A szervezői csapat

Dr. Balogh Tamás László

elnök

Balogh Tamás gazdaságmatematikus, matematikatanár, a Debreceni Egyetem oktatója. A Matematika Összeköt Egyesület munkájának irányítója. 2010-ben a BCE-n Kocsis Éva-díjat, 2016-ban a Debreceni Egyetemen Faragó Tibor-díjat kapott oktató- és szervezőmunkájáért. Az egyesület céljairól, tevékenységéről és filozófiájáról vele készült rádióinterjú meghallgatható ide kattintva.

Varga László

szakmai vezető

Varga László az ELTE matematikusa, jelenleg a Graphisoft-nál dolgozik. 2002 óta vesz részt rendezvényeinken. A Matematika Összeköt Egyesület szakmai vezetőjeként a rendezvények szakmai előkészítését irányítja. Varga László matematikaverseny-eredményeinek felsorolása szinte lehetetlen. Országos 1. (!) helyezést ért el a Kenguru, a Gordiusz, az Arany Dániel Versenyeken, az NMMV-n, és a KöMaL-ban, de az OKTV-n, és később az OTDK-n sem adta alább a 3. helynél.

Mikulán Attila

alelnök

Mikulán Attila a BME-n végzett matematikus. Jelenleg az SAP-nál dolgozik. 2001 óta "medvézik", eddig 30 matektáborban és számos Medve versenyen megfordult. A Matematika Összeköt Egyesület alelnöke, a Medve Matek portál egyik fejlesztője. Számos matekverseny-eredménye mellett egyéni Tantrix-világbajnok. 2008-ban a Hollandiában megrendezett Domino Napon a magyar csapat egyik építője volt.

Bánszki István

alelnök

Bánszki István a Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy-számvitel szakán végzett közgazdászként. A Matematika Összeköt Egyesület alelnökeként a Medve Szabadtéri Matekversenyek szervezési feladatainak nagy részét ő látja el. A Medve rendezvények csapatában 2003 óta van jelen, 2009 óta szervezőként segíti a Medve versenyek és táborok lebonyolítását. Emellett több rangos tanulmányi versenyen is eredményesen szerepelt.

Gyimesi Bernadett

főtitkár

Gyimesi Bernadett a Budapesti Corvinus Egyetem gazdaságinformatika szakán szerezte meg a BSc diplomát. 2005 óta vesz részt rendezvényeinken, 2012 óta tanárként ill. szervezőként. A Dürer Országos Matematika és Fizika versenyen csapatban országos 1. és 2. helyezése van. A matektáborban az általános iskolás lányok és fiúk „pótanyukája”, nagy rutinja van a konfliktuskezelésben és a problémamegoldásban.

Balogh Adrienn

Balogh Adrienn az ELTE földtudomány szakos hallgatója. 2006 óta vesz részt rendezvényeinken, 2012 óta szervezőként. A Medvék lebonyolításában egyre aktívabb szerepet vállal, 2014-ben minden versenyünkön és minden táborunkban ott volt. Általános- és középiskolás évei alatt a matematikaversenyek mellett a földrajz OKTV döntőjében is kiemelkedő helyezést ért el. Gimnáziumi teljesítményéért ballagásakor Fazekas-díjban részesült.

Kis Gábor

tiszteletbeli tag

Kis Gábor végzettsége matematikus. Személyében a Medve Matekversenyek és Matektáborok szellemi atyját tisztelhetjük. Ő találta ki a Medve Szabadtéri Matekverseny sajátos és izgalmas szabályrendszerét, valamint a matektábori programok nagy részét. 1999-ben kezdte a szervezőmunkát, és 2011-ig ő volt a programok főszervezője. Tevékenységét a Bolyai Társulat Beke Manó Emlékéremmel jutalmazta.

Kovács Péter

Kovács Péter a BME alkalmazott matematikusa és fizikusa, 2012-től a hollandiai Universiteit van Amsterdam PhD-hallgatója. Mizo - ahogy mindenki nevezi - a budapesti Medve Szabadtéri Matekverseny egyik kiötlője és korábbi főszervezője. 2004 óta a csapat egyik legambiciózusabb szervező egyénisége, korábban számtalan országos matematikaverseny dobogós helyezettje.

Balogh Csaba

Balogh Csaba fizikusi diplomáját a Debreceni Egyetemen szerezte. 2001 óta vesz részt rendezvényeinken, a szervezői csapat egyik legrégebbi tagja. Korábban a debreceni Fazekas Mihály Gimnázium tanulója volt, a Zrínyi Ilona Matematikaversenyről országos 7. helyezése van. Négy éve folyamatosan járja a világot, de rendezvényeinken rendszeresen megtalálható.

