Támogatási lehetőségek

Miért van szükségünk támogatásra?

A Matematika Összeköt Egyesület nonprofit szervezetként gondozza rendezvényeit. A részvételi díjakat úgy kalkuláljuk, hogy az kizárólag a közvetlen szervezési költségeket fedezze, ugyanis lehetőségeinkhez mérten minden érdeklődőhöz szeretnénk eljutni, azok anyagi helyzetére való tekintet nélkül. Az elmúlt évek dinamikus növekedésének köszönhetően a szervezési és adminisztrációs feladatok megsokszorozódtak, így a tagok részéről folyamatosan nagy energia-befektetésre, valamint főállású munkatársakra van szükség. Ahhoz, hogy az Egyesületet és programjainkat hosszabb távon is fenntartható pályára tudjuk állítani, nagy szükségünk van támogatóinkra.
tamogatas.jpg

Magánszemélyek lehetőségei

Adó 1%

Egyesületünk tudja fogadni az SZJA 1% felajánlásokat. Adószámunk: 18518179-1-09. A felajánlással kapcsolatos tudnivalókról itt olvashat: "Hogyan rendelkezhet adója 1+1 %-áról?" .
Közvetlenül letöltheti és kinyomtathatja az 1+1% rendelkező nyilatkozatot is, amelyet adóbevallástól elkülönülten is postára adhat a NAV címére, vagy személyesen beviheti a legközelebbi ügyfélszolgálatra.
Ha pedig rendelkezik Ügyfélkapuval, akkor online, az adóbevallást jóváhagyó felületen is megteheti a felajánlást. Előre is nagyon köszönjük!

Céges és intézményi támogatás

Terméktámogatás

Rendezvényeink sikeres lebonyolításához rengeteg kellékre van szükségünk, beleértve a tárgyi eszközöket (pl. színpad, asztalok, stb.), szolgáltatásokat (autóbérlés) valamint a csapatoknak kiosztott útravaló csomagokat, az önkéntesek juttatásait (pl. póló) és a díjakat, ajándékokat. Amennyiben Önnek, vagy közeli ismerősének a vállalkozása vagy intézménye termékszponzorként ingyen, vagy kedvezményes áron tud a fentiekben segíteni, és ezzel éves szinten több mint 10.000 emberhez eljutni, kérjük, keressen bennünket a +36 70 249 4559-es számon vagy az e-mail címen.

Utalás az Egyesület bankszámlájára

A legkisebb egyszeri összegtől kezdve havi rendszerességű támogatásokat is szívesen fogadunk. Átutalást indíthat az Ön személyes internetbank-felületén, de bármely OTP-bankfiókban is lehetősége van átutalásra vagy készpénz befizetésére. Egyesületünk bankszámlaszáma: 11738008-20885696-00000000 (OTP Bank - A Matematika Összeköt Egyesület).

Szponzoráció (pénzbeli)

Rendezvényeink egyre több emberhez jutnak el. Ha Ön úgy érzi, hogy vállalkozása szívesen feltűnne többezer fős programjainkon, illetve cége termékei vagy szolgáltatásai felkelthetik a 11-25 éves korosztály figyelmét, akkor ne habozzon megkeresni bennünket! Rugalmas szponzorációs ajánlatokkal várjuk a névadó szponzori címtől egészen a kisebb reklámfelületek vagy szóróanyagok biztosításáig. Telefonszámunk: +36 70 249 4559.

Önkéntesség

A Medve Szabadtéri Matekversenyek mára több ezer fős rendezvényekké nőtték ki magukat. A versenyek zökkenőmentes lebonyolításához nélkülözhetetlen segítséget nyújtanak azok az önkéntesek, akik csatlakoznak csapatunkhoz. Évről évre 350-400 önkéntessel dolgozunk együtt, akik a versenyzőkhöz hasonlóan maradandó élményekkel gazdagondak. További részletek az Önkéntesség aloldalunkon olvasható.

Média, Marketing

Fontos célkitűzésünk, hogy minél több diákhoz eljuttassuk rendezvényeinket, filozófiánkat, ezáltal megszerettessük velük a logikus, problémaközpontú gondolkodás világát, melyre a jövőben egyre nagyobb szükség mutatkozik a munkaerőpiacon. Ehhez elengedhetetlen a hagyományos és modern kommunikációs csatornákon jelen lennünk. Kérjük, keressen minket, amennyiben kedvezményes megjelenést tudna számunkra biztosítani saját médiafelületein vagy rendezvényein! Telefonszámunk: +36 70 249 4559.

Megéri, mert...

Magánszemélyként...

  • kérésre adóigazolást kap tőlünk, mely csökkenti éves befizetendő adóját a vonatkozó törvényeknek megfelelően
  • egy társadalmilag hasznos ügy mellé állhat
  • rendszeres támogatóinknak kedvezményeket biztosítunk programjaink díjaiból

Cégként, vállalkozóként, intézményként...

  • az Ön márkája közvetlenül 10.000 emberhez jut el
  • résztvevőink egy garantáltan jó hangulatú eseményen találkoznak az Ön termékével, szolgáltatásával
  • a társadalmilag hasznos ügy támogatása (CSR) jót tesz az Ön vállalata, intézménye megítélésének

Lépjen kapcsolatba velünk!

Bármelyik elérhetőségünkön kereshet minket, legyen az e-mail, telefon, facebook vagy postai levél.