fbpx

Medve Matektábor Sástó (Mátra), 1. turnus

2021. július 6-12.
A TÁBOR TELTHÁZAS, CSAK VÁRÓLISTÁS JELENTKEZÉST TUDUNK FOGADNI!

HIVATALOS: a nyári táborok megrendezhetőek lesznek!

Helyszín, időpont

2021. július 6-12., 7 nap / 6 éj.
Helyszín: Mátra Tábor, Mátrafüred - Sástó (Farkas út)

TÁBORAINKBAN AZ AKTUÁLIS JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSEKET MARADÉKTALANUL BETARTJUK ÉS BETARTATJUK.

 

Szállás, étkezés

A sástói táborhely befogadóképessége 150 fő.
A tábor hetében a teljes táborhely kizárólag a Medve Matektábor számára van fenntartva.
Az elhelyezés faházakban történik, 4-6 ágyas, tágas és világos szobákban. A házakban három-négy szoba található és minden házban külön fürdőszoba áll a táborlakók rendelkezésére. A napi háromszori étkezés a tábor saját éttermében történik. Speciális étrend-igények nem jelentenek gondot, de ezt kérjük jelezni a jelentkezéskor.

Utazás

A lakóhelytől Sástóra való eljutást és a visszautat is lehetőségeink szerint kísérettel tudjuk biztosítani (a tömegközlekedésre vonatkozó járványügyi szabályok betartásával), illetve egyéni (autós) utazásra is van lehetőség. Az utazás a kiinduló állomástól Vámosgyörkig vonattal, onnan a táborig pedig bérelt különbuszokkal történik. Sástó esetében a kíséretet a keleti országrész teljes területéről és Budapestről vállaljuk, a Dunántúlról pedig Veszprém, Győr és Székesfehérvár irányából (és az útbaeső településekről) tudjuk vállalni. A gyerekeknek a lakóhelyhez közeli vasútállomásokhoz való eljutásában kérjük a szülők segítségét.

A vonatjegyet Vámosgyörkig és vissza mindenkinek saját magának kell megvennie, a különbuszos utazás díját pedig készpénzben, a helyszínen kérjük el.
szallas.png
kiknek_2.png

KINEK AJÁNLJUK A SÁSTÓI tábort?

Kézenfekvő módon azoknak, akik viszonylag közel laknak a Mátrához. De azoknak is jó szívvel ajánljuk, akik távolabb élnek és/vagy még soha nem jártak a Mátrában. Nagy hangsúlyt fektetünk a környezet felfedezésére is, érdemes meglátogatni ezt a szép vidéket. Érdemes továbbá feltérképezni, hogy a barátok, ismerősök közül ki megy még a sástói táborba. De akkor sem kell csüggedni, ha valaki eleinte barátok nélkül indul útnak. Garantált, hogy egy-két napon belül sok új barát veszi majd körül! Az egyhetes turnusaink jó szívvel ajánlhatók azok számára is, akik még nem voltak hosszabb ideig távol szüleiktől.

A táborhely felszereltsége

A Medve Matektábor idején a táborhelyet kizárólag mi vesszük igénybe. A táborban található egy focipálya, pingpongasztalok, csocsóasztal, kosárlabdapálya. Emellett lehet tollaslabdázni és röplabdázni is. A lakóépületek mellett közös helyiségek is a rendelkezésünkre állnak az étkezésre és egyéb programokra is. A tábor közvetlen közelében van bolt és büfé is.
attrakciok.png

Attrakciók a környéken

A táborhely az 508 méter magasságban fekvő gyönyörű Sás-tó közelében fekszik. A teljes környéket az elmúlt években újították fel. A közelben található a híres sástói kilátótorony, ahonnan az egész Mátra megcsodálható. Néhány kilométeres túrán Magyarország legmagasabb pontja, a Kékes is elérhető. De rövid sétával az Adrenalin Park, a Mátra kalandparkja is elérhető. A tábor során minden nevezetességhez lesz lehetőség eljutni.

Jelentkezés és fizetés

HIVATALOS: a nyári táborok megrendezhetőek lesznek!

Mikor és hogyan lehet jelentkezni a táborba?

A táborra az online Nevezési rendszeren keresztül lehet jelentkezni. A rendszer használata egyszerű, eléréséhez a honlapon történő regisztráció szükséges. A jelentkezési határidő június 15. 23:59. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a jelentkezést, mert a táborok legtöbbször határidő előtt megtelnek. Amint a tábor betelik, a jelentkezés csak várólistára lesz lehetséges, melyről a rendszer tájékoztat regisztráció előtt.

Mennyibe kerül?

A sástói tábor ára:
  • Medve Matek-kedvezményre jogosultak számára 44.000 Ft. Ez az ár azoknak jár, akik meghívót kaptak és/vagy már vettek részt Medve Matek eseményen és/vagy többen érkeznek azonos iskolából vagy családból.
  • A tábor nem-kedvezményes alapára 50.000 Ft.

Díjfizetés ütemezése

A tábor díját egy, kettő vagy három részletben lehet befizetni. Az első részletet mindig a jelentkezéssel egyidejűleg kérjük befizetni a Teljes Gráf Nonprofit Kft. bankszámlájára (átutalással vagy banki pénztári befizetéssel: 11701011-21456145 - OTP Bank). A jelentkezés akkor válik érvényessé, amikor az első részlet beérkezett a bankszámlára. Az ütemezésről bővebb tájékoztatást a Nevezési rendszerben adunk. A befizetések szintén a személyes Nevezési rendszerben követhetők nyomon.

Vigyél magaddal egy rászoruló diákot!

Célunk, hogy a legnehezebb anyagi helyzetben lévő tehetséges diákok se maradjanak ki a matektábor-élményből. Ezért lehetőséget adunk a jobb módú, Medvematek-kedvezményre jogosult családoknak arra, hogy a táborok magasabb alapárát választva hozzájáruljanak ehhez a célhoz: 7 ilyen hozzájárulás = 1 rászoruló tehetség ingyenes matektábora!

Kérdések, információk

Mindenekelőtt javasoljuk a hivatalos és részletes Táborkiírás áttanulmányozását.

Ha további kérdése van a táborral kapcsolatban, látogasson el Kapcsolat oldalunkra, és keressen minket bizalommal bármely elérhetőségünkön! Emellett figyelmébe ajánljuk a Medve Matektáborok kiinduló oldalát is, ahol általános leírást adunk matektáborainkról.

Lemondás

Ha meghiúsul a részvétel, a jelentkezést haladéktalanul törölni szükséges a Nevezési rendszer Eddigi nevezések és fizetési információk menüponjában. A lemondási és visszafizetési feltételeket a hivatalos Táborkiírás tartalmazza.

Táborkiírás

Az alábbi gombra kattintva elérhető a részletes táborkiírás-dokumentum.

Teltház!

A tábor teltházas, csak várólistás jelentkezést tudunk fogadni.