Medve Szabadtéri Matekverseny aktuális infók

Ezen az oldalon a 2019-es Medve versenyek folyamatosan frissülő, aktuális információit tesszük közzé (versenynapi tudnivalók, eredménylisták, rendkívüli hírek). Az oldal az összes verseny aktuális infóit tartalmazza, érdemes rendszeresen visszalátogatni, hogy elsőkézből értesüljenek a tudnivalókról.

A benevezett csapatoknak érdemes tisztában lenni a versenyek menetéről, melynek megértéséhez ajánljuk olvasásra a következő dokumentumokat: Illusztrált leírás és Versenykiírás.

Utolsó frissítés: június 1. (szombat) 20:00

Gratulálunk az országos döntőn elért eredményekhez!

A szombaton megrendezett országos döntővel végéhez érkezett a 20 éves Medve Szabadtéri Matekverseny 2019-es sorozata. A regionális fordulók 14000 résztvevőjéből közel 300-an jutottak a döntőbe, ahol egy rendkívül izgalmas versenyen kerültek ki az idei év győztesei. A teljes eredménylista megtalálható az archívumban:

Országos döntő infók

Június 1-jén Debrecenben zárul a jubileumi sorozat az országos döntővel. A résztvevők és kapcsolattartóik e-mailben részletes tájékoztatót kaptak a teendőkkel kapcsolatban. Szombaton találkozunk Debrecenben, az Agórában!

Budapest-Gellérthegy: elérhetőek az eredmények!

Először a Medve Matek történetében az eredményhirdetés után 15 perccel máris elérhető a teljes eredménylista! Minden résztvevőnek szívból gratulálunk!!
Nézzétek meg, milyen rangot sikerült elérnetek :)

Budapest-Gellérthegy: szombaton találkozunk!

Végleges: szombaton, május 18-án megrendezzük a Gellért-hegyi versenyt! Kérjük, hogy a Gellért-hegyi versenyre benevezett csapatok a versenyre érkezés előtt figyelmesen olvassák el és továbbítsák csapattársaik felé a kattintással elérhető fontos információkat:

Veszprém, Pécs: végleges infók!

Veszprémi és pécsi versenyek - végleges infók és időjárás-előrejelzés elérhető az alábbi linkekre kattintva. Mindenkit várunk szeretettel! :)

Veszprém, Pécs, Budapest-Gellérthegy: májusban folytatódik a matekfesztivál!

Kérjük, hogy a veszprémi, a pécsi ill. a Gellért-hegyi versenyre benevezett csapatok a versenyre érkezés előtt figyelmesen olvassák el és továbbítsák csapataik felé a kattintással elérhető fontos információkat:

Városliget - eredmények, képek

Az április 13-i, városligeti verseny csaknem 3500 résztvevővel, remek hangulatban zajlott! Eredmények, képek:

Városliget - végleges infók verseny előtt

Végleges: a versenyt szombaton megrendezzük a Városligetben! Időjárással kapcsolatos tájékoztató és egyéb fontos részletek:

Szeged, Debrecen, Eger - eredmények

Április első hétvégéjén rögtön három versennyel vágtunk bele a 2019-es Medve Szabadtéri Matekverseny szezonba.
Az eredmények felkerültek honlapunkra, melyek az alábbi linkeken elérhetőek:
Szeged eredmények
Debrecen eredmények
Eger eredmények
A feladatsorok és fényképek feltöltése folyamatban van, még a héten várható a fenti linkeken.
Gratulálunk minden versenyzőnek! :)

Szeged, Debrecen, Eger - végleges infók és időjárás

Városliget - előzetes infók!

Kérjük a városligeti, április 13-i versenyre készülőket, hogy tekintsék át a verseny előzetes, fontos információit:

Szeged, Debrecen, Eger - 3 versennyel indul a szezon április 6-7-én!

Kérjük, hogy a versenyre érkezés előtt figyelmesen olvassák el, és továbbítsák csapataik felé a kattintással elérhető fontos információkat:

Rekord létszámok (03.26.)

Eddig országosan közel 14.000 versenyző adta le nevezését a 20 éves jubileumi Medve Matekverseny-sorozatra. A Gellért-hegyi, a szegedi és a veszprémi versenyekre csak várólistás jelentkezést tudunk fogadni, a többi verseny még nyitva áll. Ismét köszönjük a bizalmat, igyekszünk idén is megfelelni a kihívásnak! :)

Nevezni szeretnék!

Jelentkezés a nyitva álló versenyekre