Medve Matektábor Szolnok (őszi tábor)

2017. október 27-30.

Helyszín, időpont

2017. október 27-30., péntek-hétfő (4 nap / 3 éj az iskolai őszi szünetben)
Helyszín: Turisztikai és Szabadidő Központ, Szolnok (5000 Szolnok, Tiszaliget)

 

Szállás, étkezés

A szállás befogadóképessége 120 fő.
A tábor idejében az elfoglalt épületek kizárólag a Medve Matektábor számára vannak fenntartva. 
Az elhelyezés tágas, fűtött 3-6 ágyas szobákban történik, és minden házban külön fürdőhelyiség áll a táborlakók rendelkezésére. A foglalkozásokra különtermek és közösségi helyiségek állnak rendelkezésre. A napi háromszori étkezés a tábor saját éttermében történik. Speciális étrend-igények nem jelentenek gondot, de ezt kérjük jelezni a jelentkezéskor.

Utazás

A lakóhelytől Szolnokra való eljutást és a hazautat is kísérettel biztosítjuk. (Kivétel: a Dunántúlról érkezőket Győr, Veszprém és Székesfehérvér felől tudjuk végigkísérni, más dunántúli útirányok diákjait Budapestről kísérjük, ahol a Budapesten való átszállást és helyi közlekedést is kísérettel biztosítjuk.)
Az utazás a kiinduló állomástól Szolnokig vonattal történik. A turisztikai központ a szolnoki vasútállomástól 20 perc sétára helyezkedik el, rossz idő esetén a helyi tömegközlekedést vesszük igénybe. A vonatjegyet mindenkinek saját magának kell megvennie.
cegled_1.png
cegled_2.png

Kinek ajánljuk az őszi matektábort?

Mindenkinek, aki szeretne tanév közben is intenzívebben foglalkozni matematikával egy kiváló közösségben. A nyári táborokban megismert barátokkal újra lehet találkozni, de akkor sem kell csüggedni, ha valaki eleinte barátok nélkül indul útnak. Az őszi tábor a nyári táboraink rövidített "mása", a szokásos fantasztikus hangulatot itt is garantáljuk. Az őszi tábor a kialakulóban lévő, egész tanévet átfogó pedagógiai programunk egyik pillére. A hosszú hétvége jó szívvel ajánlható azok számára is, akik még nem voltak hosszabb ideig távol szüleiktől.

Mikor és hogyan lehet jelentkezni a táborba?

A szolnoki őszi táborba kedvezményesen szeptember 30-ig a Nevezési rendszeren keresztül lehet jelentkezni, mely regisztrált felhasználóink számára érhető el. A jelentkezéshez nagykorú kapcsolattartó (pl. szülő) közreműködése szükséges. A végső jelentkezési határidő október 23., azonban nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a jelentkezést, mert a táborok legtöbbször határidő előtt megtelnek.

Mennyibe kerül?

A tábor díja tartalmazza a szállást három éjszakára, napi háromszori étkezést, a programokat, ajándékokat és a felmerülő belépődíjakat is. Az ár az utazási költséget nem tartalmazza.
Jó hírünk van azoknak, akiknek nem jutott az idei piros mancsos pólóból, az őszi táborra utánrendelünk és lehet választani póló, vagy egy meglepetés ajándék közül!

Kedvezményes előjelentkezési díj szeptember 30-ig: 18.000 Ft
Normál díj október 1-23. között: 20.000 Ft

Díjfizetés ütemezése

A tábor díját egy vagy két részletben kérjük befizetni A Matematika Összeköt Egyesület bankszámlájára (átutalással vagy banki pénztári befizetéssel). A jelentkezés akkor válik érvényessé, amikor a befizetés beérkezett a bankszámlára. A tábor díja a kedvezményes jelentkezési időszakban 18.000 Ft. 
A következő lehetőségek közül lehet választani:
  • 1 részletben: 18.000 Ft-ot a jelentkezéssel egyidejűleg,
  • 2 részletben: 9.000 Ft-ot a jelentkezéssel egyidejűleg, a fennmaradó 9.000 Ft-ot pedig október 23-ig kérjük befizetni.
A befizetéseket 3-5 naponta frissítjük honlapunkon, melyet a személyes Nevezési rendszerben követhetnek nyomon.
cegled_3.png

Kérdések, információk

Ha kérdése van a táborral kapcsolatban, látogasson el Kapcsolat oldalunkra, és keressen minket bármely elérhetőségünkön! Emellett figyelmébe ajánljuk a Medve Matektáborok kiinduló oldalát is, ahol általános leírást adunk matektáborainkról.

Lemondás

Ha meghiúsul a részvétel, a jelentkezést haladéktalanul törölni kell a Nevezési rendszer Eddigi nevezések és fizetési információk menüponjában. Szeptember 30-ig történő lemondás esetén a befizetett összeget teljes egészében visszafizetjük. Október 1-je utáni lemondás után az addig befizetett díjat nem tudjuk visszatéríteni.

Irány az őszi tábor!

A jelentkezés azonnali megkezdéséhez katt az alábbi gombra!