fbpx

Medve Matektábor Pusztafalu (Zemplén)

2021. július 16-25. (10 napos tábor)

A nyár tervezhetősége érdekében a jelentkezést megnyitjuk, befizetést azonban a táborok megrendezhetőségének biztosságáig nem kérünk. Amint végleges információink lesznek a megrendezhetőséget illetően, minden addig jelentkezőt értesíteni fogunk és a hátralevő idő függvényében lehetőség lesz egy vagy több részletben intézni a befizetést.

Helyszín, időpont

2021. július 16-25., 10 nap / 9 éj.
Helyszín: Öreg Bence Turistaház, Pusztafalu (Fő út 17.)

TÁBORAINKBAN AZ AKTUÁLIS JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSEKET MARADÉKTALANUL BETARTJUK ÉS BETARTATJUK.

 

Szállás, étkezés

A pusztafalui táborhely befogadóképessége 192 fő.
A tábor hetében a teljes táborhely kizárólag a Medve Matektábor számára van fenntartva. 
Az elhelyezés kőházakban történik, melyek régi parasztházakból lettek átalakítva szálláshellyé. Ilyen autentikus megoldással az országban máshol nem találkozhatunk. 6-16 ágyas szobákban történik az elhelyezés. Tisztálkodásra minden házhoz külön fürdőszoba áll a táborlakók rendelkezésére. A napi háromszori étkezés a tábor étkezőhelyiségeiben történik. Speciális étrend-igények nem jelentenek gondot, de ezt kérjük jelezni a jelentkezéskor.

Utazás

A lakóhelytől Pusztafalura való eljutást és a visszautat is lehetőségeink szerint kísérettel tudjuk biztosítani (a tömegközlekedésre vonatkozó járványügyi szabályok betartásával), illetve egyéni (autós) utazásra is van lehetőség. Az utazás a kiinduló állomástól Sátoraljaújhelyig vonattal, onnan a táborig pedig bérelt különbuszokkal történik. Sástó esetében a kíséretet a keleti országrész teljes területéről és Budapestről vállaljuk, a Dunántúlról pedig Veszprém, Győr és Székesfehérvár irányából (és az útbaeső településekről) tudjuk vállalni. A gyerekeknek a lakóhelyhez közeli vasútállomásokhoz való eljutásában kérjük a szülők segítségét.

A vonatjegyet Sátoraljaújhelyig és vissza mindenkinek saját magának kell megvennie, a különbuszos utazás díját pedig készpénzben, a helyszínen kérjük el.
pu_jatek.png
pu_sport.png

Kinek ajánljuk a pusztafalui turnust?

A tíznapos táborban az egyhetes turnusoknál jobban el lehet merülni egy-egy témában, valamint több programot tudunk megvalósítani. A hangulat és a maradandó élmények garantáltak! A közelben lakók mellett azoknak is ajánljuk ezt a turnust, akik távolabb élnek és/vagy még soha nem jártak a Zemplénben. Emellett visszatérő táborozóinknak is jó szívvel ajánljuk ezt a gyönyörű és különleges helyszínt. De akkor sem kell csüggedni, ha valaki eleinte barátok nélkül, matektábori újoncként indul útnak. Garantált, hogy egy-két napon belül sok új barát veszi majd körül, akikkel 10 napon keresztül rengeteg élmény vár!
Azoknak, akik még nem töltöttek több napot szüleiktől távol, első alkalomra rövidebb, egyhetes turnusainkat ajánljuk.

