fbpx

Medve Matek Nyári Élménytábor

Pusztafalu, Zemplén - 2023. augusztus 13-19.
A 200. Medve Matek rendezvény!

Öreg Bence Turistaház

2023. aug. 13-19. (7 nap, 6 éj)

max. 190 diák + 35 szervező

5-12. évfolyam

napi 3x

garantált tábori póló

választható ajándékok

75.000 Ft-tól

pusztafalu_600x400.png

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT, A RÉSZTVEVŐK A TÁBOR ELŐTTI HÉTEN KAPNAK RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓT EMAILBEN..

Medve Matek Nyári Élménytábor

Pusztafalu, Zemplén - 2023. augusztus 13-19.

   Öreg Bence Turistaház

   2023. augusztus 13-19.

   190 diák férőhely

   5-12. évfolyam

   Napi 3x

   Garantált táborpóló

   Plusz ajándékok

   69.000 ft (márc. 31-ig)

Milyen programok várhatóak a pusztafalui táborban?

Délelőttönként életkor szerint elkülönített 10-15 fős csoportokban matematikai foglalkozásokat tartunk, ahol egy-egy érdekes témakört dolgozunk fel.
foglalkozas.png
ismerkedesi_est.png
Délután és este játékos csapatvetélkedők, sportprogramok, társasjáték, meghívott híres szakemberek előadásai, valamint évről évre megújuló izgalmas programelemek vannak terítéken. 
ismerkedesi_est.png
Esténként is számos programlehetőséget biztosítunk, valamint lehetőség van társasjátékok és sporteszközök kipróbálására, így a diákok önállóan is elfoglalhatják magukat a szabadidőben.
szabadfoglalkozas.png
pluszmatek.png
Emellett a matematika iránt magasabb szinten érdeklődők számára minden nap újabb logikai rejtvényeket és gondolkodtató matematikafeladatokat tűzűnk ki korosztályonként, melyek megoldása és leadása fakultatív, de jutalom jár érte.
pluszmatek.png

Szállás, étkezés

A tábor hetében a teljes táborhely kizárólag a Medve Matek Élménytábor számára van fenntartva.
Az elhelyezés kőházakban történik, melyek régi parasztházakból lettek átalakítva szálláshellyé. Ilyen autentikus megoldással az országban máshol nem találkozhatunk. 3-16 ágyas szobákban történik az elhelyezés. Tisztálkodásra minden házhoz külön fürdőszoba áll a táborlakók rendelkezésére. A napi háromszori étkezés a tábor étkezőhelyiségeiben történik. Speciális étrend-igények nem jelentenek gondot, de ezt kérjük jelezni a jelentkezéskor.

Utazás

A lakóhelytől Pusztafalura való eljutást és a visszautat is lehetőségeink szerint kísérettel tudjuk biztosítani, illetve egyéni (autós) utazásra is van lehetőség. Az utazás a kiinduló állomástól Sátoraljaújhelyig vonattal, onnan a táborig pedig különbuszokkal történik. Pusztafalu esetében a kíséretet Budapestről, Szegedről, Kecskemétről, Debrecenből, Nyíregyházáról, Miskolcról, Győrből és Székesfehérvár irányából (valamint az útbaeső településekről) tudjuk vállalni. A gyerekeknek a lakóhelyhez közeli vasútállomásokhoz való eljutásában kérjük a szülők segítségét.

A közös utazást igénybe vevők számára csoportos jegyeket foglalunk, melynek díját a nevezéskor feltüntetjük és táborba érkezéskor kérjük el készpénzben.

Kinek ajánljuk a pusztafalui turnust?

A közelben lakók mellett azoknak is ajánljuk ezt a turnust, akik távolabb élnek és/vagy még soha nem jártak a Zemplénben. Emellett visszatérő táborozóinknak is jó szívvel ajánljuk ezt a gyönyörű és különleges helyszínt. De akkor sem kell csüggedni, ha valaki eleinte barátok nélkül, matektábori újoncként indul útnak. Garantált, hogy egy-két napon belül, de sokszor már akár a közös utazás során sok új barát veszi majd körül, akikkel egy héten keresztül rengeteg élmény vár! A hangulat és a maradandó élmények garantáltak! 
pf_programok.png

A tábor és környéke

A Medve Matek Élménytábor idején a táborhelyet kizárólag mi vesszük igénybe. A táborhely felszereltsége:
  • focipálya, pingpongasztal, csocsóasztal, kosárlabdapálya, strandröplabdapálya, mászófal
  • számos közös helyiség,
  • kisbolt és büfé,
  • a tábor területén keresztülfolyik egy patak, ami még hangulatosabbá teszi a helyszínt.
Pusztafalu a Zempléni-hegység szívében fekszik, számos túraútvonal kiindulópontja. Néhány kilométerre található a füzéri vár, melyet az utóbbi években teljesen felújítottak. Emellett át lehet sétálni Szlovákiába, a festői szépségű Izra-tóhoz, de a Zemplén legmagasabb pontja, a Nagy-Milic is könnyen elérhető. Emellett a közelben fekszik a Pálháza-Kőkapu kisvasút és Hollóháza is, utóbbi porcelángyáráról híres. A tábor során a legtöbb említett célpontot lehetőség lesz meglátogatni.

