fbpx

Medve Matektábor Szolnok (őszi tábor)

2021. október 22-27.
A Kötelezettségmentes előjelentkezés elindult!

Helyszín, időpont

2021. október 22-27., péntek-szerda (6 nap / 5 éj)
Helyszín: Turisztikai és Szabadidő Központ, Szolnok (5000 Szolnok, Tiszaliget)

Kötelezettségmentes előjelentkezés: addig nem kérünk befizetést, amíg biztossá nem válik a tábor megrendezhetősége!

 

Szállás, étkezés

A szállás befogadóképessége 250 fő
A tábor idejében az elfoglalt épületek kizárólag a Medve Matektábor számára vannak fenntartva.
Az elhelyezés tágas, fűtött 6 ágyas szobákban történik, és minden házban külön fürdőhelyiség áll a táborlakók rendelkezésére. A foglalkozásokra különtermek és közösségi helyiségek állnak rendelkezésre. A napi háromszori étkezés a tábor saját éttermében történik. Speciális étrend-igények nem jelentenek gondot, de ezt kérjük jelezni a jelentkezéskor.

Utazás

A lakóhelytől Szolnokra való eljutást és a hazautat is kísérettel biztosítjuk. Budapestről és a keleti országrészből minden nagyobb vasúti csomópontból biztosítunk kíséretet, a Dunántúlról érkezőket pedig Győr, Veszprém és Székesfehérvár felől tudjuk végigkísérni. Más dunántúli útirányok diákjait Budapestről kísérjük, ahol a Budapesten való átszállást és helyi közlekedést is kísérettel biztosítjuk. 
Az utazás a kiinduló állomástól Szolnokig vonattal történik. A szálláshely a szolnoki vasútállomástól kb 30 perc sétára helyezkedik el. A vonatjegyet mindenkinek saját magának kell megvennie.
cegled_1.png
cegled_2.png

Kinek ajánljuk az őszi matektábort?

Mindenkinek, aki szeretne tanév közben is intenzívebben foglalkozni matematikával egy kiváló közösségben. A nyári táborokban megismert barátokkal újra lehet találkozni, de akkor sem kell csüggedni, ha valaki eleinte barátok nélkül indul útnak, a szokásos szuper hangulatot itt is garantáljuk. A tábor jó szívvel ajánlható azok számára is, akik még nem voltak hosszabb ideig távol szüleiktől.

Kötelezettségmentes előjelentkezés

A járványveszélyre való tekintettel a jelentkezőktől addig nem kérünk befizetést, amíg biztossá nem válik a tábor megrendezhetősége. A jelentkezőket a további teendőkről e-mailben fogjuk tájékoztatni, amikor a tábor idejére vonatkozó szabályozások kialakulnak. Így a táborra teljesen kockázatmentesen lehet jelentkezni!

Mikor és hogyan lehet jelentkezni a táborba?

Az őszi táborba a Nevezési rendszeren keresztül lehet jelentkezni, mely regisztrált felhasználóink számára érhető el. A jelentkezéshez nagykorú kapcsolattartó (pl. szülő) közreműködése szükséges. A kötelezettségmentes előzetes jelentkezési határidő augusztus 31. (ehhez kedvezményes ár tartozik), majd a végleges határidő szeptember 30. Azonban nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a jelentkezést, mert a táborok legtöbbször határidő előtt megtelnek.

Mennyibe kerül?

A tábor díja tartalmazza a szállást három éjszakára, napi háromszori étkezést, a programokat, ajándékokat és a felmerülő belépődíjakat is. Az ár az utazási költséget nem tartalmazza.

A tábor díja augusztus 31-ig történő jelentkezés esetén: 40.000 Ft
A tábor díja szeptember 1 - 30. között: 45.000 Ft
cegled_3.png

Kérdések, információk

Ha kérdése van a táborral kapcsolatban, látogasson el Kapcsolat oldalunkra, és keressen minket bármely elérhetőségünkön! Emellett figyelmébe ajánljuk a Medve Matektáborok kiinduló oldalát is, ahol általános leírást adunk matektáborainkról.

Lemondás

Ha meghiúsul a részvétel, a jelentkezést haladéktalanul törölni kell a Nevezési rendszer Eddigi nevezések és fizetési információk menüponjában. A jelentkezés kötelezettségmentesen lemondható mindaddig, amíg a tábor megrendezhetősége biztossá nem válik.

Irány az őszi matektábor!

A jelentkezés azonnali megkezdéséhez katt az alábbi gombra!