Pályázat ingyenes matektábori részvételre

A Matematika Összeköt Egyesület célja, hogy pénzügyi helyzetre való tekintet nélkül minél több matematikában tehetséges diák ismerhesse meg a matek derűs oldalát. Ezért létrehoztuk saját szociális támogatási programunkat.

A pályázatok beadási időszaka: 2020. január 6. - 2020. február 29.

csoportkep.jpg

A támogatási program célközönsége

Minden 5-12. évfolyamos diák részt vehet a programban, aki megfelel a részletes pályázati kiírás feltételeinek. Olyan diákoknak szánjuk a támogatást, akik kiemelkedőek matekból, de családjuk nem tudja fedezni matektáboraink díját. Azok pályázhatnak, akiknél a családban az egy főre jutó havi összbevétel (nettó jövedelem + minden egyéb juttatás) nem éri el a 90.000 Ft-ot.

Mit nyújt a támogatási program?

A programba bekerülők ingyenesen vagy jelentős árkedvezménnyel (féláron) vehetnek részt Magyarország legnépszerűbb matektábor-sorozatán, a nyári Medve Matektáborainkban. Itt pontosan azok a felejthetetlen élmények várnak majd rájuk, mint az összes többi résztvevőre. Pályázni a 7 napos nyári táborainkra lehet.

A jelentkezés menete

A részletes pályázati kiírás a lap alján kattintással elérhető, a pályázatokat beadni pedig 2020. január 6-től február 29-ig lehet, elektronikus formában online pályázatkezelő rendszerünkön, mely szintén jelen lap alján elérhető a jelentkezési időszakban. A jelentkezőket az eredményről 2020. április végéig értesítjük, így a nyár mindenkinek időben tervezhető lesz!

A program pénzügyi forrása

Egyesületünk 1.000.000 Ft-os saját forrással alapozza meg a támogatási programot, és ezzel egyidejűleg várja a magánszemélyek, cégek, intézmények felajánlásait is annak érdekében, hogy a programba minél több tehetséges és rászoruló diákot vonhassunk be.

Adjuk össze!

Egyesületünk az SZJA 1%-felajánlásokat a szociális támogatási programra fordítja. Adószámunk: 18518179-1-09. A támogatási programra közvetlenül is fogad felajánlásokat egyesületünk: az OTP Banknál vezetett 11738008-20885696 bankszámlaszámra lehet felajánlást tenni, tetszőleges összeggel. A közlemény rovatba kérjük, írják bele: "Szociális támogatási program". Köszönjük az önzetlen felajánlásokat!

Kérdések, információk

A pályázati kiírással és az online jelentkezési felülettel kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket a  e-mail címen fogadjuk. E-mailben azonban nem lehet pályázati jelentkezést leadni, a jelentkezéseket csak online rendszerünkben fogadjuk, mely ezen a lapon lentebb görgetve érhető el.

Hivatalos pályázati kiírás

A részletes pályázati kiírás megismerhető az alábbi gombra kattintva

Pályázat benyújtása - legközelebb 2020 januárjában lehet pályázni!

A pályázat benyújtását csak nagykorú személy végezheti el, az alábbi lépéseket követve.

1. Kérjük, a honlapra való bejelentkezés után töltse ki az alábbi pályázati űrlapot (Új pályázat fül), és csatolja a kért dokumentumokat.
2. A pályázati űrlap kitöltése után kattintson a Mentés gombra.
3. Ezután pályázata megjelenik az Eddigi pályázataim fülre kattintva, ahol az tovább szerkeszthető, módosítható.
4. A pályázat véglegesítéséhez futtasson le egy ellenőrzést az Ellenőrzés gomb megnyomásával az Eddigi pályázataim fül alatt.
5. Ha az ellenőrzés mindent rendben talált, akkor kattintson a Véglegesítés gombra, ezzel véglegessé vált és beküldésre került a pályázat.
6. Több gyermek jelentkezése esetén mindenkire külön-külön végezze el a fenti lépéseket (Új pályázat benyújtása).
FIGYELEM! A Mentés gomb NEM véglegesíti a pályázat benyújtását. Kérjük, fokozottan figyeljenek a fenti lépések elvégzésére!

A rendszer eléréséhez a honlapunkon történő regisztráció szükséges. Kérjük, hozzon létre egy fiókot vagy ha ezt már korábban megtette, jelentkezzen be az oldalra!