fbpx

Medve Matektábor Városlőd (őszi tábor)

2018. október 26-29. - az esemény lezajlott

Helyszín, időpont

2018. október 26-29., péntek-hétfő (4 nap / 3 éj őszi hosszú hétvégén)
Helyszín: Iglauer Park, Városlőd (Fenyves u. 10-11.)

 

Szállás, étkezés

A szállás befogadóképessége 100 fő.
A tábor idejében az elfoglalt épületek kizárólag a Medve Matektábor számára vannak fenntartva. 
Az elhelyezés fűtött alpesi faházakban történik, 2-4 ágyas szobákban. A házakban három szoba található. Tisztálkodásra minden házban wc-k és fürdőhelyiségek állnak a táborlakók rendelkezésére. A napi háromszori étkezés a tábor saját éttermében történik. Speciális étrend-igények nem jelentenek gondot, de ezt kérjük jelezni a jelentkezéskor.

Utazás

A lakóhelytől Városlődre való eljutást és a hazautat is kísérettel biztosítjuk. Városlőd esetében a kíséretet a Dunántúl teljes területéről és Budapestről vállaljuk, a keleti országrészből pedig Debrecen és Szeged irányából (és az útbaeső településekről) tudjuk vállalni.
A gyerekeknek a lakóhelyhez közeli vasútállomásokhoz való eljutásában kérjük a szülők segítségét.
A vonatra a jegyet mindenkinek saját magának kell megvennie.
Az utazás a kiinduló állomástól Városlődig vonattal történik. A táborhely a városlődi vasútállomástól 10 perc sétára helyezkedik el. A vonatjegyet mindenkinek saját magának kell megvennie.
cegled_1.png
cegled_2.png

Kinek ajánljuk az őszi matektábort?

Mindenkinek, aki szeretne tanév közben is intenzívebben foglalkozni matematikával egy kiváló közösségben. A nyári táborokban megismert barátokkal újra lehet találkozni, de akkor sem kell csüggedni, ha valaki eleinte barátok nélkül indul útnak. Az őszi tábor a nyári táboraink rövidített "mása", a szokásos fantasztikus hangulatot itt is garantáljuk. Az őszi tábor a kialakulóban lévő, egész tanévet átfogó pedagógiai programunk egyik pillére. A hosszú hétvége jó szívvel ajánlható azok számára is, akik még nem voltak hosszabb ideig távol szüleiktől.

Mikor és hogyan lehet jelentkezni a táborba?

A városlődi őszi táborba október 12-ig a Nevezési rendszeren keresztül lehet jelentkezni, mely regisztrált felhasználóink számára érhető el. A jelentkezéshez nagykorú kapcsolattartó (pl. szülő) közreműködése szükséges. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a jelentkezést, mert a táborok legtöbbször határidő előtt megtelnek.

Mennyibe kerül?

A tábor díja tartalmazza a szállást három éjszakára, napi háromszori étkezést, a programokat, ajándékokat és a felmerülő belépődíjakat is. Az ár az utazási költséget nem tartalmazza.

Kedvezményes előjelentkezési díj szeptember 30-ig: 20.000 Ft
Normál díj október 1-12. között: 22.000 Ft

Díjfizetés ütemezése

A tábor díját egy vagy két részletben kérjük befizetni A Matematika Összeköt Egyesület bankszámlájára (átutalással vagy banki pénztári befizetéssel). A jelentkezés akkor válik érvényessé, amikor a befizetés beérkezett a bankszámlára. A tábor díja október 12-ig történő jelentkezéssel 22.000 Ft. 
A következő lehetőségek közül lehet választani:
  • 1 részletben: 22.000 Ft-ot a jelentkezéssel egyidejűleg,
  • 2 részletben: 11.000 Ft-ot a jelentkezéssel egyidejűleg, a fennmaradó 11.000 Ft-ot pedig október 15-ig kérjük befizetni.
A befizetéseket 3-5 naponta frissítjük honlapunkon, melyet a személyes Nevezési rendszerben követhetnek nyomon.
cegled_3.png

Kérdések, információk

Ha kérdése van a táborral kapcsolatban, látogasson el Kapcsolat oldalunkra, és keressen minket bármely elérhetőségünkön! Emellett figyelmébe ajánljuk a Medve Matektáborok kiinduló oldalát is, ahol általános leírást adunk matektáborainkról.

Lemondás

Ha meghiúsul a részvétel, a jelentkezést haladéktalanul törölni kell a Nevezési rendszer Eddigi nevezések és fizetési információk menüponjában. Szeptember 30-ig történő lemondás esetén a befizetett összeget teljes egészében visszafizetjük. Október 1-je utáni lemondás után az addig befizetett díjat nem tudjuk visszatéríteni.