Medve Matektábor Hajdúszoboszló (tavaszi tábor)

2019. március 14-17.

Helyszín, időpont

2019. március 14-17., csütörtök-vasárnap (4 nap / 3 éj hosszú hétvégén)
Helyszín: Szép Ernő Középiskolai Kollégium, Hajdúszoboszló (4200 Hajdúszoboszló Kenézy u. 1/A)

 

Szállás, étkezés

A szállás befogadóképessége 120 fő.
A tábor idejében az elfoglalt épület kizárólag a Medve Matektábor számára van fenntartva. 
Az elhelyezés 3 ágyas kollégiumi szobákban történik, folyosónként közös fürdőhelyiségekkel. A foglalkozásokra különtermek és közösségi helyiségek állnak rendelkezésre. A napi háromszori étkezés a kollégiumban található étteremben történik. Speciális étrend-igények nem jelentenek gondot, de ezt kérjük jelezni a jelentkezéskor.

Utazás

A lakóhelytől Hajdúszoboszlóra való eljutást és a hazautat is kísérettel biztosítjuk. Budapestről és a keleti országrészből minden nagyobb vasúti csomópontból biztosítunk kíséretet, a Dunántúlról érkezőket pedig Győr, Veszprém és Székesfehérvár felől tudjuk végigkísérni. Más dunántúli útirányok diákjait Budapestről kísérjük, ahol a Budapesten való átszállást és helyi közlekedést is kísérettel biztosítjuk. 
Az utazás a kiinduló állomástól Hajdúszoboszlóig vonattal történik. A kollégium a hajdúszoboszlói vasútállomástól 20 perc sétára helyezkedik el. A vonatjegyet mindenkinek saját magának kell megvennie.
cegled_1.png
cegled_2.png

Kinek ajánljuk a tavaszi matektábort?

Mindenkinek, aki szeretne tanév közben is intenzívebben foglalkozni matematikával egy kiváló közösségben. A nyári táborokban megismert barátokkal újra lehet találkozni, de akkor sem kell csüggedni, ha valaki eleinte barátok nélkül indul útnak. A tavaszi tábor a nyári táboraink rövidített "mása", a szokásos szuper hangulatot itt is garantáljuk. A hosszú hétvége jó szívvel ajánlható azok számára is, akik még nem voltak hosszabb ideig távol szüleiktől.

Mikor és hogyan lehet jelentkezni a táborba?

A tavaszi táborba február 28-ig a Nevezési rendszeren keresztül lehet jelentkezni, mely regisztrált felhasználóink számára érhető el. A jelentkezéshez nagykorú kapcsolattartó (pl. szülő) közreműködése szükséges. A végső jelentkezési határidő február 28., azonban nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a jelentkezést, mert a táborok legtöbbször határidő előtt megtelnek.

Mennyibe kerül?

A tábor díja tartalmazza a szállást három éjszakára, napi háromszori étkezést, a programokat, ajándékokat és a felmerülő belépődíjakat is. Az ár az utazási költséget nem tartalmazza.

(Kedvezményes előjelentkezési díj január 31-ig: 20.000 Ft)
Normál díj február 1-28. között: 22.000 Ft

Díjfizetés ütemezése

A tábor díját egy vagy két részletben kérjük befizetni A Matematika Összeköt Egyesület bankszámlájára (átutalással vagy banki pénztári befizetéssel). A jelentkezés akkor válik érvényessé, amikor a befizetés beérkezett a bankszámlára. 
A következő lehetőségek közül lehet választani (február 28-ig történő jelentkezéssel):
  • 1 részletben: 22.000 Ft-ot a jelentkezéssel egyidejűleg,
  • 2 részletben: 11.000 Ft-ot a jelentkezéssel egyidejűleg, a fennmaradó 11.000 Ft-ot pedig február 28-ig kérjük befizetni.
A befizetéseket 3-5 naponta frissítjük honlapunkon, melyet a személyes Nevezési rendszerben követhetnek nyomon.
cegled_3.png

Kérdések, információk

Ha kérdése van a táborral kapcsolatban, látogasson el Kapcsolat oldalunkra, és keressen minket bármely elérhetőségünkön! Emellett figyelmébe ajánljuk a Medve Matektáborok kiinduló oldalát is, ahol általános leírást adunk matektáborainkról.

Lemondás

Ha meghiúsul a részvétel, a jelentkezést haladéktalanul törölni kell a Nevezési rendszer Eddigi nevezések és fizetési információk menüponjában. Január 31-ig történő lemondás esetén a befizetett összeget teljes egészében visszafizetjük. Február 1-je utáni lemondás után az addig befizetett díjat nem tudjuk visszatéríteni.

Várólistás jelentkezés

A várólistás jelentkezéshez katt az alábbi gombra!