fbpx

Medve Matektábor Pálköve, Balaton

2021. augusztus 2-8.
A tábor teltházas, csak várólistás jelentkezést tudunk fogadni!

HIVATALOS: a nyári táborok megrendezhetőek lesznek!

Helyszín, időpont

2021. augusztus 2-8., 7 nap / 6 éj.
Helyszín: Pálköve, Ifjúsági tábor (Pálkövei út 60.)

TÁBORAINKBAN AZ AKTUÁLIS JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSEKET MARADÉKTALANUL BETARTJUK ÉS BETARTATJUK.

 

Szállás, étkezés

A pálkövei táborhely befogadóképessége 150 fő.
A tábor hetében a teljes táborhely kizárólag a Medve Matektábor számára van fenntartva.
Az elhelyezés faházakban történik, 5-6 ágyas, saját fürdőszobás szobákban. A napi háromszori étkezés a tábor saját éttermében történik. A speciális étrend-igények közül a vegetáriánius, valamint a glutén- vagy laktózmentes étrend biztosítható, ezt kérjük jelezni a jelentkezéskor.

Utazás

A lakóhelytől Pálkövére való eljutást és a hazautat is lehetőségeink szerint kísérettel tudjuk biztosítani (a tömegközlekedésre vonatkozó járványügyi szabályok betartásával), illetve egyéni (autós) utazásra is van lehetőség. Az utazás a kiinduló állomástól a táborig vonattal történik, a táborhely a vasúti megállóhelytől 10-15 perc sétára fekszik. Pálköve esetében a kíséretet a Dunántúl teljes területéről és Budapestről vállaljuk, a keleti országrészből pedig Debrecen és Szeged irányából (és az útbaeső településekről) tudjuk vállalni. A gyerekeknek a lakóhelyhez közeli vasútállomásokhoz való eljutásában kérjük a szülők segítségét.

A vonatra a jegyet mindenkinek saját magának kell előre megvennie.
palkoevei-tabor.jpg
kiknek_2.png

KINEK AJÁNLJUK A Pálkövei tábort?

Kézenfekvő módon azoknak, akik viszonylag közel laknak a Balatonhoz. De azoknak is jó szívvel ajánljuk, akik távolabb élnek és/vagy még soha nem jártak a Balatonnál. Nagy hangsúlyt fektetünk a környezet felfedezésére is, érdemes meglátogatni ezt a szép vidéket. Érdemes továbbá feltérképezni, hogy a barátok, ismerősök közül ki megy még a pálkövei táborba. De akkor sem kell csüggedni, ha valaki eleinte barátok nélkül indul útnak. Garantált, hogy egy-két napon belül sok új barát veszi majd körül! Az egyhetes turnusaink jó szívvel ajánlhatók azok számára is, akik még nem voltak hosszabb ideig távol szüleiktől.

A táborhely felszereltsége

A Medve Matektábor idején a táborhelyet kizárólag mi vesszük igénybe. A táborban található egy focipálya, pingpongasztalok, csocsóasztal, biliárdasztal. Emellett lehet tollaslabdázni és röplabdázni is. A lakóépületek mellett közös helyiségek is a rendelkezésünkre állnak az étkezésre és egyéb programokra is. A táborban büfé is üzemel.
palkove_balatonpart.jpg

Attrakciók a környéken

A táborhely hazánk legnagyobb álóvizétől, a Balatontól kb 20 méterre fekszik, a strandtól csak egy kerítés és egy út választja el. Pálköve Balatonrendes és Révfülöp közt helyezkedik el, így mindkét település könnyen besétálható, de a közelben több túraútvonal is halad. A Balaton-felvidék hegyei, dombjai az egész napos túra során felfedezhetőek lesznek mindenki számára.

Jelentkezés és fizetés

HIVATALOS: a nyári táborok megrendezhetőek lesznek!

Mikor és hogyan lehet jelentkezni a táborba?

A táborra az online Nevezési rendszeren keresztül lehet jelentkezni. A rendszer használata egyszerű, eléréséhez a honlapon történő regisztráció szükséges. A jelentkezési határidő június 15. 23:59. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a jelentkezést, mert a táborok legtöbbször határidő előtt megtelnek. Amint a tábor betelik, a jelentkezés csak várólistára lesz lehetséges, melyről a rendszer tájékoztat regisztráció előtt.

Mennyibe kerül?

A pálkövei tábor ára:
  • Medve Matek-kedvezményre jogosultak számára 48.000 Ft. Ez az ár azoknak jár, akik meghívót kaptak és/vagy már vettek részt Medve Matek-eseményen és/vagy többen érkeznek azonos iskolából vagy családból.
  • A tábor nem-kedvezményes alapára 56.000 Ft.

Díjfizetés ütemezése

A tábor díját egy, kettő vagy három részletben lehet befizetni. Az első részletet mindig a jelentkezéssel egyidejűleg kérjük befizetni a Teljes Gráf Nonprofit Kft. bankszámlájára (átutalással vagy banki pénztári befizetéssel: 11701011-21456145 - OTP Bank). A jelentkezés akkor válik érvényessé, amikor az első részlet beérkezett a bankszámlára. Az ütemezésről bővebb tájékoztatást a Nevezési rendszerben adunk. A befizetések szintén a személyes Nevezési rendszerben követhetők nyomon.

Vigyél magaddal egy rászoruló diákot!

Célunk, hogy a legnehezebb anyagi helyzetben lévő tehetséges diákok se maradjanak ki a matektábor-élményből. Ezért lehetőséget adunk a jobb módú, Medvematek-kedvezményre jogosult családoknak arra, hogy a táborok magasabb alapárát választva hozzájáruljanak ehhez a célhoz: 7 ilyen hozzájárulás = 1 rászoruló tehetség ingyenes matektábora!

Kérdések, információk

Mindenekelőtt javasoljuk a hivatalos és részletes Táborkiírás áttanulmányozását.

Ha további kérdése van a táborral kapcsolatban, látogasson el Kapcsolat oldalunkra, és keressen minket bizalommal bármely elérhetőségünkön! Emellett figyelmébe ajánljuk a Medve Matektáborok kiinduló oldalát is, ahol általános leírást adunk matektáborainkról.

Lemondás

Ha meghiúsul a részvétel, a jelentkezést haladéktalanul törölni szükséges a Nevezési rendszer Eddigi nevezések és fizetési információk menüponjában. A lemondási és visszafizetési feltételeket a hivatalos Táborkiírás tartalmazza.

Táborkiírás

Az alábbi gombra kattintva elérhető a részletes táborkiírás-dokumentum.

Teltház!

A tábor teltházas, csak várólistás jelentkezést tudunk fogadni.