fbpx

Medve Matek Nyári Élménytábor

Mátra, Sástó - 2024. július 7-13.

Mátra Tábor, Sástó

2024. július 7-13. (7 nap, 6 éj)

max. 150 diák + 25 szervező

5-12. évfolyam

napi 3x étkezés

garantált tábori póló

választható ajándékok

89.000 Ft-tól

Medve Matek Nyári Élménytábor

Mátra, Sástó - 2024. július 7-13.

   Mátra Tábor, Sástó

   2024. július 7-13.

   150 diák férőhely

   5-12. évfolyam

   Napi 3x étkezés

   Garantált táborpóló

   Plusz ajándékok

   89.000 ft-tól

Milyen programok várhatóak a sástói táborban?

Délelőttönként életkor szerint elkülönített 10-15 fős csoportokban matematikai foglalkozásokat tartunk, ahol egy-egy érdekes témakört dolgozunk fel.
foglalkozas.png
ismerkedesi_est.png
Délután és este játékos csapatvetélkedők, sportprogramok, társasjáték, meghívott híres szakemberek előadásai, valamint évről évre megújuló izgalmas programelemek vannak terítéken. 
ismerkedesi_est.png
Esténként is számos programlehetőséget biztosítunk, valamint lehetőség van társasjátékok és sporteszközök kipróbálására, így a diákok önállóan is elfoglalhatják magukat a szabadidőben.
szabadfoglalkozas.png
pluszmatek.png
Emellett a matematika iránt magasabb szinten érdeklődők számára minden nap újabb logikai rejtvényeket és gondolkodtató matematikafeladatokat tűzűnk ki korosztályonként, melyek megoldása és leadása fakultatív, de jutalom jár érte.
pluszmatek.png

A tábor elhelyezkedése

Szállás, étkezés

A tábor hetében a teljes táborhely kizárólag a Medve Matek Élménytábor számára van fenntartva.
Az elhelyezés faházakban történik, 3-6 ágyas, tágas és világos szobákban. A házakban három-négy szoba található és minden házban külön fürdőszoba áll a táborlakók rendelkezésére. A napi háromszori étkezés a tábor saját éttermében történik. Speciális étrend-igények nem jelentenek gondot, de ezt kérjük jelezni a jelentkezéskor.

Utazás

A lakóhelytől Sástóra való eljutást és a visszautat is lehetőségeink szerint kísérettel tudjuk biztosítani, illetve egyéni (autós) utazásra is van lehetőség. Az utazás a kiinduló állomástól Gyöngyösig vonattal, onnan a táborig pedig buszokkal történik. Sástó esetében a kíséretet Budapestről, Szegedről, Kecskemétről, Debrecenből, Nyíregyházáról, Miskolcról, Győrből és Székesfehérvár irányából (valamint az útbaeső településekről) tudjuk vállalni. A gyerekeknek a lakóhelyhez közeli vasútállomásokhoz való eljutásában kérjük a szülők segítségét.

A közös utazást előre megváltott jeggyel vagy bérlettel tudjuk biztosítani, amennyiben valamely viszonylaton helyjegyre vagy pótjegyre van szükség, azt közösen vásároljuk meg, hogy a résztvevők egymás melletti helyekre tudjanak ülni. A különbusz díját a helyszínen, készpénzben fogjuk elkérni a közös utazást igénybevevőktől.

Kinek ajánljuk a sástói turnust?

Kézenfekvő módon azoknak, akik viszonylag közel laknak a Mátrához. De azoknak is jó szívvel ajánljuk, akik távolabb élnek és/vagy még soha nem jártak a Mátrában. Nagy hangsúlyt fektetünk a környezet felfedezésére is, érdemes meglátogatni ezt a szép vidéket. Érdemes továbbá feltérképezni, hogy a barátok, ismerősök közül ki megy még a sástói táborba. De akkor sem kell csüggedni, ha valaki eleinte barátok nélkül indul útnak. Garantált, hogy egy-két napon belül sok új barát veszi majd körül! Az egyhetes turnusaink jó szívvel ajánlhatók azok számára is, akik még nem voltak hosszabb ideig távol szüleiktől.
tabor_tura.png

A tábor és környéke

A Medve Matek Élménytábor idején a táborhelyet kizárólag mi vesszük igénybe. A táborhely felszereltsége:
  • focipálya, pingpongasztal, csocsóasztal, kosárlabdapálya,
  • lehetőség röplabdázásra, tollaslabdára,
  • közös helyiségek,
  • kisbolt és büfé a tábor közelében.
A táborhely az 508 méter magasságban fekvő gyönyörű Sás-tó közelében fekszik. A teljes környéket az elmúlt években újították fel. A közelben található a híres sástói kilátótorony, ahonnan az egész Mátra megcsodálható. Néhány kilométeres túrán Magyarország legmagasabb pontja, a Kékes is elérhető. De rövid sétával vagy egy libegőzéssel az Adrenalin Park, a Mátra kalandparkja is meglátogatható. A tábor során minden nevezetességhez lesz lehetőség eljutni.

