Pályázat ingyenes matektábori részvételre

A Matematika Összeköt Egyesület célja, hogy pénzügyi helyzetre való tekintet nélkül minél több matematikában tehetséges diák ismerhesse meg a matek derűs oldalát. Ezért létrehoztuk saját szociális támogatási programunkat.

A pályázatok beadási időszaka: 2019. január 7. - 2019. február 28.

csoportkep.jpg

A támogatási program célközönsége

Minden 5-12. évfolyamos diák részt vehet a programban, aki megfelel a részletes pályázati kiírás feltételeinek. Olyan diákoknak szánjuk a támogatást, akik kiemelkedőek matekból, de családjuk nem tudja fedezni matektáboraink díját.

Mit nyújt a támogatási program?

A programba bekerülők ingyenesen vagy jelentős árkedvezménnyel vehetnek részt Magyarország legnépszerűbb matektábor-sorozatán, a nyári Medve Matektáborainkban. Itt pontosan azok a felejthetetlen élmények várnak majd rájuk, mint az összes többi résztvevőre.

A jelentkezés menete

A részletes pályázati kiírás a lap alján kattintással elérhető, a pályázatokat beadni pedig a 2019. január-februári időszakban lehet, elektronikus formában (online pályázatkezelő rendszerünk 2019. januártól elérhető). A jelentkezőket az eredményről 2019. április elejéig értesítjük, így a nyár mindenkinek időben tervezhető lesz!

A program pénzügyi forrása

Egyesületünk 1.000.000 Ft-os saját forrással alapozza meg a támogatási programot, és ezzel egyidejűleg várja a magánszemélyek, cégek, intézmények felajánlásait is annak érdekében, hogy a programba minél több tehetséges és rászoruló diákot vonhassunk be.

Adjuk össze!

Egyesületünk az SZJA 1%-felajánlásokat a szociális támogatási programra fordítja. Adószámunk: 18518179-1-09. Ezen felül időszakos adománygyűjtő kampányokat is szervezünk, ahol közvetlenül a programra lehet adakozni. Köszönjük az önzetlen felajánlásokat!

Közvetlen támogatás

A támogatási programra közvetlenül is fogad felajánlásokat egyesületünk: az OTP Banknál vezetett 11738008-20885696 bankszámlaszámra átutalással lehet felajánlást tenni, tetszőleges összeggel. A közlemény rovatba kérjük, írják bele: "Szociális támogatási program".

Pályázati kiírás

A részletes pályázati kiírás megismerhető az alábbi gombra kattintva