Medve Szabadtéri Matekverseny aktuális infók

Ezen az oldalon a 2017-es Medve versenyek folyamatosan frissülő, aktuális információit tesszük közzé (versenynapi tudnivalók, eredménylisták, rendkívüli hírek). Az oldal az összes verseny aktuális infóit tartalmazza, érdemes rendszeresen visszalátogatni, hogy elsőkézből értesüljenek a tudnivalókról.

A benevezett csapatoknak érdemes tisztában lenni a versenyek menetéről, melynek megértéséhez ajánljuk olvasásra a következő dokumentumot: Illusztrált leírás.

Utolsó frissítés: május 21. 20:00

Veége a regionális fordulóknak, hamarosan jön a döntő! (05.16.)

2017-ben 7 regionális fordulót szerveztünk az ország különböző pontjain. Idén Péccsel bővült a helyszínek listája. Minden helyszínről elmondható, hogy rekord létszámmal, fantasztikus hangulatban zajlottak a versenyek. Összesen több mint 9500 versenyző mérette meg magát, ami másfélszerese a tavalyi létszámnak! 

Minden résztvevő kedvezményesen jöhet az idei nyári táborainkba, még mindegyikbe van néhány szabad hely. Ne maradjanak le a jelentkezésről! Részletek: Medve Matektábor 2017.

Az országos döntő részleteivel hamarosan jelentkezünk, minden érintett csapat kapcsolattartójával felvesszük a kapcsolatot.

Gellért-hegy: Szikrázó napsütésben rendeztük meg minden idők legnagyobb Medve versenyét! +fotók (05.21)

Közel 3000 versenyző látogatott ki vasárnap a Gellért-hegyre, ahol igazi fesztiválhangulat fogadta őket. A jelmezes medvék nagy sikert arattak, rengeteg selfie készült ami remekül hozzájárult ahhoz, hogy a versenyzők izgatottan vágjanak neki a 4.5 órás kalandnak. A nap végére kellemesen elfáradtak a csapatok, ugyanis több mint 9000 km-t sétáltak összesen, ami egészen San Francisco-ig tartó váltógyaloglásnak felel meg - mindezt a dimbes-dombos hegyen.

A teljes eredménylista - illetve a kapcsolattartóknak bejelentkezés után a feladatsorok - elérhetőek az archívumban.
A versenyen készült fényképeket feltöltöttük a Medve Matek galériába.

Debrecen - Rekord létszámmal ünnepelte a 18. születésnapját a debreceni verseny! +fotók (Frissítve: 05.21.)

Tökéletes időjárás várta a résztvevőket az idei, immár 19. debreceni Medve Szabadtéri Matekversenyen. Délután 3-kor a csapatok 4400 km-t letudva gyülekeztek az Egyetem főépülete előtt. Az eredményhirdetésre megérkezett a zápor, de mire végeztünk már ki is sütött a nap! Gratulálunk minden résztvevőnek az eredményekhez!

A teljes eredménylista - illetve a kapcsolattartóknak bejelentkezés után a feladatsorok - elérhetőek az archívumban.
A versenyen készült fényképeket feltöltöttük a Medve Matek galériába.

Eger - Az eső sem szegte kedvét a több mint 1000 egri versenyzőnek! +fotók (Frissítve: 05.21.)

Idén második alkalommal rendeztük meg Egerben a Medve Szabadtéri Matekversenyt, máris több mint 1000 résztvevőnek. A napközbeni rossz idő ellenére a csapatok több mint 2200 km-t sétáltak, miközben az eső is nehezítette dolgukat. Reméljük, jövőre napsütés fogad bennünket!

A teljes eredménylista - illetve a kapcsolattartóknak bejelentkezés után a feladatsorok - elérhetőek az archívumban.
A versenyen készült fényképeket feltöltöttük a Medve Matek galériába.

