Szociális támogatási programunk

A Matematika Összeköt Egyesület célja, hogy pénzügyi helyzetre való tekintet nélkül minél több matematikában tehetséges diák ismerhesse meg a matek derűs oldalát. Ezért létrehoztuk saját szociális támogatási programunkat.

A támogatási program célközönsége

Minden 5-12. évfolyamos diák részt vehet a programban, aki megfelel a részletes pályázati kiírás feltételeinek. Olyan diákoknak szánjuk a támogatást, akik kiemelkedőek matekból, de családjuk nem tudja fedezni matektáboraink díját.

Mit nyújt a támogatási program?

A programba bekerülők ingyenesen vagy jelentős árkedvezménnyel vehetnek részt Magyarország legnépszerűbb matektábor-sorozatán, a nyári Medve Matektáborainkban. Itt pontosan azok a felejthetetlen élmények várnak majd rájuk, mint az összes többi résztvevőre.

A jelentkezés menete

A részletes pályázati kiírás az ősz folyamán felkerül honlapunkra, a pályázatokat beadni pedig a 2019. január-februári időszakban lehet, elektronikus formában. A jelentkezőket az eredményről 2019. április elejéig értesítjük, így a nyár mindenkinek időben tervezhető lesz!

A program pénzügyi forrása

Egyesületünk 500.000 Ft-os saját forrással alapozza meg a támogatási programot, és ezzel egyidejűleg várja a magánszemélyek, cégek, intézmények felajánlásait is annak érdekében, hogy a programra minden tanévben legalább 1.000.000 Ft összegyűljön.

Adjuk össze!

Jelenleg is fut az "Új nap - új remények" adománygyűjtő program keretein belül egyesületünk kampánya, mely szociális támogatási programunk megerősítését tűzi ki célul. A program honlapján közvetlen, bankkártyás felajánlások tehetők.

Közvetlen támogatás

A támogatási programra közvetlenül is fogad felajánlásokat egyesületünk: az OTP Banknál vezetett 11738008-20885696 bankszámlaszámra átutalással lehet felajánlást tenni, tetszőleges összeggel. A közlemény rovatba kérjük, írják bele: "Szociális támogatási program".

Új nap - új remények

Felajánlást szeretnék tenni az adománygyűjtő kampányban