A táborhely felszereltsége

A Medve Matektábor idején a táborhelyet kizárólag mi vesszük igénybe. A táborban található egy focipálya, pingpongasztal, csocsóasztal, kosárlabdapálya, strandröplabdapálya, valamint falmászópálya is. A lakóépületek mellett számos közös helyiség is a rendelkezésünkre áll az étkezésre és egyéb programokra is. A tábor közvetlen közelében van bolt és büfé is, valamint a tábor területén keresztülfolyik egy patak, ami még hangulatosabbá teszi a helyszínt.
pu_attr.png

Attrakciók a környéken

A táborhely a Zempléni-hegység szívében fekszik, számos túraútvonal kiindulópontja. Néhány kilométerre található a füzéri vár, melyet az utóbbi években teljesen felújítottak. Emellett át lehet sétálni Szlovákiába is, a festői szépségű Izra-tóhoz, de a Zemplén legmagasabb pontja, a Nagy-Milic is könnyen elérhető. Emellett a közelben fekszik a Pálháza-Kőkapu kisvasút és Hollóháza is, utóbbi máig működő porcelángyáráról híres. Maga Pusztafalu is egy igen hangulatos kistelepülés, melyet érdemes megcsodálni. A tábor során az összes említett célpontot lehetőség lesz meglátogatni.

Jelentkezés és fizetés

A nyár tervezhetősége érdekében a jelentkezést megnyitjuk, befizetést azonban a táborok megrendezhetőségének biztosságáig nem kérünk. Amint végleges információink lesznek a megrendezhetőséget illetően, minden addig jelentkezőt értesíteni fogunk és a hátralevő idő függvényében lehetőség lesz egy vagy több részletben intézni a befizetést.

Mikor és hogyan lehet jelentkezni a táborba?

A pusztafalui táborra már lehet jelentkezni az online Nevezési rendszeren keresztül. A rendszer használata egyszerű, eléréséhez a honlapon történő regisztráció szükséges. A jelentkezési határidő június 15. 23:59. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a jelentkezést, mert a táborok legtöbbször határidő előtt megtelnek. Amint a tábor betelik, a jelentkezés csak várólistára lesz lehetséges, melyről a rendszer tájékoztat regisztráció előtt.

Mennyibe kerül?

A pusztafalui tábor ára:
  • Medve Matek-kedvezményre jogosultak számára 58.000 Ft. Ez az ár azoknak jár, akik meghívót kaptak és/vagy már vettek részt Medvematek-eseményen és/vagy többen érkeznek azonos iskolából vagy családból.
  • A tábor nem-kedvezményes alapára 66.000 Ft.

Díjfizetés ütemezése

Ha a táborok megrendezhetősége véglegessé válik, akkor a jelentkezőknek (a szülőnek) küldött e-mail alapján szükséges eljárni a befizetésekkel kapcsolatban.

Tájékoztatásul: a részvételi díjakat egy, kettő vagy három részletben lehet fizetni. A befizetések a személyes Nevezési rendszerben követhetők nyomon a honlapunkon.

Vigyél magaddal egy rászoruló diákot!

Célunk, hogy a legnehezebb anyagi helyzetben lévő tehetséges diákok se maradjanak ki a matektábor-élményből. Ezért lehetőséget adunk a jobb módú, Medvematek-kedvezményre jogosult családoknak arra, hogy a táborok magasabb alapárát választva hozzájáruljanak ehhez a célhoz: 7 ilyen hozzájárulás = 1 rászoruló tehetség ingyenes matektábora!

Kérdések, információk

Mindenekelőtt javasoljuk a hivatalos és részletes Táborkiírás áttanulmányozását.

Ha további kérdése van a táborral kapcsolatban, látogasson el Kapcsolat oldalunkra, és keressen minket bizalommal bármely elérhetőségünkön! Emellett figyelmébe ajánljuk a Medve Matektáborok kiinduló oldalát is, ahol általános leírást adunk matektáborainkról.

Lemondás

Ha meghiúsul a részvétel, a jelentkezést haladéktalanul törölni szükséges a Nevezési rendszer Eddigi nevezések és fizetési információk menüponjában. Az előzetes jelentkezések bármikor kötelezettségmentesen lemondhatók.

Arra az esetre, ha hivatalossá válik, hogy meg tudjuk rendezni a táborokat, a lemondási feltételeket a hivatalos Táborkiírás tartalmazza.

Táborkiírás

Az alábbi gombra kattintva elérhető a részletes táborkiírás-dokumentum.

Azonnali jelentkezés

Az alábbi gombra kattintva elérhető a Nevezési rendszer.