A Matematika Összeköt Egyesület tevékenysége

Modern tehetséggondozás, egyedülálló tömegrendezvények, valódi közösségi élmény - A Matematika Összeköt Egyesület szabadtéri matekversenyeivel, matektáboraival és egyéb különleges programjaival évente több mint tízezer emberhez jut el, és ez a létszám meredeken növekszik.

Élményalapú matematika mindenkinek

Rengetegen szeretik a fejtörőket, rejtvényeket, társasjátékokat. Hiszünk abban, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához – korra való tekintet nélkül!

Egészséges életmód

A mozgás felgyorsítja a keringést, és ez pozitív hatással van általános közérzetünkre is. Rendezvényeinken nagy hangsúlyt kap a mozgásban gazdag életmód népszerűsítése úgy, hogy kihasználjuk a modern technika által kínált lehetőségeket is.

Kooperatív gondolkodás

Ha csapatban dolgozunk, élvezetesebb az időtöltés – legyen szó iskolai, munkahelyi, vagy akár otthoni, családi feladatról. Célunk, hogy a közös gondolkodás előnyeit közvetítsük gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Közösségteremtés

Hiszünk abban, hogy az azonos érdeklődésű fiatalok összekovácsolása a rengeteg közös élményen és barátságon túl hosszú távon is kiemelkedő eredményekkel kecsegtet. Valódi, kreatív közösségi platformot teremtünk minden érdeklődő számára.

Pedagóguspálya-népszerűsítés

Rendezvényeinken számos olyan helyzetet teremtünk, ahol a fiatalok pedagógusszerepben is próbára tehetik magukat. Ezzel közvetett módon ösztönözzük a tehetséges diákokat a tanári életpálya választására.

Kreatív megoldások

Nemzetközi összehasonlításban is egyedülálló rendezvényszervezési és pedagógiai ötleteket valósítunk meg. Be szeretnénk építeni a fiatalok gondolkodásába: Magyarország szellemi tőkéjét hamarosan ők hordozzák, a jövő rajtuk múlik.

Többre kíváncsi?

Böngéssze honlapunkat, lépjen velünk kapcsolatba, legyen részese a közös élménynek!