Medve Szabadtéri Matekverseny aktuális infók

Ezen az oldalon a 2017-es Medve versenyek folyamatosan frissülő, aktuális információit tesszük közzé (versenynapi tudnivalók, eredménylisták, rendkívüli hírek). Az oldal az összes verseny aktuális infóit tartalmazza, érdemes rendszeresen visszalátogatni, hogy elsőkézből értesüljenek a tudnivalókról.

Utolsó frissítés: március 23. 23:00

Szeged, Erzsébet-liget - szombaton megkezdődik a 2017-es Medve Szabadtéri Matekverseny-sorozat (Frissítve: 03.23.)

A legfrissebb időjárásjelentések alapján száraz, főleg napos időre számíthatunk a szombati versenynapon. A délelőtti csúcshőmérséklet 12 fok körül alakul, míg délutánra 15-17 fokig melegszik fel a levegő. Kérjük minden résztvevő készüljön réteges, meleg ruházattal, mert a délelőtt folyamán hűvös lesz.
Miután csapadék nem várható, a versenyt az Erzsébet-ligetben rendezzük meg, a főhelyszín a Liget közepén található nagy rét. Kérjük itt gyülekezzenek reggel a csapatokkal.

A szegedi versennyel kezdetét veszi a 2017-es versenysorozat. Nem is akárhogyan, több mint 1000 résztvevővel vágunk neki a kalandnak, mely vidéken a Medve Matek fennállása óta még nem fordult elő!

A zavartalan és biztonságos rendezés érdekében kérjük, minden versenyző és kísérő feltétlenül tanulmányozza át a következő linkre kattintva elérhető leírást: SZEGED - FONTOS INFÓK A BENEVEZETT CSAPATOKNAK - KATT IDE!

Veszprém - vasárnapig még lehet a Nevezési rendszerben regisztrálni (Frissítve: 03.23.)

A 2017-es versenynaptár második regionális fordulója 2017. április 1-jén kerül megrendezésre Veszprémben. A szegedi verseny utáni hétvégén ismét óriási, 1000 fő fölötti létszám méreti meg magát Veszprém belvárosában. A létszám még nőhet: vasárnapig nyitva áll a Nevezési rendszer!

További infók hamarosan itt.

Rekord létszámok (03.12.)

Eddig országosan közel 9000 versenyző adta le nevezését a Medve versenyekre. Ez minden várakozásunkat felülmúlta! A Gellért-hegyi versenyen kívül az összes többi helyszínre továbbra is lehet jelentkezni a Nevezési rendszeren keresztül!

Gellért-hegy: teltház (03.12.)

A Gellért-hegyi versenyre lezártuk a jelentkezést, mert a csapatszám elérte a maximumot (kivétel: az elfogadott pótjelentkezések). Több mint 2700 versenyző méreti majd meg magát! A többi verseny továbbra is nyitva áll, ezek közül az Óbudai-szigeten szintén közelítünk a létszámkorláthoz!

Nevezni szeretnék!

Jelentkezés a nyitva álló versenyekre