fbpx

Medve Matektábor Cegléd (téli tábor)

2017. február 3-5.

Helyszín, időpont

2017. február 3-5., 3 nap / 2 éj.
Helyszín: Dózsa György Kollégium, Cegléd (Rákóczi út 56.)

Szállás, étkezés

A Dózsa György Kollégium befogadóképessége 120 fő.
A tábor idejében a teljes kollégium kizárólag a Medve Matektábor számára van fenntartva.
Az elhelyezés 3 ágyas szobákban történik, és minden emeleten külön fürdőhelyiség áll a táborlakók rendelkezésére. A napi háromszori étkezés a tábor saját éttermében történik. Speciális étrend-igények nem jelentenek gondot, de ezt kérjük jelezni a jelentkezéskor.

Utazás

A lakóhelytől Ceglédre való eljutást és a hazautat is kísérettel biztosítjuk. Az utazás a kiinduló állomástól Ceglédig vonattal történik. A kollégium a ceglédi vasútállomástól kb. 5 perc sétára helyezkedik el. A vonatjegyet mindenkinek saját magának kell megvennie.
cegled_1.png
cegled_2.png

Kinek ajánljuk a téli matektábort?

Mindenkinek, aki szeretne tanév közben is intenzívebben foglalkozni matematikával egy kiváló közösségben. A nyári táborokban megismert barátokkal újra lehet találkozni, de akkor sem kell csüggedni, ha valaki eleinte barátok nélkül indul útnak. A téli tábor a nyári táboraink rövidített "mása", a szokásos fantasztikus hangulatot itt is garantáljuk. A téli tábor a kialakulóban lévő, egész tanévet átfogó pedagógiai programunk egyik pillére. A hosszú hétvége jó szívvel ajánlható azok számára is, akik még nem voltak hosszabb ideig távol szüleiktől.

Mikor és hogyan lehet jelentkezni a táborba?

A ceglédi téli táborba már lehet jelentkezni a Nevezési rendszeren keresztül, mely regisztrált felhasználóink számára érhető el. Nevezési határidő: január 15. A jelentkezéshez nagykorú kapcsolattartó (pl. szülő) közreműködése szükséges. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a jelentkezést, mert a táborok legtöbbször határidő előtt megtelnek.

Mennyibe kerül?

A téli tábor díja egységesen 13.000 Ft/fő, mely tartalmazza a szállást két éjszakára, napi háromszori étkezést, a programokat, ajándékokat és a felmerülő belépődíjakat is. Az ár az utazási költséget nem tartalmazza.

Díjfizetés ütemezése

A tábor díját egy részletben kérjük befizetni a jelentkezéssel egyidejűleg A Matematika Összeköt Egyesület bankszámlájára (átutalással vagy banki pénztári befizetéssel). A jelentkezés akkor válik érvényessé, amikor a befizetés beérkezett a bankszámlára. A tábor díja egységesen 13.000 Ft.
A befizetéseket 3-5 naponta frissítjük honlapunkon, melyet a személyes Nevezési rendszerben követhetnek nyomon.
cegled_3.png

Kérdések, információk

Ha kérdése van a táborral kapcsolatban, látogasson el Kapcsolat oldalunkra, és keressen minket bármely elérhetőségünkön! Emellett figyelmébe ajánljuk a Medve Matektáborok kiinduló oldalát is, ahol általános leírást adunk matektáborainkról.

Lemondás

Ha meghiúsul a részvétel, a jelentkezést haladéktalanul törölni kell a Nevezési rendszer 'Eddigi nevezések és fizetési információk' menüponjában. November 30-ig történő lemondás esetén a teljes összeget, december 31-ig történő lemondás esetén a tábor díjának felét visszafizetjük. Ezt követően a befizetett összeget nem tudjuk visszatéríteni.

Nyáron is lesz matektábor!

2017-ben 4 turnusban rendezünk nyári táborokat az ország különböző pontjain