét.

Emellett tavasszal is lehetőség van "saját helyszínen", azaz a 150+ Medve Matek GO pálya egyikén versenyezni, valamint akár egy osztálykirándulással egybekötni a versenyzést. A tavaszi verseny hossza 180 perc.

A Medve Matek összetett pontverseny részletes kiírása!

A résztvevők a teljes tanévre szóló Medve-rangokat és sok más különleges jutalmat kaphatnak!

Hogyan toborozzunk csapatokat?

okostelefonos_jatek.jpg
Összeállítottunk a tanárok számára egy útmutatót pdf-ben a szükséges teendőkről és a tanárok jutalmazási rendszeréről. Ennek segítségével könnyedén tudja tájékoztatni kollégáit és a diákokat, illetve kézben tudja tartani a nevezési folyamatot. Ha Ön szülő, kérjük tájékoztassa gyermekének tanárait a versenyről. Amennyiben gyermeke iskolájából a szervezett versenynevezést nem tudják biztosítani, úgy szülőként is lehetősége van benevezni a csapatot, ez esetben Ön lesz a hivatalos csapatkísérő.

Ha kiskorú diákként érdeklősz a verseny iránt, szólj tanárodnak vagy egy nagykorú családtagodnak, aki segít neked a nevezési folyamatban. A nevezést tetszőleges nagykorú személy végezheti.

nem-tanár felnőttek számára is nyitott a verseny, baráti csapatokat is lehet toborozni!
molnar_saska_1080_1440.jpg

Azonnali nevezés a tavaszi versenyekre

Az alábbi gombra kattintva elérhető a Nevezési rendszer!