Bátyi Tamás László

Bátyi Tamás gazdaságmatematikus, jelenleg a californiai UC Berkeley PhD hallgatója. 2000 óta szinte minden Medve versenyen és táborban jelen van, lelkesedése és hozzáállása példaértékű. A 2008/2009-es tanévben köztársasági ösztöndíjas, kiváló hallgató. A Medve rendezvények szervezése mellett fiatal kora ellenére rengeteg szakmai tapasztalattal rendelkezik.

Beringer Dorottya

Beringer Dorottya az ELTE-n végzett matematikus és matematika tanár. Először 2000-ben vett részt Medve rendezvényen, 2004 óta pedig a szervezői csapat tagja. Eddig csaknem 20 Medve Matektáborban vett részt. Korábban szinte minden évben a Zrínyi és a Gordiusz matematikaversenyek országos döntőjébe került, a Varga Tamás versenyről pedig országos 2. helyezése van.

Blázsik Zoltán

Blázsik Zoltán az ELTE matematikusa, az Eötvös Collegium tagja. 2008 óta a Medve Szabadtéri Matekversenyek feladatíró és előkészítő csapatának aktív tagja. Országos matematikaversenyeken elért eredményeit felsorolni is nehéz, a KöMaL-ban elért eredményei miatt Metropolis-díjban részesült. A matekos eredményeken túl a sakk területén is kiemelkedő múlttal (és jelennel) büszkélkedhet, többszörös Csongrád megyei bajnok és országos dobogós.

Bogáromi Dávid

Bogáromi Dávid az ELTE matematika szakos hallgatója. A kiskunhalasi Bibó István Gimnázium diákjaként a legrangosabb matekversenyek országos döntőiben évről évre kiemelkedő helyezéseket ért el. A matektáborok GO-mestere. Általános iskoláját háromféleképpen hívták, amíg oda járt, és mindegyik név több mint 10 szóból állt.

Börcsök Bence

Börcsök Bence a Cambridge-i Egyetem fizika mesterszakos hallgatója. 2013 óta tagja a szervezői csapatnak. Korábban a szegedi „radnótisok” táborát erősítve matekból, fizikából és kémiából is számtalan országos verseny helyezettje (Varga Tamás, Arany Dániel, Hevesi, Irinyi, Mikola). 2011-ben a Thaiföldön rendezett fizika diákolimpia ezüstérmese.

Börcsök József

Börcsök József informatikusként végzett a BME-n. Kovács Péterrel közösen a budapesti Medve Szabadtéri Matekverseny megálmodója. 1999 óta majdnem az összes Medvés rendezvényen jelen volt, legyen az matekverseny vagy tábor. Precizitása nélkülözhetetlen rendezvényeink sikeres lebonyolításához.

Boross Péter

Boross Péter a BME-n végzett fizikus, jelenleg az ELTE Fizika Doktori Iskola hallgatója. 2003 óta vesz részt rendezvényeinken, és nem sokkal később a szervezői csapat tagja lett. Korábbi eredményei közül kiemelendő a Vermes Miklós Nemzetközi Fizikaverseny 1. díja, de az OKTV-n és a Mikola versenyen is az országos döntőig menetelt.

Buzás Attila

Buzás Attila az ELTE fizikus MSc szakjának hallgatója, emellett szofteverfejlesztőként dolgozik. Korábban a PPKE-n több tárgyból demonstrátorkodott, debreceni középiskolai évei alatt pedig több rangos matekversenyen dobogós helyezést ért el. A matektáborokban gyakran a gitárja beszél helyette. :)

Csóka Győző

Csóka Győző az ELTÉ-n végzett programtervező informatikus, jelenleg szoftverfejlesztőként dolgozik. 2001 óta vesz részt rendezvényeinken. Korábban többek között a Zrínyi Ilona Matematikaverseny országos 3. helyezettje volt. Tagja az eddigi egyetlen olyan csapatnak, amely változatlan összeállításban három kategóriában is bajnok tudott lenni a Medve Szabadtéri Matekversenyen.

Dr. Csorvási Ágnes

Csorvási Ági a SOTÉ-n végzett, jelenleg rezidens orvosként dolgozik. 2001 óta vesz részt rendezvényeinken, az utóbbi években a szervezői csapatot erősíti. Korábban a matekversenyek mellett történelmi és német nyelvi versenyekről is hozott el előkelő helyezéseket. Egyetemi évei alatt is kiemelkedő teljesítményt nyújtott, nemzetközi publikációval rendelkezik, és két évig tutor volt a Humánia Pályaszocializációs Műhelyben.

