fbpx

Medve Matektábor Nagykőrös (tavaszi tábor)

2018. március 15-18.

Helyszín, időpont

2018. március 15-18., csütörtök-vasárnap (4 nap / 3 éj a március 15-i hosszúhétvégén)
Helyszín: Toldi Miklós Kollégium, Nagykőrös (2750 Nagykőrös, Ceglédi út 24.)

 

Szállás, étkezés

A szállás befogadóképessége 180 fő.
A tábor idejében az elfoglalt épületrészek kizárólag a Medve Matektábor számára vannak fenntartva.
Az elhelyezés háromágyas kollégiumi szobákban történik, folyosónként közös fürdőhelyiségek állnak rendelkezésre. A foglalkozásokra különtermeket és közösségi helyiségeket is használunk. A napi háromszori étkezés a tábor saját éttermében történik. Speciális étrend-igények nem jelentenek gondot, de ezt kérjük jelezni a jelentkezéskor.

Utazás

A lakóhelytől Nagykőrösre való eljutást és a hazautat is kísérettel biztosítjuk. (Kivétel: a Dunántúlról érkezőket Győr, Veszprém és Székesfehérvér felől tudjuk végigkísérni, más dunántúli útirányok diákjait Budapestről kísérjük, ahol a Budapesten való átszállást és helyi közlekedést is kísérettel biztosítjuk.)
Az utazás a kiinduló állomástól Nagykőrösig vonattal történik. A kollégium a nagykőrösi vasútállomástól 20 perc sétára helyezkedik el. A vonatjegyet mindenkinek saját magának kell megvennie.
2016-tabor-sasto.jpg
2017-tabor-sasto.jpg

Kinek ajánljuk a tavaszi matektábort?

Mindenkinek, aki szeretne tanév közben is intenzívebben foglalkozni matematikával egy kiváló közösségben. A nyári és őszi táborokban megismert barátokkal újra lehet találkozni, de akkor sem kell csüggedni, ha valaki eleinte barátok nélkül indul útnak. A tavaszi tábor a nyári táboraink rövidített "mása", a szokásos fantasztikus hangulatot itt is garantáljuk. A tavaszi tábor a kialakulóban lévő, egész tanévet átfogó pedagógiai programunk egyik pillére. A hosszú hétvége jó szívvel ajánlható azok számára is, akik még nem voltak hosszabb ideig távol szüleiktől. És persze minden Medvének, aki épp felébred a téli álmából. :)

Mikor és hogyan lehet jelentkezni a táborba?

A tavaszi táborba 2018. február 28-ig a Nevezési rendszeren keresztül lehet jelentkezni, mely regisztrált felhasználóink számára érhető el. A jelentkezéshez nagykorú kapcsolattartó (pl. szülő) közreműködése szükséges. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a jelentkezést, mert a táborok legtöbbször határidő előtt megtelnek.

Mennyibe kerül?

A tábor díja tartalmazza a szállást három éjszakára, napi háromszori étkezést, a programokat, ajándékokat és a felmerülő belépődíjakat is. Az ár az utazási költséget nem tartalmazza.

(Kedvezményes előjelentkezési díj - január 31-ig volt elérhető: 18.000 Ft)
A tábor díja díj február 28-ig történő jelentkezéssel: 20.000 Ft

Díjfizetés ütemezése

A tábor díját egy vagy két részletben kérjük befizetni A Matematika Összeköt Egyesület bankszámlájára (átutalással vagy banki pénztári befizetéssel). A jelentkezés akkor válik érvényessé, amikor a befizetés beérkezett a bankszámlára (a bankszámlaszám a Nevezési rendszerben érhető el).

A következő lehetőségek közül lehet választani:
  • 1 részletben: 20.000 Ft-ot a jelentkezéssel egyidejűleg,
  • 2 részletben: 10.000 Ft-ot a jelentkezéssel egyidejűleg, a fennmaradó 10.000 Ft-ot pedig február 28-ig kérjük befizetni.
A befizetéseket 3-5 naponta frissítjük honlapunkon, melyet a személyes Nevezési rendszerben követhetnek nyomon.
nyari_tabor_2017.jpg

Kérdések, információk

Ha kérdése van a táborral kapcsolatban, látogasson el Kapcsolat oldalunkra, és keressen minket bármely elérhetőségünkön! Emellett figyelmébe ajánljuk a Medve Matektáborok kiinduló oldalát is, ahol általános leírást adunk matektáborainkról.

Lemondás

Ha meghiúsul a részvétel, a jelentkezést haladéktalanul törölni kell a Nevezési rendszer Eddigi nevezések és fizetési információk menüponjában. Január 31-ig történő lemondás esetén a befizetett összeget teljes egészében visszafizetjük (leszámítva az átutalás díját). Február 1-je utáni lemondás után az addig befizetett díjat nem tudjuk visszatéríteni.

Tavasz után... nyári tábor 4 felvonásban!

Ismét 4 turnusban rendezzük meg a nyári táborainkat.