fbpx

Medve Matekverseny Debrecen, Nagyerdő

2017. május 7., vasárnap

Helyszín, megközelítés

A verseny központi helyszíne a Debreceni Egyetem főépülete előtti terület (Egyetem tér 1.). A feladatosztó állomások az egyetemi campus területén találhatók.
Ajánlott megközelítés: a vasútállomás felől 1-es villamossal az Egyetem megállóig javasolt utazni, innen pár lépés a versenyközpont. Az autóbusz-pályaudvar felől a 10-es busz igénybevétele javasolt, szintén az Egyetem megállóig. A 10-es busz menetrendje ide kattintva érhető el. Autóval vagy különbusszal történő érkezés esetén az Egyetem téren ill. az Egyetem sugárúton található parkolókat javasoljuk használni.

A versenynap programja

08:30-10:15 - Csapatok regisztrációja és csomagjainak átvétele a versenyközpontban
10:15-10:30 - Köszöntők, szabályismertetés, közös bemelegítés
10:30-15:00 - Verseny
15:15-16:00 - Eredményhirdetés, díjátadó

Nevezési díjak, határidők

Nevezési díjak:
  • május 1-ig 2000 Ft/fő,
  • a verseny hetében a nevezés nem lehetséges,
  • helyszíni nevezés (kizárólag szabad kapacitás esetén): 2500 Ft/fő.
Pedagógusok számára a nevezés minden időszakban ingyenes!

Az alábbi linkre kattintva a távolsági kedvezmény feltételei, valamint a nevezési díjak és határidők könnyen átlátható, táblázatos formában megtekinthetők.

A jelentkezés menete

A versenyre jelentkezni kizárólag a Nevezési rendszeren keresztül lehet. A nevezést csak nagykorú személy, az adott csapat kapcsolattartója bonyolíthatja le (pl. tanár vagy nagykorú csapattag).
A Nevezési rendszer eléréséhez honlapunkon regisztrálni kell.
A Nevezési rendszer rendkívül könnyen kezelhető, és probléma esetére saját súgóval rendelkezik.

A nevezési díjak befizetése

A nevezési díjakat minden esetben A Matematika Összeköt Egyesület bankszámlájára kérjük befizetni bankfiókban vagy átutalással. A bankszámlaszám, a számlaigénylés menete és minden fontos részlet megtalálható a Nevezési rendszerben. A rendszer a befizetendő összeget is automatikusan kalkulálja, és a befizetett összegek beérkezését is nyomon lehet követni.

A nevezés akkor válik érvényessé, ha a befizetés megérkezik az egyesület számlájára. A nevezési rendszerben rögzített nevezéseknek 5 munkanapig tartjuk fenn a helyet, ezért a fizetési határidő az 5. munkanap. Amennyiben nem érkezik befizetés 5 munkanapon belül, a helyek felszabadulnak, így a részvételt nem tudjuk garantálni.

A nevezési csomag tartalma

Mindenkinek jár:
  • regisztrációs lap ("utilappu"),
  • térkép az állomásokról,
  • emblémázott toll,
  • elemózsia,
  • ásványvíz,
  • csoki (verseny közben),
  • emléklap (a verseny végén),
  • elsősegély
  • modern rendezvénytechnika
  • mellékhelyiségek használata
  • kedvezményes részvételi lehetőség a Medve Matektáborban.

Díjak, ajándékok

Minden kategória első hat helyezett csapata oklevelet kap, az 1-3. helyezettek pedig tárgyjutalomban részesülnek. Díjazzuk továbbá a legnagyobb távolságot megtett csapatokat is, valamint a legtöbb csapattal érkező iskolát is.

10 csapatos Különdíj

Minden olyan iskola, amely legalább 10 csapattal nevez a versenyekre (akár többre is), garantáltan egy értékes ajándékcsomagot kap! Egy iskolából több kapcsolattartó nevezésekor az összesített eredményt vesszük figyelembe és iskolánként egy ajándékcsomagot adunk.
dij.png

Időjárás, esőnapok

A versenyt minden időjárási körülmény esetén megrendezzük május 7-én! A versenyhelyszín lehetőséget biztosít arra, hogy rossz idő esetén a feladatosztó állomások az egyetem épületein belül legyenek elhelyezve.

Résztvevői létszám

A zökkenőmentes lebonyolítás érdekében a debreceni versenyre csak az első 400 csapat nevezését tudjuk elfogadni. Ha a létszámkorlát betelik, a nevezési időszakot határidő előtt lezárjuk!

Medve-Bazár

A verseny ideje alatt a helyszínen bazár üzemel, ahol "Medvés" emblémázott pólót és egyéb ajándéktárgyakat lehet vásárolni. A 2017-es terméklistát az ősz folyamán bemutatjuk itt, a honlapon.

Kezdődhet a toborzás!

Az alábbi gombra kattintva elérhető egy rövid kivonat az idei versenykiírásból, melyet az iskola faliújságjára ajánlunk kihelyezni. Ha Ön matematikatanár, és tetszik Önnek a verseny, kérjük, toborozzon iskolájából minél több csapatot! Ha Ön szülő, kérjük tájékoztassa gyermekének tanárait a versenyről.

Kérdések, információk

Ha kérdése van a versennyel kapcsolatban, figyelmébe ajánljuk a Medve versenyek kiinduló oldalát, valamint a Hivatalos versenykiírást is, ahol a versenyek általános szabályait is részletezzük. Ha nem találja a választ, látogasson el Kapcsolat oldalunkra, és keressen minket bármely elérhetőségünkön!

Hivatalos versenykiírás

Az alábbi gombra kattintva a 2017-es versenysorozat hivatalos kiírása és szabályzata érhető el pdf formátumban.