Dian Csenge

Dian Csenge az ELTE földtudományi kutatója, valamint meteorológus MSc szakos hallgatója. Kiemelkedő teljesítményével begyűjtött egy TDK-harmadik díjat, és egy OTDK-különdíjat. 2004 óta vesz részt rendezvényeinken. Igen tapasztalt szervezőtársunk eddig összesen már csaknem 20 matektáborban jelen volt. Általános- és középiskolás évei alatt a Varga Tamás és az Arany Dániel matematikaversenyekről is előkelő helyezéseket szerzett.

Dudás Zsolt

Dudás Zsolt a BME villamosmérnök szakos hallgatója. 2005 óta vesz részt rendezvényeinken, 2012 óta a szervezői csapat tagja. A szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium tanulójaként korábban többek között a matematika OKTV-n 6. helyezést szerzett a spec.mat. kategóriában, míg a Nemzetközi Magyar Matematikaversenyen 3. díjat kapott. Matematikai érdeklődésén túl immár 14 éve néptáncol.

Erdey Grúz-Mária

Erdey-Grúz Mária a Bécsi Egyetemen végzett gazdasági informatikai menedzser szakon. Jelenleg az SAP-nál dolgozik. 2004 óta vesz részt rendezvényeink szervezésében. A továbbtanulás és a pályaválasztás szakértője - a matektáborokban is! Jelentős nemzetközi tapasztalattal felvértezve jelenleg Budapesten neveli két kisgyermekét. Egyetemi évei alatt megjárta Amerikát, Németországot, Ausztriát, és korábban Oroszországot is.

Farkas Gitta

Farkas Gitta az ELTE matek-földrajz tanárszakos hallgatója. 2010 óta vesz részt rendezvényeinken. Középiskolai évei során az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium tiszteletbeli tanárává választották - már akkor is foglalkozott fiatalabbakkal, hát még most! Meg persze később, amikor majd "igazi" tanár lesz. :)

Fehér Anna

Fehér Anna a BME energetikai mérnök szakos hallgatója. 2013 óta vesz részt rendezvényeinken, 2015-től kezdve a szervezői csapat tagja. Korábban a szolnoki Verseghy Ferenc Gimnázium színeiben szép eredményeket ért el több matekversenyen is. Emellett sikeres teljesítménytúrázó, sok országos első helyezést ért már el.

Fülöp Anna

Fülöp Anna a BME vegyészmérnök szakos hallgatója. 2012 óta "medvézik" velünk, 2015-től kezdve már szervezőként. Korábban a dabasi Táncsics Mihály Gimnázium tanulójaként szerepelt eredményesen több tanulmányi versenyen. Jelenleg a Szent-Györgyi Albert Szakkollégium tagja, a BME-n matek konzultációkat tart. Gyermekkora óta zongorázik, a Pest Megyei Regionális Karéj Fesztivál többszöri dobogósa.

Füstös Vivien

Füstös Vivien a BME építőmérnök szakos hallgatója. 2008 óta „medvézik”. Általános- és középiskolás korában a matekversenyen elért eredményei mellett helyesírási- és földrajzversenyeken is figyelemre méltó helyezéseket gyűjtött be, a nyelvtan OKTV-n országos 10. volt, és tagja volt a magyar csapatnak az IOLING Nyelvészeti Diákolimpián. Teljesítményét Apáczai Emlékéremmel is jutalmazták.

Hadfi János

Hadfi János a Szegedi Tudományegyetem hallgatója. 2007 óta vesz részt rendezvényeinken, a szervezésbe 2012-ben kapcsolódott be. Korábban sok tanulmányi versenyen szép eredményeket ért el, döntős volt a matematika OKTV-n, de országos földrajzversenyen is szerzett egy 12. helyezést. Stand-up comedy előadásain a matektáborokban mindenkit megnevettet.

Hagymássy Gábor

Hagymássy Gábor a BME mechatronikai mérnök szakos hallgatója. 2008 óta vesz részt rendezvényeinken, 2014 óta szervezőként. Általános iskolás és gimis korában debreceni „kossuthosként” többek között a Kalmár László Matematikaverseny országos 4. helyezettje, a Hajdú-Bihar Megyei Matematikaverseny bajnoka. Emellett a matektábori kosárlabdacsapat kapitánya: Kosárlabda Diákolimpián 9. helyezést ért el.