Akik már kipróbálták

Remek volt, köszönjük szepen! 5. osztályos kisfiam senkit nem ismert, de rengeteg élménnyel és tudással gazdagodva ért haza. Köszönet a szervezők profi, barátságos és kreatív hozzáállásáért!

Szülői visszajelzés

Eszméletlenül jó volt a tábor, nagyra értékelendő, hogy a szervezők éjszakába menően dolgoznak azon, hogy meglegyen a tábori dalunk. A foglalkozások szuperek, a tanárok segítőkészek, kedvesek, a tábor bulis és szerintem nincs olyan ember aki nem élvezné.

Diák visszajelzés

Szuper élményekkel gazdagodott idén is a fiam. Ekkora helyre leírhatatlan, hogy mit kapott Önöktől! Boldog és felszabadult volt, mikor hazajött, azóta is csak a táborról beszél. KÖSZÖNÖM, hogy idén is megszervezték a tábort!

Szülői visszajelzés

Jelentkezés és fizetés

Mikor és hogyan lehet jelentkezni a táborba?

A táborra az online Nevezési rendszeren keresztül lehet jelentkezni. A rendszer használata egyszerű, eléréséhez a honlapon történő regisztráció szükséges. A jelentkezési határidő június 15. 23:59. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a jelentkezést, mert a táborok legtöbbször határidő előtt megtelnek. Amint a tábor betelik, a jelentkezés csak várólistára lesz lehetséges, melyről a rendszer tájékoztat regisztráció előtt.

Mennyibe kerül?

A pusztafalui tábor ára:
  • kedvezményes jelentkezés június 15-ig: 75.000 Ft. Ez az ár azoknak jár, akik meghívót kaptak és/vagy már vettek részt Medve Matek-eseményen és/vagy többen érkeznek azonos iskolából vagy családból és/vagy kiemelkedő versenyeredménnyel rendelkeznek. Részletek a táborkiírásban.
  • a tábor nem-kedvezményes ára: 85.000 Ft

Díjfizetés ütemezése

A tábor díját egy, kettő vagy három részletben lehet befizetni. Az első részlet mindig közvetlenül a jelentkezés után, az e-mailben érkező számla alapján fizetendő. A jelentkezés akkor válik érvényessé, amikor az első részlet beérkezett a bankszámlára. A második részlet befizetése május elején, a harmadik részlet pedig június elején esedékes, melyekről külön számlákat fogunk küldeni. A befizetendő részletek állapota a személyes Nevezési rendszerben követhetők nyomon.

Szociális támogatási rendszer

A hello Bringás és nagylelkű egyéni támogatóink jóvoltából az egy főre jutó havi nettó 120.000 Ft-os jövedelemszint alatti családok jelentkezhetnek ingyenes vagy kedvezményes táborozásra. Ezzel együtt lehetőséget adunk a jobb módú, de Medve Matek-kedvezményre jogosult családoknak arra, hogy a táborok magasabb alapárát választva hozzájáruljanak ehhez a célhoz: 7 ilyen hozzájárulás = 1 rászoruló tehetség ingyenes táborozása! Részletek a táborkiírásban.

Kérdések, információk

Mindenekelőtt javasoljuk a hivatalos és részletes Táborkiírás áttanulmányozását.

Ha további kérdése van a táborral kapcsolatban, látogasson el Kapcsolat oldalunkra, és keressen minket bizalommal bármely elérhetőségünkön! Emellett figyelmébe ajánljuk a Medve Matek Élménytáborok kiinduló oldalát is, ahol általános leírást adunk táborainkról.

Lemondás

Ha meghiúsul a részvétel, a jelentkezést haladéktalanul törölni szükséges a Nevezési rendszer Nevezéseim menüponjában. A lemondási és visszafizetési feltételeket a hivatalos Táborkiírás tartalmazza.

Táborkiírás

Az alábbi gombra kattintva elérhető a részletes táborkiírás-dokumentum.