fbpx

Medve Matek Összetett Pontverseny - 2023/24-as tanév

Egy futam ősszel,
egy futam tavasszal.

Szabadtéri matek-kalandok
országszerte 210+ helyszínen.
2023. szeptember 4. - október 1.
2024. április 3. - június 2.

Miből áll az összetett pontverseny?

Medve Matek GO Őszi Csapatverseny

2023. szeptember 4. és október 1. között egy szabadon választott időpontban  "önkiszolgáló módon" lehet versenyezni az ország 210+ szabadtéri Medve Matek GO pályáján. Nem kell tehát másokhoz alkalmazkodni, akár egy dupla matekórán, napköziben vagy hétvégén is lejátszható a 90 perces verseny. 

A verseny a Medve Matek GO okostelefonos rendszerben zajlik, GPS-alapú helymeghatározással és feladatkiosztással a gyerekek számára rendkívül egyszerűen alkalmazható felületen. A felülethez minden szükséges tudnivalót, információt megküldünk a verseny előtt.

Tavaszi Medve Szabadtéri Csapatverseny

2024. április 3. és június 2. között 12 városba látogatunk el személyesen, hogy ott egy felejthetetlen rendezvény keretén belül tapasztalhassa meg mindenki a felhőtlen szabadtéri matekozás élményét.

Emellett tavasszal is lehetőség van "saját helyszínen", azaz a 210+ Medve Matek GO pálya egyikén versenyezni, valamint akár egy osztálykirándulással egybekötni a versenyzést.

Hogyan toborozzunk csapatokat?

okostelefonos_jatek.jpg
Összeállítottunk a tanárok számára egy útmutatót pdf-ben a szükséges teendőkről és a tanárok jutalmazási rendszeréről. Ennek segítségével könnyedén tudja tájékoztatni kollégáit és a diákokat, illetve kézben tudja tartani a nevezési folyamatot. Ha Ön szülő, kérjük tájékoztassa gyermekének tanárait a versenyről. Amennyiben gyermeke iskolájából a szervezett versenynevezést nem tudják biztosítani, úgy szülőként is lehetősége van benevezni a csapatot, ez esetben Ön lesz a hivatalos csapatkísérő.

Ha kiskorú diákként érdeklősz a verseny iránt, szólj tanárodnak vagy egy nagykorú családtagodnak, aki segít neked a nevezési folyamatban. A nevezést tetszőleges nagykorú személy végezheti.

nem-tanár felnőttek számára is nyitott a verseny, baráti csapatokat is lehet toborozni!
molnar_saska_1080_1440.jpg

Hivatalos versenykiírások

Őszi Medve Matek GO Csapatverseny

Tavaszi Medve Szabadtéri Csapatverseny

Ne maradjon le a kedvezményes nevezési határidőről!

Ha van még kérdése, keressen minket bátran a Medve Matek facebook oldalon vagy a email címre írva.