Harsányi Tamás

Harsányi Tamás az ELTE matematikus hallgatója. 2006 óta vesz részt rendezvényeinken, 2010 óta szervezőként működik közre. Azóta az összes Medve Szabadtéri Matekversenyen jelen volt, ezzel övé a leghosszabb, megszakítás nélküli Medve-sorozat, amelyen szervezőként részt vett. Gimnazista korában számos matekverseny országos döntőjén vett részt, többek között az Arany Dániel Matematikaversenyen, illetve a matematika OKTV-n.

Hegedüs Zsófia

Hegedüs Zsófia a Szegedi Tudományegyetem kémia szakos hallgatója. 2007 óta látogatja a matektáborokat, 2014 óta szervezőként. Általános- és középiskolás korában számtalan területi matekversenyen dobogós helyezést ért el. Mindezek mellett Zsófi 6 éves kora óta népi énekel, és 4 éve néptáncol, valamint hegedűn is játszik. Szervezőcsapatunk egyik színes egyénisége.

Kántor Tamás

Kántor Tamás a BME mechatronikai mérnök szakos hallgatója. 2008-ban, egészen fiatalon kezdte "medvés" pályafutását, érettségi után szinte törvényszerű volt, hogy a szervezők között fogja folytatni. A Debreceni Tóth Árpád Gimnázium diákjaként a Zrínyi verseny országos döntőjén dobógóra állhatott, de más matekversenyeken is jelentős eredményeket ért el.

Kátay Tamás

Kátay Tamás az ELTE matematika szakos hallgatója, a Bolyai Kollégium tagja. 2008 óta vesz részt rendezvényeinken, az utóbbi években már szervezőként. Gyakorlatilag az összes nevesebb matekverseny országos döntőjében megfordult. Tamást az Erdős Iskola és Pósa Lajos is pallérozta. Mindemellett hobbija a túrázás, a szerepjáték, valamint a japán sakk.

Kecskés Boglárka

Kecskés Boglárka az ELTE matematika-magyar tanárszakos hallgatója, az Eötvös Collegium tagja. 2007 óta vesz részt rendezvényeinken, 2014 óta szervezőként. Gimnazista korában számos matekverseny országos döntőjében kiemelkedő helyezést ért el (pl. Varga Tamás, Arany Dániel, KöMaL). Teljesítményét az érdi Vörösmarty Gimnáziumban Vörösmarty Emlékplakettel jutalmazták.

Kenéz Ágnes

Kenéz Ágnes a BME okleveles építőmérnöke híd és műtárgy szakirányon. 2008 óta résztvevője rendezvényeinknek. Egyetemi évei alatt számos elismerésben részesült: számos TDK-helyezés, OTDK 2. hely és különdíj, köztársasági ösztöndíj, Dr. Gallus Rehm ösztöndíj és Gyimesi István ösztöndíj is fűződik a nevéhez.

Klausz Milán

Klausz Milán a BME fizikus MSc szakos hallgatója. 2004 óta tagja csapatunknak, nyolc egymást követő évben táborozott velünk diákként! Mondhatni, a Medvével együtt nőtt fel. A matektáborokban a népszerű Kincskeresés program kreatív felelőse. A matekversenyes eredményei mellett a Tudományos Diákköri Konferencián I. és III. helyen végzett, valamint az országos fordulóban különdíjat szerzett.

Kocsis Réka

Kocsis Réka a Pécsi Tudományegyetem orvostanhallgatója. 2006 óta vesz részt rendezvényeinken. Matekverseny helyezései mellett figyelemre méltó eredményei vannak magyarból, kémiából, esszépályázatot nyert, de még műkorcsolya versenyen is dobogóra állhatott. Réka a beteg medvék ellátására alakult Teddy Maci Kórház doktor nénije :)

Kovács Noémi

Kovács Noémi vegyészként végzett az ELTE-n, jelenleg az ELTE Kémia Doktori Iskolájának PhD hallgatója. Több rangos matematikaverseny országos döntőjének résztvevője. Emellett a debreceni Fazekas Mihály Gimnázium Matematikai Önképzőkörének vezetője volt és részt vett az iskolai Buta Matekos Wetélkedő szervezésében is.