Akik már kipróbálták

Szuper élményekkel gazdagodott idén is a fiam. Ekkora helyre leírhatatlan, hogy mit kapott Önöktől! Boldog és felszabadult volt, mikor hazajött, azóta is csak a táborról beszél. KÖSZÖNÖM, hogy idén is megszervezték a tábort!

Szülői visszajelzés

Eszméletlenül jó volt a tábor, nagyra értékelendő, hogy a szervezők éjszakába menően dolgoznak azon, hogy meglegyen a tábori dalunk. A foglalkozások szuperek, a tanárok segítőkészek, kedvesek, a tábor bulis és szerintem nincs olyan ember aki nem élvezné.

Diák visszajelzés

Remek volt, köszönjük szepen! 5. osztályos kisfiam senkit nem ismert, de rengeteg élménnyel és tudással gazdagodva ért haza. Köszönet a szervezők profi, barátságos és kreatív hozzáállásáért!

Szülői visszajelzés

Jelentkezés és fizetés

Mikor és hogyan lehet jelentkezni a táborba?

A táborra az online Nevezési rendszeren keresztül lehet jelentkezni. A rendszer használata egyszerű, eléréséhez a honlapon történő regisztráció szükséges. A végső jelentkezési határidő június 15. 23:59. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a jelentkezést, mert a táborok legtöbbször határidő előtt megtelnek. Amint a tábor betelik, a jelentkezés csak várólistára lesz lehetséges, melyről a rendszer tájékoztat regisztráció előtt.

Mennyibe kerül?

A sástói tábor ára:
  • kedvezményes jelentkezés március 1. és június 15. között: 89.000 Ft. Ez az ár azoknak jár, akik meghívót kaptak és/vagy már vettek részt Medve Matek-eseményen és/vagy többen érkeznek azonos iskolából vagy családból és/vagy kiemelkedő versenyeredménnyel rendelkeznek. Részletek a táborkiírásban.
  • a tábor nem-kedvezményes ára: 99.000 Ft

Díjfizetés ütemezése

A tábor díját egy, kettő vagy három részletben lehet befizetni. Az első részlet mindig közvetlenül a jelentkezés után, az e-mailben érkező számla alapján fizetendő. A jelentkezés akkor válik érvényessé, amikor az első részlet beérkezett a bankszámlára. A következő részletek befizetése a jelentkezési határidőig egyenletesen elosztva esedékes, melyekről külön számlákat fogunk küldeni. A befizetendő részletek állapota a személyes Nevezési rendszerben követhetők nyomon.

Szociális támogatási rendszer

A hello Bringás és nagylelkű egyéni támogatóink jóvoltából az egy főre jutó havi nettó 120.000 Ft-os jövedelemszint alatti családok jelentkezhetnek ingyenes vagy kedvezményes táborozásra. Ezzel együtt lehetőséget adunk a jobb módú, de Medve Matek-kedvezményre jogosult családoknak arra, hogy a táborok magasabb alapárát választva hozzájáruljanak ehhez a célhoz: 8 ilyen hozzájárulás = 1 rászoruló tehetség ingyenes táborozása! Részletek a táborkiírásban.

Kérdések, információk

Mindenekelőtt javasoljuk a hivatalos és részletes Táborkiírás áttanulmányozását.

Ha további kérdése van a táborral kapcsolatban, látogasson el Kapcsolat oldalunkra, és keressen minket bizalommal bármely elérhetőségünkön! Emellett figyelmébe ajánljuk a Medve Matek Élménytáborok kiinduló oldalát is, ahol általános leírást adunk táborainkról.

Lemondás

Ha meghiúsul a részvétel, a jelentkezést haladéktalanul törölni szükséges a Nevezési rendszer Nevezéseim menüponjában. A lemondási és visszafizetési feltételeket a hivatalos Táborkiírás tartalmazza.

Maradt még kérdésed?

Az alábbi gombra kattintva elérhető a részletes táborkiírás-dokumentum.