Óbudai-sziget - Több mint 2000 versenyző mérette meg magát szombaton! (Frissítve: 05.02.)

Április 22-én - a Föld Napján - mi lehetne jobb program, mint a szabadban matekozni több mint kétezren? A hét közepén érkezett hóesés után az időjárás kegyes volt hozzánk és bár több volt a felhő, mint a napsütés, de az a 8200 km amit a versenyzők összesen megtettek, igen csak megizzasztotta a résztvevőket!

A teljes eredménylista - illetve a kapcsolattartóknak bejelentkezés után a feladatsorok - elérhetőek az archívumban.
A versenyen készült fényképek megtekinthetőek a Medve Matek galériában.

Pécs - Megvetettük a lábunkat a Zsolnay Negyedben és még a nap is kisütött ránk! + képek (Frissítve: 04.12.)

Idén is bővült a Medve Szabadtéri Matekverseny-sorozat, ezúttal Pécs csatlakozott a nagysikerű rendezvényhez. Szombaton a csepergő eső ellenére több mint 600 résztvevő gyülekezett a Pirogránit udvarban. Szerencsére a rajtra kisütött a nap is és a Zsolnay Negyed gyönyörű környezetében versenyzett a sok kis medve. A csapatok összesen több mint 2500 km-t sétáltak. 

A fantasztikus verseny és a gyönyörű környezet garancia arra, hogy Pécs állandó helyszíne legyen a versenysorozatnak. Jövőre találkozunk!

A pécsi eredmények megtekinthetőek az archívumban.
A versenyen készült fényképek elérhetőek a Medve Matek galériában.

Veszprém - Ezernél is több matekos medve lepte el Veszprém belvárosát + képek (Frissítve: 04.08.)

Idén új helyszínen, a veszprémi belvárosban rendeztük meg a versenyt, több mint 1000 résztvevővel! A belváros minden szegletét belakták a gondolkodni vágyók, a járókelők legnagyobb meglepetésére. A csapatok összesen több mint 2000 km-t sétáltak, amihez a felhőtlen napsütés biztosította a tökéletes körülményeket!

A veszprémi eredmények megtekinthetőek az archívumban.
A versenyről a veol.hu is beszámolt, a tudósítás elérhető ide kattintva.
A versenyen készült fényképek elérhetőek a Medve Matek galériában.

Szeged, Erzsébet-liget - Gyönyörű napsütésben, fantasztikus hangulatban rajtolt az idei versenysorozat (Frissítve: 03.30.)

Több, mint 1000 résztvevővel vette kezdetét az idei Medve Szabadtéri Matekverseny-sorozat! A Ligetben a 333 csapat összesen több mint 4200 km-t sétált, miközben sok ezer feladványon törték a fejüket. Minden résztvevőnek szívből gratulálunk az eredményekhez!

A szegedi eredmények megtekinthetőek az archívumban.
A versenyről a delmagyar.hu is beszámol, a tudósítás elérhető ide kattintva.
A Szegedi Városi Televízió helyszíni tudósítása ide kattintva tekinthető meg.
A versenyen készült fényképek elérhetőek a Medve Matek galériában.

Rekord létszámok (03.12.)

Eddig országosan közel 9000 versenyző adta le nevezését a Medve versenyekre. Ez minden várakozásunkat felülmúlta! A Gellért-hegyi versenyen kívül az összes többi helyszínre továbbra is lehet jelentkezni a Nevezési rendszeren keresztül!

Gellért-hegy: teltház (03.12.)

A Gellért-hegyi versenyre lezártuk a jelentkezést, mert a csapatszám elérte a maximumot (kivétel: az elfogadott pótjelentkezések). Több mint 2700 versenyző méreti majd meg magát! A többi verseny továbbra is nyitva áll, ezek közül az Óbudai-szigeten szintén közelítünk a létszámkorláthoz!

Nevezni szeretnék!

Jelentkezés a nyitva álló versenyekre