Medve Matekverseny Országos döntő

2017. június 10., szombat

Helyszín

Az országos döntő tervezett helyszíne Debrecen, a Debreceni Egyetem campusa, valamint az Agóra Tudományos Élményközpont. A versenyek közeledtével bővebb információkkal jelentkezünk a döntőt illetően.

A versenynap programja

A versenynap programja hasonló lesz a regionális fordulókon megszokottakhoz, de a versenyszabályok kissé eltérnek a megszokottól. A döntő résztvevőit és tanáraikat e-mailben tájékoztatjuk a részletes tudnivalókról.

Időjárás, esőnapok

A döntőt minden időjárási körülmény esetén megrendezzük június 10-én.

A döntő résztvevői

A döntőre minden kategóriából összesen 12-12 csapatot hívunk meg. Minden területi fordulóról a kategória-győztesek automatikusan döntő-résztvevők lesznek. Emellett azt, hogy az egyes regionális fordulókból pontosan hány csapat jut a döntőbe, a regionális fordulók nevezői létszám-aránya határozza meg. Minden versenynap reggelén közöljük a döntőbe jutó csapatok létszámát.
A döntő teljes programkínálata minden résztvevőnek természetesen ingyenes, kizárólag az útiköltséget kell viselniük a résztvevőknek.

Díjak, ajándékok

Minden kategória első hat helyezett csapata oklevelet kap, az 1-3. helyezettek pedig tárgyjutalomban részesülnek. Díjazzuk továbbá a legnagyobb távolságot megtett csapatokat is, valamint a legtöbb csapattal érkező iskolát is.
dij.png

Medve-Bazár

A verseny ideje alatt a helyszínen bazár üzemel, ahol "Medvés" emblémázott pólót és egyéb ajándéktárgyakatlehet vásárolni. A 2016-os bazár terméklistája: napszemüveg, kulacs, póló, sapka, bögre és tornazsák.

KEZDŐDHET A TOBORZÁS!

Az alábbi gombra kattintva elérhető egy rövid kivonat az idei versenykiírásból, melyet az iskola faliújságjára ajánlunk kihelyezni. Ha Ön matematikatanár, és tetszik Önnek a verseny, kérjük, toborozzon iskolájából minél több csapatot! Ha Ön szülő, kérjük tájékoztassa gyermekének tanárait a versenyről.

Kérdések, információk

Ha kérdése van a versennyel kapcsolatban, figyelmébe ajánljuk a Medve versenyek kiinduló oldalát, valamint a Hivatalos versenykiírást is, ahol a versenyek általános szabályait is részletezzük. Ha nem találja a választ, látogasson el Kapcsolat oldalunkra, és keressen minket bármely elérhetőségünkön!

Hivatalos versenykiírás

Az alábbi gombra kattintva a 2017-es versenysorozat hivatalos kiírása és szabályzata érhető el pdf formátumban.