fbpx

Medve Matek Nyári Élménytábor

Pálköve, Balaton - 2023. július 31. - augusztus 6.

Pálkövei Ifjúsági Tábor

2023. júl. 31. - aug. 6.

max. 170 diák + 25 szervező

5-12. évfolyam

napi 3x

garantált tábori póló

választható ajándékok

88.000 Ft-tól

palkove_600x400.png

A TÁBOR TELTHÁZAS, JELENTKEZÉST MÁR NEM FOGADUNK, A RÉSZTVEVŐK A TÁBOR ELŐTTI HÉTEN KAPNAK RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓT EMAILBEN.

Medve Matek Nyári Élménytábor

Pálköve, Balaton - 2023. július 31. - augusztus 6.

   Pálkövei Ifjúsági Tábor

   2023. júl. 31. - aug. 6.

   170 diák férőhely

   5-12. évfolyam

   Napi 3x

   Garantált táborpóló

   Plusz ajándékok

   79.000 ft (márc. 31-ig)

Milyen programok várhatóak a pálkövei táborban?

Délelőttönként életkor szerint elkülönített 10-15 fős csoportokban matematikai foglalkozásokat tartunk, ahol egy-egy érdekes témakört dolgozunk fel.
foglalkozas.png
ismerkedesi_est.png
Délután és este játékos csapatvetélkedők, sportprogramok, társasjáték, meghívott híres szakemberek előadásai, valamint évről évre megújuló izgalmas programelemek vannak terítéken. 
ismerkedesi_est.png
Esténként is számos programlehetőséget biztosítunk, valamint lehetőség van társasjátékok és sporteszközök kipróbálására, így a diákok önállóan is elfoglalhatják magukat a szabadidőben.
szabadfoglalkozas.png
pluszmatek.png
Emellett a matematika iránt magasabb szinten érdeklődők számára minden nap újabb logikai rejtvényeket és gondolkodtató matematikafeladatokat tűzűnk ki korosztályonként, melyek megoldása és leadása fakultatív, de jutalom jár érte.
pluszmatek.png

Szállás, étkezés

A tábor hetében a teljes táborhely kizárólag a Medve Matek Élménytábor számára van fenntartva.
Az elhelyezés faházakban történik, 5-6 ágyas, saját fürdőszobás szobákban. A napi háromszori étkezés a tábor saját éttermében történik. A speciális étrend-igények közül a vegetáriánius, valamint a glutén- vagy laktózmentes étrend biztosítható, ezt kérjük jelezni a jelentkezéskor.

Utazás

A lakóhelytől Pálkövére való eljutást és a visszautat is lehetőségeink szerint kísérettel tudjuk biztosítani, illetve egyéni (autós) utazásra is van lehetőség. Az utazás a kiinduló állomástól a táborig vonattal történik, a táborhely a vasúti megállóhelytől 10-15 perc sétára fekszik. Pálköve esetében a kíséretet Budapestről, Székesfehérvárról, Szegedről, Kecskemétről, Debrecenből, Győrből és Szombathely irányából (valamint az útbaeső településekről) tudjuk vállalni. A gyerekeknek a lakóhelyhez közeli vasútállomásokhoz való eljutásában kérjük a szülők segítségét.

A közös utazást igénybe vevők számára csoportos jegyeket foglalunk, melynek díját a nevezéskor feltüntetjük és táborba érkezéskor kérjük el készpénzben.

Kinek ajánljuk a pálkövei turnust?

Kézenfekvő módon azoknak, akik viszonylag közel laknak a Balatonhoz. De azoknak is jó szívvel ajánljuk, akik távolabb élnek és/vagy még nem igen jártak a Balatonnál. Nagy hangsúlyt fektetünk a környezet felfedezésére is, érdemes meglátogatni ezt a szép vidéket. Érdemes továbbá feltérképezni, hogy a barátok, ismerősök közül ki megy még a pálkövei táborba. De akkor sem kell csüggedni, ha valaki eleinte barátok nélkül indul útnak. Garantált, hogy egy-két napon belül sok új barát veszi majd körül! Az egyhetes turnusaink jó szívvel ajánlhatók azok számára is, akik még nem voltak hosszabb ideig távol szüleiktől.
palkove_tura.png

A tábor és környéke

A Medve Matek Élménytábor idején a táborhelyet kizárólag mi vesszük igénybe. A táborhely felszereltsége:
  • focipálya, pingpongasztalok, csocsóasztal, biliárdasztal,
  • lehetőség röplabdázásra, tollaslabdára,
  • közös helyiségek,
  • büfé.
A táborhely hazánk legnagyobb álóvizétől, a Balatontól kb 50 méterre fekszik, a strandtól csak egy kerítés és egy út választja el. Pálköve Balatonrendes és Révfülöp közt helyezkedik el, így mindkét település könnyen besétálható, de a közelben több túraútvonal is halad. A Balaton-felvidék hegyei, dombjai az egész napos túra során felfedezhetőek lesznek mindenki számára.

