fbpx

Medve Matek Nyári Élménytábor

Pusztafalu, Zemplén - 2024. július 19-28. (10 napos)

Öreg Bence Turistaház

2024. július 19-28. (10 nap, 9 éj)

max. 190 diák + 35 szervező

5-12. évfolyam

napi 3x étkezés

garantált tábori póló

választható ajándékok

119.000 Ft-tól

Medve Matek Nyári Élménytábor

Pusztafalu, Zemplén - 2024. július 19-28.

   Öreg Bence Turistaház

   2024. július 19-28.

   190 diák férőhely

   5-12. évfolyam

   Napi 3x étkezés

   Garantált táborpóló

   Plusz ajándékok

   119.000 ft-tól

Milyen programok várhatóak a pusztafalui táborban?

Délelőttönként életkor szerint elkülönített 10-15 fős csoportokban matematikai foglalkozásokat tartunk, ahol egy-egy érdekes témakört dolgozunk fel.
foglalkozas.png
ismerkedesi_est.png
Délután és este játékos csapatvetélkedők, sportprogramok, társasjáték, meghívott híres szakemberek előadásai, valamint évről évre megújuló izgalmas programelemek vannak terítéken. 
ismerkedesi_est.png
Esténként is számos programlehetőséget biztosítunk, valamint lehetőség van társasjátékok és sporteszközök kipróbálására, így a diákok önállóan is elfoglalhatják magukat a szabadidőben.
szabadfoglalkozas.png
pluszmatek.png
Emellett a matematika iránt magasabb szinten érdeklődők számára minden nap újabb logikai rejtvényeket és gondolkodtató matematikafeladatokat tűzűnk ki korosztályonként, melyek megoldása és leadása fakultatív, de jutalom jár érte.
pluszmatek.png

A tábor elhelyezkedése

Szállás, étkezés

A tábor hetében a teljes táborhely kizárólag a Medve Matek Élménytábor számára van fenntartva.
Az elhelyezés kőházakban történik, melyek régi parasztházakból lettek átalakítva szálláshellyé. Ilyen autentikus megoldással az országban máshol nem találkozhatunk. 3-16 ágyas szobákban történik az elhelyezés. Tisztálkodásra minden házhoz külön fürdőszoba áll a táborlakók rendelkezésére. A napi háromszori étkezés a tábor étkezőhelyiségeiben történik. Speciális étrend-igények nem jelentenek gondot, de ezt kérjük jelezni a jelentkezéskor.

Utazás

A lakóhelytől Pusztafalura való eljutást és a visszautat is lehetőségeink szerint kísérettel tudjuk biztosítani, illetve egyéni (autós) utazásra is van lehetőség. Az utazás a kiinduló állomástól Sátoraljaújhelyig vonattal, onnan a táborig pedig különbuszokkal történik. Pusztafalu esetében a kíséretet Budapestről, Szegedről, Kecskemétről, Debrecenből, Nyíregyházáról, Miskolcról, Győrből és Székesfehérvár irányából (valamint az útbaeső településekről) tudjuk vállalni. A gyerekeknek a lakóhelyhez közeli vasútállomásokhoz való eljutásában kérjük a szülők segítségét.

A közös utazást előre megváltott jeggyel vagy bérlettel tudjuk biztosítani, amennyiben valamely viszonylaton helyjegyre vagy pótjegyre van szükség, azt közösen vásároljuk meg, hogy a résztvevők egymás melletti helyekre tudjanak ülni. A különbusz díját a helyszínen, készpénzben fogjuk elkérni a közös utazást igénybevevőktől.

Kinek ajánljuk a pusztafalui turnust?

A tíznapos táborban az egyhetes turnusoknál jobban el lehet merülni egy-egy témában, valamint több programot tudunk megvalósítani. A hangulat és a maradandó élmények garantáltak! A közelben lakók mellett azoknak is ajánljuk ezt a turnust, akik távolabb élnek és/vagy még soha nem jártak a Zemplénben. Emellett visszatérő táborozóinknak is jó szívvel ajánljuk ezt a gyönyörű és különleges helyszínt. De akkor sem kell csüggedni, ha valaki eleinte barátok nélkül, matektábori újoncként indul útnak. Garantált, hogy egy-két napon belül sok új barát veszi majd körül, akikkel 10 napon keresztül rengeteg élmény vár! Azoknak, akik még nem töltöttek több napot szüleiktől távol, első alkalomra rövidebb, egyhetes turnusainkat ajánljuk.
pf_programok.png

