Medve Matektábor Eger (őszi tábor)

2016. október 28-31.

Helyszín, időpont

2016. október 28-31., 4 nap / 3 éj.
Helyszín: Szent Hedvig Kollégium, Eger (Dobó István tér 6, 3300)

Szállás, étkezés

A Szent Hedvig Kollégium befogadóképessége 150 fő.
A tábor idejében a teljes kollégium kizárólag a Medve Matektábor számára van fenntartva.
Az elhelyezés tágas, 6-8 ágyas szobákban történik, és minden emeleten külön fürdőhelyiség áll a táborlakók rendelkezésére. A napi háromszori étkezés a tábor saját éttermében történik. Speciális étrend-igények nem jelentenek gondot, de ezt kérjük jelezni a jelentkezéskor.

Utazás

A lakóhelytől Egerbe való eljutást és a hazautat is kísérettel biztosítjuk. Az utazás a kiinduló állomástól Egerig vonattal történik. A kollégium az egri vasútállomástól kb. 20 perc sétára helyezkedik el, rossz idő esetén a helyi tömegközlekedést vesszük igénybe. A vonatjegyet mindenkinek saját magának kell megvennie.
cegled_1.png
cegled_2.png

Kinek ajánljuk az őszi matektábort?

Mindenkinek, aki szeretne tanév közben is intenzívebben foglalkozni matematikával egy kiváló közösségben. A nyári táborokban megismert barátokkal újra lehet találkozni, de akkor sem kell csüggedni, ha valaki eleinte barátok nélkül indul útnak. Az őszi tábor a nyári táboraink rövidített "mása", a szokásos fantasztikus hangulatot itt is garantáljuk. Az őszi tábor a kialakulóban lévő, egész tanévet átfogó pedagógiai programunk egyik pillére. A hosszú hétvége jó szívvel ajánlható azok számára is, akik még nem voltak hosszabb ideig távol szüleiktől.

Mikor és hogyan lehet jelentkezni a táborba?

Az egri őszi táborba a Nevezési rendszeren keresztül lehet jelentkezni legkésőbb október 23-ig, mely regisztrált felhasználóink számára érhető el. A jelentkezéshez nagykorú kapcsolattartó (pl. szülő) közreműködése szükséges. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a jelentkezést, mert a táborok legtöbbször határidő előtt megtelnek.

Mennyibe kerül?

A tábor díja 19.000 Ft/fő, mely tartalmazza a szállást három éjszakára, napi háromszori étkezést, a programokat, ajándékokat és a felmerülő belépődíjakat is. Az ár az utazási költséget nem tartalmazza.

Díjfizetés ütemezése

A tábor díját két részletben kérjük befizetni. Az első részletet mindig a jelentkezéssel egyidejűleg A Matematika Összeköt Egyesület bankszámlájára (átutalással vagy banki pénztári befizetéssel) kérjük. A jelentkezés akkor válik érvényessé, amikor az első részlet beérkezett a bankszámlára. Az első részlet összege 9.000 Ft.
A fennmaradó 10.000 Ft-ot a táborba készpénzben kérjük elhozni.
A befizetések szintén a személyes Nevezési rendszerben követhetők nyomon.
cegled_3.png

Kérdések, információk

Ha kérdése van a táborral kapcsolatban, látogasson el Kapcsolat oldalunkra, és keressen minket bármely elérhetőségünkön! Emellett figyelmébe ajánljuk a Medve Matektáborok kiinduló oldalát is, ahol általános leírást adunk matektáborainkról.

Lemondás

Ha meghiúsul a részvétel, a jelentkezést haladéktalanul törölni kell a Nevezési rendszer Eddigi nevezések és fizetési információk menüponjában. Szeptember 30-ig történő lemondás esetén az előleget teljes egészében visszafizetjük. Október 1-je utáni lemondás után az előleget nem tudjuk visszatéríteni.

Nyáron is lesz matektábor!

2017-ben 4 turnusban rendezünk nyári táborokat az ország különböző pontjain