Medve Szabadtéri Matekverseny aktuális infók

Ezen az oldalon a 2017-es Medve versenyek folyamatosan frissülő, aktuális információit tesszük közzé (versenynapi tudnivalók, eredménylisták, rendkívüli hírek). Az oldal az összes verseny aktuális infóit tartalmazza, érdemes rendszeresen visszalátogatni, hogy elsőkézből értesüljenek a tudnivalókról.

A benevezett csapatoknak érdemes tisztában lenni a versenyek menetéről, melynek megértéséhez ajánljuk olvasásra a következő dokumentumot: Illusztrált leírás.

Utolsó frissítés: április 25. 16:30

Debrecen - Rekord létszámmal ünnepli a 18. születésnapját a debreceni verseny! (Frissítve: 04.25.)

Május 7-én (vasárnap) megrendezzük a 19. debreceni Medve Szabadtéri Matekversenyt! A verseny egyben a Medve Matek 18. születésnapja is, ugyanis 1999. május 2-án indult útjára ez a különleges verseny. A nevezés még május 1. 23:59-ig nyitva áll, irány a Nevezési rendszer!

Eger - Több mint 1000 versenyzőt várunk május 7-én az Érsekkertbe! (Frissítve: 04.25.)

Idén még csak második alkalommal érkezünk Egerbe, azonban máris több mint 1000 előnevezés érkezett, így fantasztikus létszámmal lepjük el az Érsekkertet. A nevezés még május 1. 23:59-ig nyitva áll, irány a Nevezési rendszer!

Óbudai-sziget - Több mint 2000 versenyző mérette meg magát szombaton! (Frissítve: 04.25.)

Április 22-én - a Föld Napján - mi lehetne jobb program, mint a szabadban matekozni több mint kétezren? A hét közepén érkezett hóesés után az időjárás kegyes volt hozzánk és bár több volt a felhő, mint a napsütés, de az a 8200 km amit a versenyzők összesen megtettek, igen csak megizzasztotta a résztvevőket!

A teljes eredménylista - illetve a kapcsolattartóknak bejelentkezés után a feladatsorok - elérhetőek az archívumban.
A versenyen készült fényképek várhatóan csütörtökön kerülnek feltöltésre.

Pécs - Megvetettük a lábunkat a Zsolnay Negyedben és még a nap is kisütött ránk! + képek (Frissítve: 04.12.)

Idén is bővült a Medve Szabadtéri Matekverseny-sorozat, ezúttal Pécs csatlakozott a nagysikerű rendezvényhez. Szombaton a csepergő eső ellenére több mint 600 résztvevő gyülekezett a Pirogránit udvarban. Szerencsére a rajtra kisütött a nap is és a Zsolnay Negyed gyönyörű környezetében versenyzett a sok kis medve. A csapatok összesen több mint 2500 km-t sétáltak.

A fantasztikus verseny és a gyönyörű környezet garancia arra, hogy Pécs állandó helyszíne legyen a versenysorozatnak. Jövőre találkozunk!

A pécsi eredmények megtekinthetőek az archívumban.
A versenyen készült fényképek elérhetőek a Medve Matek galériában.

Veszprém - Ezernél is több matekos medve lepte el Veszprém belvárosát + képek (Frissítve: 04.08.)

Idén új helyszínen, a veszprémi belvárosban rendeztük meg a versenyt, több mint 1000 résztvevővel! A belváros minden szegletét belakták a gondolkodni vágyók, a járókelők legnagyobb meglepetésére. A csapatok összesen több mint 2000 km-t sétáltak, amihez a felhőtlen napsütés biztosította a tökéletes körülményeket!

A veszprémi eredmények megtekinthetőek az archívumban.
A versenyről a veol.hu is beszámolt, a tudósítás elérhető ide kattintva.
A versenyen készült fényképek elérhetőek a Medve Matek galériában.

Szeged, Erzsébet-liget - Gyönyörű napsütésben, fantasztikus hangulatban rajtolt az idei versenysorozat (Frissítve: 03.30.)

Több, mint 1000 résztvevővel vette kezdetét az idei Medve Szabadtéri Matekverseny-sorozat! A Ligetben a 333 csapat összesen több mint 4200 km-t sétált, miközben sok ezer feladványon törték a fejüket. Minden résztvevőnek szívből gratulálunk az eredményekhez!

A szegedi eredmények megtekinthetőek az archívumban.
A versenyről a delmagyar.hu is beszámol, a tudósítás elérhető ide kattintva.
A Szegedi Városi Televízió helyszíni tudósítása ide kattintva tekinthető meg.
A versenyen készült fényképek elérhetőek a Medve Matek galériában.

Rekord létszámok (03.12.)

Eddig országosan közel 9000 versenyző adta le nevezését a Medve versenyekre. Ez minden várakozásunkat felülmúlta! A Gellért-hegyi versenyen kívül az összes többi helyszínre továbbra is lehet jelentkezni a Nevezési rendszeren keresztül!

Gellért-hegy: teltház (03.12.)

A Gellért-hegyi versenyre lezártuk a jelentkezést, mert a csapatszám elérte a maximumot (kivétel: az elfogadott pótjelentkezések). Több mint 2700 versenyző méreti majd meg magát! A többi verseny továbbra is nyitva áll, ezek közül az Óbudai-szigeten szintén közelítünk a létszámkorláthoz!

Nevezni szeretnék!

Jelentkezés a nyitva álló versenyekre