Akik már kipróbálták

Szuper élményekkel gazdagodott idén is a fiam. Ekkora helyre leírhatatlan, hogy mit kapott Önöktől! Boldog és felszabadult volt, mikor hazajött, azóta is csak a táborról beszél. KÖSZÖNÖM, hogy idén is megszervezték a tábort!

Szülői visszajelzés

Eszméletlenül jó volt a tábor, nagyra értékelendő, hogy a szervezők éjszakába menően dolgoznak azon, hogy meglegyen a tábori dalunk. A foglalkozások szuperek, a tanárok segítőkészek, kedvesek, a tábor bulis és szerintem nincs olyan ember aki nem élvezné.

Diák visszajelzés

Remek volt, köszönjük szepen! 5. osztályos kisfiam senkit nem ismert, de rengeteg élménnyel és tudással gazdagodva ért haza. Köszönet a szervezők profi, barátságos és kreatív hozzáállásáért!

Szülői visszajelzés

Jelentkezés és fizetés

Mikor és hogyan lehet jelentkezni a táborba?

A táborra az online Nevezési rendszeren keresztül lehet jelentkezni. A rendszer használata egyszerű, eléréséhez a honlapon történő regisztráció szükséges. A jelentkezési határidő június 15. 23:59. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a jelentkezést, mert a táborok legtöbbször határidő előtt megtelnek. Amint a tábor betelik, a jelentkezés csak várólistára lesz lehetséges, melyről a rendszer tájékoztat regisztráció előtt.

Mennyibe kerül?

A sástói tábor ára:
  • kedvezményes jelentkezés június 15-ig: 88.000 Ft. Ez az ár azoknak jár, akik meghívót kaptak és/vagy már vettek részt Medve Matek-eseményen és/vagy többen érkeznek azonos iskolából vagy családból és/vagy kiemelkedő versenyeredménnyel rendelkeznek. Részletek a táborkiírásban.
  • a tábor nem-kedvezményes ára: 99.000 Ft

Díjfizetés ütemezése

A tábor díját egy, kettő vagy három részletben lehet befizetni. Az első részlet mindig közvetlenül a jelentkezés után, az e-mailben érkező számla alapján fizetendő. A jelentkezés akkor válik érvényessé, amikor az első részlet beérkezett a bankszámlára. A második részlet befizetése május elején, a harmadik részlet pedig június elején esedékes, melyekről külön számlákat fogunk küldeni. A befizetendő részletek állapota a személyes Nevezési rendszerben követhetők nyomon.

Szociális támogatási rendszer

A hello Bringás és nagylelkű egyéni támogatóink jóvoltából az egy főre jutó havi nettó 120.000 Ft-os jövedelemszint alatti családok jelentkezhetnek ingyenes vagy kedvezményes táborozásra. Ezzel együtt lehetőséget adunk a jobb módú, de Medve Matek-kedvezményre jogosult családoknak arra, hogy a táborok magasabb alapárát választva hozzájáruljanak ehhez a célhoz: 7 ilyen hozzájárulás = 1 rászoruló tehetség ingyenes táborozása! Részletek a táborkiírásban.

Kérdések, információk

Mindenekelőtt javasoljuk a hivatalos és részletes Táborkiírás áttanulmányozását.

Ha további kérdése van a táborral kapcsolatban, látogasson el Kapcsolat oldalunkra, és keressen minket bizalommal bármely elérhetőségünkön! Emellett figyelmébe ajánljuk a Medve Matek Élménytáborok kiinduló oldalát is, ahol általános leírást adunk táborainkról.

Lemondás

Ha meghiúsul a részvétel, a jelentkezést haladéktalanul törölni szükséges a Nevezési rendszer Nevezéseim menüponjában. A lemondási és visszafizetési feltételeket a hivatalos Táborkiírás tartalmazza.

Táborkiírás

Az alábbi gombra kattintva elérhető a részletes táborkiírás-dokumentum.