Lantos András

Lantos András a BCE gazdaságinformatikus szakos hallgatója. 2008-ban vett részt először rendezvényeinken, 2012 óta a szervezői csapat aktív tagja. A Medve Matektáborok "karaoke-felelőse" korábban a tatai Eötvös József Gimnázium tanulójaként számtalan országos és nemzetközi matematikaversenyen az első ötben végzett.

Mándi László

Mándi László közgazdász, diplomáját a Debreceni Egyetemen szerezte. 1999 óta vesz részt rendezvényeinken, tehát a kezdetektől jelen van a csapatban. Ő a matektábori dalok hagyományának elindítója. Matekos múltja mellett a Medve Matektáborban elsősegélynyújtási feladatokat is ellát. A tapasztalatot ehhez éveken át az Országos Mentőszolgálatnál gyűjtötte. A táborokban a tanári focicsapat egyik meghatározó egyénisége.

Márkus Bence

Márkus Bence az ELTE matematika szakos hallgatója. Az Eötvös Collegium tagja. 2003 óta táborozik velünk, az utóbbi években szervezőként és lelkes feladatíróként tevékenykedik. Korábban a Középiskolai Matematikai Lapok (KöMaL) B és C pontversenyét is megnyerte, de ezen kívül is számos országos szintű eredménnyel büszkélkedhet matematikából és kémiából is.

Máthé Boglárka

Máthé Boglárka az ELTE geofizikus MSc hallgatója. 2008 óta tart a "medvével". Rengeteg eredmény fűződik a nevéhez: a Budapesti Szent István Gimnázium színeiben több rangos matek- és földrajzversenyen döntőbe került, majd egyetemi évei alatt TDK 3. helyezést és OTDK különdíjat nyert. Rajong a szabadtéri aktív pihenésért. Megértjük :)

Perjési Gábor

Perjési Gábor a BME Villamosmérnöki Karának hallgatója. 2005 óta vesz részt rendezvényeinken, 2012 óta a szervezői csapat tagja. Szegedi "radnótisként" az ország összes jelentősebb matematikaversenyét "meghódította", és elhozta az első 10 hely egyikét. Radnóti-díjas, Kürschák-dicséretes. A matektáborokban a tanári focicsapat erőssége, a focimeccsek utáni méz fogyasztására esküszik.

Piczil Fruzsina

Piczil Fruzsina a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett alkalmazott közgazdaságtan szakon. Jelenleg a DataExpert Kft-nél dolgozik piackutatási adatelemzőként. 1999-től kezdve, tehát ősidők óta részt vesz rendezvényeinken. A Medve Matektáborok egyik emblematikus figurája. Általános- és középiskolai éveiben - a Medvét leszámítva - a Zrínyi, a Varga Tamás és a Gordiusz matekversenyekről hozott el figyelemre méltó helyezéseket.

Sajben Stefánia

Sajben Stefánia az ELTE matematika-informatika tanárszakos hallgatója, emellett egy rendezvényszervező cég munkatársa. 2014-ben csatlakozott szervezőcsapatunkhoz. Stefi nagyon elhivatott szervező egyéniség: a Hallgatói Önkormányzat Matematika Szakterületi Csoportjának aktív tagjaként a fiatalabb hallgatók beilleszkedését segítette. Fontosnak tartja a zenei nevelést, a sportot és a közösségi munkát.

Szabó Dániel

Szabó Dániel az ELTE-n végzett alkalmazott matematikus, jelenleg szoftverfejlesztőként dolgozik a Morgan Stanley-nél. 2003-ban járt először matektáborunkban. debreceni általános iskolás évei és egyetemi tanulmányai között számos versenyen ért el előkelő helyezést mind egyéniben, mind csapatban. Kilenc év "medvés" kihagyás után tért vissza a szervezői csapatba - még épp időben!

Szabó Gréta

Szabó Gréta a Debreceni Egyetem alkalmazott matematikus M.Sc. szakos hallgatója. Általános- és középiskolai matekos eredményein túl igen eredményes egyetemistaként is: köztársasági ösztöndíjas, demonstrátor, több nemzetközi tudományos konferencián is részt vett és szakcikkei is megjelentek.

Szekrényes Regina

Szekrényes Regina az ELTE magyar-matematika tanárszakos hallgatója. Vámosgyörkön nőtt fel, és a gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium tanulójaként több versenyeredményt s begyűjtött. Emellett nagyon szeret (és tud is!) énekelni, és ezt a matektáborainkban is rendszeresen kamatoztatni szokta.

