fbpx

Medve Matektábor Városlőd

2017. július 28. - augusztus 3.

Helyszín, időpont

2017. július 28. - augusztus 3., 7 nap / 6 éj.
Helyszín: Iglauer Park, Városlőd (Fenyves u. 10-11.)

Szállás, étkezés

A városlődi táborhely befogadóképessége 130 fő.
A tábor hetében a teljes táborhely kizárólag a Medve Matektábor számára van fenntartva.
Az elhelyezés alpesi faházakban történik, 4-10 ágyas szobákban. A házakban egy-két szoba található. Tisztálkodásra közös wc-k és fürdőhelyiségek állnak a táborlakók rendelkezésére. A napi háromszori étkezés a tábor saját éttermében történik. Speciális étrend-igények nem jelentenek gondot, de ezt kérjük jelezni a jelentkezéskor.

Utazás

A lakóhelytől Városlődre való eljutást és a hazautat is kísérettel biztosítjuk. Az utazás a kiinduló állomástól a táborig vonattal történik, az Iglauer park a vasúti megállóhelytől pár perc sétára fekszik. A vonatra a jegyet mindenkinek saját magának kell megvennie.
varoslod_szallas.png
varoslod_kiknek.png

Kiknek ajánljuk a városlődi tábort?

Kézenfekvő módon azoknak, akik viszonylag közel laknak a Bakonyhoz. De azoknak is jó szívvel ajánljuk, akik távolabb élnek és/vagy még soha nem jártak arrafelé. Nagy hangsúlyt fektetünk a környezet felfedezésére is, érdemes meglátogatni ezt a szép vidéket. Érdemes továbbá feltérképezni, hogy a barátok, ismerősök közül ki megy még a városlődi táborba. De akkor sem kell csüggedni, ha valaki eleinte barátok nélkül indul útnak. Garantált, hogy egy-két napon belül sok új barát veszi majd körül! Az egyhetes turnusaink jó szívvel ajánlhatók azok számára is, akik még nem voltak hosszabb ideig távol szüleiktől.

A táborhely felszereltsége

A Medve Matektábor idején a táborhelyet kizárólag mi vesszük igénybe. A táborban található focipálya, pingpongasztalok és kosárlabdapálya is. Emellett lehet tollaslabdázni és röplabdázni is. A lakóépületek mellett közös helyiségek és egy modern fogadóépület is a rendelkezésünkre állnak az étkezésre és egyéb közös programokra is. A tábor területén egy kisebb büfé is üzemel. Emellett a táborhelyen a Magyarországon fellelhető összes fenyőfajta egy-egy telepített példánya megtalálható, igazán hangulatos az atmoszféra.
varoslod_attr.png

Attrakciók a környéken

A táborhely az Üveghegy oldalában, különleges természeti környezetben fekszik, több túraútvonal is áthalad rajta. A Bakony déli részének egyik fő látványossága, az úrkúti őskarszt néhány kilométerre fekszik. A tábor közelében van a szép kilátást biztosító Fokhagyma-hegy, több várrom, valamint a Sobri Jóska Élménypark nevű kalandpark is bobpályával és egyéb játékokkal. A tábor során minden nevezetességhez lesz lehetőség eljutni.

Mikor és hogyan lehet jelentkezni a táborba?

A városlődi táborra február 5-től kezdve lehet jelentkezni az online Nevezési rendszeren keresztül. A rendszer használata egyszerű, eléréséhez a honlapon történő regisztráció szükséges. A jelentkezési határidő június 15. 23:59. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a jelentkezést, mert a táborok legtöbbször határidő előtt megtelnek. Amint a tábor betelik, a jelentkezés csak várólistára lesz lehetséges, melyről a rendszer tájékoztat regisztráció előtt.

Mennyibe kerül?

A sástói tábor ára a kedvezményre jogosultak számára 38.000 Ft. Kedvezményre jogosultak: a visszatérő táborozóink; a Medve Szabadtéri Matekverseny-résztvevők; azok, akik testvérükkel együtt érkeznek; azok, akik azonos iskolába járó évfolyamtársukkal együtt érkeznek; az iskolájukon keresztül meghívott tanulók; a határon túli lakcímmel rendelkező diákok. A kedvezményrendszer részletei az alábbi gombra kattintva tekinthetők meg. A tábor nem-kedvezményes alapára 42.000 Ft.

Díjfizetés ütemezése

A tábor díját egy, két vagy három részletben lehet befizetni. Az első részletet mindig a jelentkezéssel egyidejűleg kérjük befizetni A Matematika Összeköt Egyesület bankszámlájára (átutalással vagy banki pénztári befizetéssel). A jelentkezés akkor válik érvényessé, amikor az első részlet beérkezett a bankszámlára. Az ütemezésről bővebb tájékoztatást a Nevezési rendszerben adunk. A befizetések szintén a személyes Nevezési rendszerben követhetők nyomon.

Részvétel több táborban

Lehetőség van több turnusunkon is részt venni. A programszerkezet a különböző táborokban azonos, de a konkrét témák, feladatok eltérnek, ezért senki sem fog unatkozni két vagy három táborban sem. Ha valaki legalább két turnuson részt vesz, számára a táborok díjainak összegéből további 5000 Ft engedményt biztosítunk!

Kérdések, információk

Ha kérdése van a táborral kapcsolatban, látogasson el Kapcsolat oldalunkra, és keressen minket bármely elérhetőségünkön! Emellett figyelmébe ajánljuk a Medve Matektáborok kiinduló oldalát is, ahol általános leírást adunk matektáborainkról..

Lemondás

Ha meghiúsul a részvétel, a jelentkezést haladéktalanul törölni kell a Nevezési rendszer Eddigi nevezések és fizetési információk menüponjában. Május 31-ig történő lemondás esetén a teljes addig befizetett összeget visszafizetjük. Június 1. és 15. közti lemondás esetén az összeg 50%-át fizetjük vissza, ennél későbbi lemondás esetén az addig befizetett összeg elvész. Ez azért van, mert a szervezőknek előlegfizetési kötelezettségük van a táborhely üzemeltetői felé, amit nem tudnak visszakérni.