A tábor és környéke

A Medve Matek Élménytábor idején a táborhelyet kizárólag mi vesszük igénybe. A táborhely felszereltsége:
  • focipálya, pingpongasztal, csocsóasztal, kosárlabdapálya, strandröplabdapálya, mászófal
  • számos közös helyiség,
  • kisbolt és büfé,
  • a tábor területén keresztülfolyik egy patak, ami még hangulatosabbá teszi a helyszínt.
Pusztafalu a Zempléni-hegység szívében fekszik, számos túraútvonal kiindulópontja. Néhány kilométerre található a füzéri vár, melyet az utóbbi években teljesen felújítottak. Emellett át lehet sétálni Szlovákiába, a festői szépségű Izra-tóhoz, de a Zemplén legmagasabb pontja, a Nagy-Milic is könnyen elérhető. Emellett a közelben fekszik a Pálháza-Kőkapu kisvasút és Hollóháza is, utóbbi porcelángyáráról híres. A tábor során az összes említett célpontot lehetőség lesz meglátogatni.

Akik már kipróbálták

A hangulat és a társaság még mindig a legjobb. Minden évben ez a 10 nap az évem legjobb 10 napja. Idén is rengeteg új és szoros barátságot kötöttem. Nagyon hálás vagyok ezért nektek, köszönöm! <333

Diák visszajelzés

Hazaérkezése után a gyerekből ömlött az élménybeszámoló órákig. Ráadásul ez a 10 nap mindenféle "gépnyomkodás" nélkül telt el. Fiam elmondása szerint ez annak köszönhető, hogy borzasztóan jó hangulatú volt a tábor, nagyon könnyű volt ismerkedni, bárkivel szóba elegyedni.

Szülői visszajelzés

Szuper élményekkel gazdagodott idén is a fiam. Ekkora helyre leírhatatlan, hogy mit kapott Önöktől! Boldog és felszabadult volt, mikor hazajött, azóta is csak a táborról beszél. KÖSZÖNÖM, hogy idén is megszervezték a tábort!

Szülői visszajelzés

Jelentkezés és fizetés

Mikor és hogyan lehet jelentkezni a táborba?

A táborra az online Nevezési rendszeren keresztül lehet jelentkezni. A rendszer használata egyszerű, eléréséhez a honlapon történő regisztráció szükséges. A jelentkezési határidő június 15. 23:59. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a jelentkezést, mert a táborok legtöbbször határidő előtt megtelnek. Amint a tábor betelik, a jelentkezés csak várólistára lesz lehetséges, melyről a rendszer tájékoztat regisztráció előtt.

Mennyibe kerül?

A pusztafalui tábor ára:
  • kedvezményes jelentkezés június 15-ig: 119.000 Ft. Ez az ár azoknak jár, akik meghívót kaptak és/vagy már vettek részt Medve Matek-eseményen és/vagy többen érkeznek azonos iskolából vagy családból és/vagy kiemelkedő versenyeredménnyel rendelkeznek. Részletek a táborkiírásban.
  • a tábor nem-kedvezményes ára: 129.000 Ft

Díjfizetés ütemezése

A tábor díját egy, kettő vagy három részletben lehet befizetni. Az első részlet mindig közvetlenül a jelentkezés után, az e-mailben érkező számla alapján fizetendő. A jelentkezés akkor válik érvényessé, amikor az első részlet beérkezett a bankszámlára. A következő részletek befizetése a jelentkezési határidőig egyenletesen elosztva esedékesek, melyekről külön számlákat fogunk küldeni. A befizetendő részletek állapota a személyes Nevezési rendszerben követhetők nyomon.

Szociális támogatási rendszer

A hello Bringás és nagylelkű egyéni támogatóink jóvoltából az egy főre jutó havi nettó 120.000 Ft-os jövedelemszint alatti családok jelentkezhetnek ingyenes vagy kedvezményes táborozásra. Ezzel együtt lehetőséget adunk a jobb módú, de Medve Matek-kedvezményre jogosult családoknak arra, hogy a táborok magasabb alapárát választva hozzájáruljanak ehhez a célhoz: 8 ilyen hozzájárulás = 1 rászoruló tehetség ingyenes táborozása! Részletek a táborkiírásban.

Kérdések, információk

Mindenekelőtt javasoljuk a hivatalos és részletes Táborkiírás áttanulmányozását.

Ha további kérdése van a táborral kapcsolatban, látogasson el Kapcsolat oldalunkra, és keressen minket bizalommal bármely elérhetőségünkön! Emellett figyelmébe ajánljuk a Medve Matek Élménytáborok kiinduló oldalát is, ahol általános leírást adunk táborainkról.

Lemondás

Ha meghiúsul a részvétel, a jelentkezést haladéktalanul törölni szükséges a Nevezési rendszer Nevezéseim menüponjában. A lemondási és visszafizetési feltételeket a hivatalos Táborkiírás tartalmazza.

Maradt még kérdésed?

Az alábbi gombra kattintva elérhető a részletes táborkiírás-dokumentum.