Szitás István

Szitás István közgazdász, mesterszakos diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte. 2001 óta vesz részt rendezvényeinken, az utóbbi években a szervezői csapat oszlopos tagja. Korábban a Varga Tamáson és a KöMaL B-pontversenyén is kiemelkedő eredményeket ért el. Sportolói pályafutása is jelentős: kalapácsvetésben az ifjúsági- és az egyetemi országos bajnokságról is dobogós helyezése van.

Szobonya László

Szobonya László alkalmazott matematikus, az Ericsson szoftverfejlesztőjeként dolgozik. 2002 óta szervezi rendezvényeinket, a csapat egyik emblematikus figurája. Az elmúlt évek matektábori tanárainak jelentős részét korábban tanította a táborokban. A matektáborból kinevelődött világbajnok Tantrix-csapatot is erősíti.

Szőke Nóra Gabriella

Szőke Nóra az ELTE-n végzett matematikus, jelenleg a svájci École Polytechnique Fédérale de Lausanne PhD hallgatója. 2008 óta csapatunk tagja, lelkes közreműködő és feladatíró. Budapesti "fazekasosként" számos matematikaversenyen került országosan az első ötbe (Zrínyi, Kalmár, Varga Tamás, OKTV). A Mikola fizikaversenyen országos 3. lett, de még az informatika és a biológia OKTV-n is országos döntőbe jutott.

Szűcs Gergely

Szűcs Gergely Oxfordban végzett matematikus, jelenleg a californiai Stanford Egyetem PhD hallgatója. 2005 óta vesz részt versenyeinken és táborainkban. Bár külföldön tanul, nyáron mindig szakít időt arra, hogy a tudását táborainkban magyar diákoknak adja át. Korábban a szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium tanulójaként országos versenyeredményei mellett a Nemzetközi Matematikai Diákolimpián 3. díjat nyert. Emellett a szervezői csapat első számú gitárosa.

Szűcs Virág

Szűcs Virág a BME villamosmérnöki szakán tanul. 2010 óta vesz részt programjainkon, 2015 óta már szervezőként. Az Érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium diákjaként korábban elnyerte az Érd Kiváló Diákja címet, melyet sikeres matekverseny-szerepléseinek is köszönhetett - a Varga Tamás versenyen például országos döntőbe került. Hobbija a röplabdázás, a sportot a matektáborokban is űzi.

Tátrai Alida

Tátrai Alida a Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy-számvitel szakos hallgatója. 2004 óta vesz részt rendezvényeinken, sokoldalú és kreatív szervező egyéniség. Gimis korában debreceni "fazekasosként" a Kenguru és a Zrínyi versenyről is előkelő országos helyezéseket gyűjtött, majd egyetemista korában Tudományos Diákköri Konferencián 2. helyezést ért el.

Tóth Amanda

Tóth Amanda a BME energetikai mérnök szakos hallgatója. 2015 óta vesz részt rendezvényeink szervezői munkájában. Korábban a Debreceni Tóth Árpád Gimnáizum tanulójaként a Zrínyi és az Alapműveleti matekversenyekről, valamint korábban a Református Iskolák Országos Tanulmányi Versenyéről hozott el szép helyezéseket, utóbbit meg is nyerte.

Tóth László Márton

Tóth László a CEU doktorandusza matematikából, az ELTE-n végzett matematikus, korábban az Eötvös Collegium tagja. Az alapszakot kitüntetéses diplomával végezte. A Medve Szabadtéri Matekverseny egyik legaktívabb feladatírója. Ez nem is csoda, hiszen tagja az egyetlen olyan csapatnak, mely a Medve vetélkedőn három kategóriában is bajnok tudott lenni. Egyéb matekverseny-eredményeivel és kitüntetéseivel szintén Dunát lehetne rekeszteni.

Treit Noémi

Treit Noémi matematikusként végzett a BME-n, jelenleg pszichológiát tanul a Károli Gáspár Református Egyetemen. A Medve Matektábor "pszichomókusát" tisztelhetjük benne, szívesen törődik a táborozók mentális egészségével. 2008 óta működik közre rendezvényeinken szervezőként, eddig hat táborban és a budapesti Medve versenyek mindegyikén közreműködött.

Zelena Réka

Zelena Réka a BME építészmérnök szakos hallgatója. 2007 óta "medvézik", 2012 óta tanárként vesz részt nyári táborainkban. A tanári focicsapat oszlopos tagja(!). A szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium egykori tanulójaként a KöMaL arcképcsarnokának éveken át "visszatérő vendége" volt. Nem nagyon van olyan országos matematikaverseny, amiben ne végzett volna az első tízben.