Medve Matektábor Sástó (Mátra), 2. turnus

2017. július 4-10.

Helyszín, időpont

2017. július 4-10., 7 nap / 6 éj.
Helyszín: Mátra Tábor, Mátrafüred - Sástó (Farkas út)

Szállás, étkezés

A sástói táborhely befogadóképessége 150 fő.
A tábor hetében a teljes táborhely kizárólag a Medve Matektábor számára van fenntartva.
Az elhelyezés faházakban történik, 4-6 ágyas, tágas és világos szobákban. A házakban három-négy szoba található és minden házban külön fürdőszoba áll a táborlakók rendelkezésére. A napi háromszori étkezés a tábor saját éttermében történik. Speciális étrend-igények nem jelentenek gondot, de ezt kérjük jelezni a jelentkezéskor.

Utazás

A lakóhelytől Sástóra való eljutást és a hazautat is kísérettel biztosítjuk. Az utazás a kiinduló állomástól Vámosgyörkig vonattal, onnan a táborig pedig bérelt különbuszokkal történik. A különbuszos utazás ingyenes, a vonatjegyet azonban mindenkinek saját magának kell megvennie.

KINEK AJÁNLJUK A SÁSTÓI tábort?

Kézenfekvő módon azoknak, akik viszonylag közel laknak a Mátrához. De azoknak is jó szívvel ajánljuk, akik távolabb élnek és/vagy még soha nem jártak a Mátrában. Nagy hangsúlyt fektetünk a környezet felfedezésére is, érdemes meglátogatni ezt a szép vidéket. Érdemes továbbá feltérképezni, hogy a barátok, ismerősök közül ki megy még a sástói táborba. De akkor sem kell csüggedni, ha valaki eleinte barátok nélkül indul útnak. Garantált, hogy egy-két napon belül sok új barát veszi majd körül! Az egyhetes turnusaink jó szívvel ajánlhatók azok számára is, akik még nem voltak hosszabb ideig távol szüleiktől.

A táborhely felszereltsége

A Medve Matektábor idején a táborhelyet kizárólag mi vesszük igénybe. A táborban található egy focipálya, pingpongasztalok, csocsóasztal, kosárlabdapálya. Emellett lehet tollaslabdázni és röplabdázni is. A lakóépületek mellett közös helyiségek is a rendelkezésünkre állnak az étkezésre és egyéb programokra is. A tábor közvetlen közelében van bolt és büfé is.

Attrakciók a környéken

A táborhely az 508 méter magasságban fekvő gyönyörű Sás-tó közelében fekszik. A teljes környéket az elmúlt években újították fel. A közelben található a híres sástói kilátótorony, ahonnan az egész Mátra megcsodálható. Néhány kilométeres túrán Magyarország legmagasabb pontja, a Kékes is elérhető. De rövid sétával az Adrenalin Park, a Mátra kalandparkja is elérhető. A tábor során minden nevezetességhez lesz lehetőség eljutni.

Mikor és hogyan lehet jelentkezni a táborba?

A sástói 2. turnusra február 5-től kezdve lehet jelentkezni az online Nevezési rendszeren keresztül. A rendszer használata egyszerű, eléréséhez a honlapon történő regisztráció szükséges. A jelentkezési határidő június 15. 23:59. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a jelentkezést, mert a táborok legtöbbször határidő előtt megtelnek.

Mennyibe kerül?

A sástói tábor ára a kedvezményre jogosultak számára 38.000 Ft. Kedvezményre jogosultak: a visszatérő táborozóink; a Medve Szabadtéri Matekverseny-résztvevők; azok, akik testvérükkel együtt érkeznek; azok, akik azonos iskolába járó évfolyamtársukkal együtt érkeznek; az iskolájukon keresztül meghívott tanulók; a határon túli lakcímmel rendelkező diákok. A kedvezményrendszer részletei az alábbi gombra kattintva tekinthetők meg. A tábor nem-kedvezményes alapára 42.000 Ft.

Díjfizetés ütemezése

A tábor díját egy, két vagy három részletben lehet befizetni. Az első részletet mindig a jelentkezéssel egyidejűleg kérjük befizetni A Matematika Összeköt Egyesület bankszámlájára (átutalással vagy banki pénztári befizetéssel). A jelentkezés akkor válik érvényessé, amikor az első részlet beérkezett a bankszámlára. Az ütemezésről bővebb tájékoztatást a Nevezési rendszerben adunk. A befizetések szintén a személyes Nevezési rendszerben követhetők nyomon.

Részvétel több táborban

Lehetőség van több turnusunkon is részt venni. A programszerkezet a különböző táborokban azonos, de a konkrét témák, feladatok eltérnek, ezért senki sem fog unatkozni két vagy három táborban sem. Ha valaki legalább két turnuson részt vesz, számára a táborok díjainak összegéből további 5000 Ft engedményt biztosítunk!

Kérdések, információk

Ha kérdése van a táborral kapcsolatban, látogasson el Kapcsolat oldalunkra, és keressen minket bármely elérhetőségünkön! Emellett figyelmébe ajánljuk a Medve Matektáborok kiinduló oldalát is, ahol általános leírást adunk matektáborainkról..

Lemondás

Ha meghiúsul a részvétel, a jelentkezést haladéktalanul törölni kell a Nevezési rendszer Eddigi nevezések és fizetési információk menüponjában. Május 31-ig történő lemondás esetén a teljes addig befizetett összeget visszafizetjük. Június 1. és 15. közti lemondás esetén az összeg 50%-át fizetjük vissza, ennél későbbi lemondás esetén az addig befizetett összeg elvész. Ez azért van, mert a szervezőknek előlegfizetési kötelezettségük van a táborhely üzemeltetői felé, amit nem tudnak visszakérni.

Jelentkezés a sástói 2. turnusra

A jelentkezés azonnali megkezdéséhez katt az alábbi gombra!